Buna ziua e prima oara cand scriu pe acest site si nu stiu cum sa incep.am intalnit prima dragoste acum 2 ani nu ne-am inteles bine asa ca chiar daca tineam mult la el ne-am despartit aveam un amic mai vechi cam de 6 ani si m-am cuplat cu el dupa nici 2 luni si m-am casatorit cu el sotul meu ma iubeste ma intelege si e dragut cu mine dar eu nu stiu ce simt si pentru cine si nu as vrea sa il ranesc ce ma sfatuiti sa fac? | ||
beti2000 Postat pe 5 Mai 2010 12:30 |
||
---|---|---|
stai sa iau o gura de aer asa... acum, sa inteleg ca te-ai casatorit destul de repede cu amicul-sot, desi nu-l iubeai si credeai ca o sa-l iubesti dupa...sau cum? io zic sa stai si sa te gandesti serios ce-ti doresti si ce ti se potriveste, apoi sa iei decizia cea mai buna pt tine, noi nu suntem in masura sa hotaram in locul tau |
||
zambila Postat pe 5 Mai 2010 13:23 |
||
beti, cu amicul _sot te-ai casatorit doar asa...de distractie, probabil sa-l uiti pe celalalt, sotul tau saracu" nu are nicio vina , el te iubeste sincer..dar tu sigur nu-l iubesti, poate fi orice acolo dar iubire nu e sigur, cu ani in urma(aveam vreo 20 de ani pe atunci) m-am casatorit si eu cu profesorul de tenis care era cel mai bun prieten , era un amic minunat dar la nivel sexual si afectiv ioc, nu simteam nimic, desi el ma iubea sincer. Desigur, a urmat divortul ..cum era de asteptat. Succes! Daca iubirea nu a venit pana acum , nu vine pe parcurs..trust me :-) | ||
|
||
reyya Postat pe 5 Mai 2010 13:43 |
||
Beti decat cu 2 nefericiti(si tu , si el, pt faptul ca nu ii este impartasita iubirea)..mai bine cu un ,,ranit" ..zic eu Mai bine mai devreme decat mai tarziu. | ||
reyya Postat pe 5 Mai 2010 13:47 |
||
timpul iti va confirma faptul ca alegerea a fost gresita..dar nu astepta prea mult sa simti ceva ..atat timp cat pana acum nu s-a intamplat. | ||
reyya Postat pe 5 Mai 2010 15:23 |
||
Beti ,cat timp ai de cand te-ai casatorit ? Te mai vezi cu fostul amic ? Simti ca nu ai facut alegerea potrivita ? Nu te grabi sa iei o hotarare acum ,analizeaza bine ...e posibil sa nu te cunosti indeajuns ... Crezi ca fostul amic te-ar iubi la fel sau mai mult ca sotul tau ? Vreau sa am o idee ,de ce iti trece prin minte sa te intorci la amicul tau ...iti bate inima mai tare pentru el ? Acum ai un statut ,de femeie casatorita ...cam tarziu ...sa te intorci in trecut . Cu timpul il vei uita pe acest individ ,care inca te mai rascoleste ... |
||
ica2 Postat pe 5 Mai 2010 16:59 |
||
asa,guritza.. spune-le tu ce si cum... |
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2010 18:00 |
||
CITESTE IMEDIAT SI TRIMITE TUTUROR CELOR CARE-I CUNOSTI! Cineva trimite un mail care are niste pantofi rosii care danseaza(sau fara pantofi). E o muzica foarte frumoasa. In mail sunt oferite multe cantece. NU DESCARCA NIMIC!!! *Este virusul Kleneu66!!! * Daca ai curaj sa descarci in 2 ore discul dur va fi curatat si distrus. Acest virus a intrat in circulatie ieri si, dupa cum spune AOL, nu este inca un antivirus pentru el. NU DESCARCATI SUB NICI O FORMA MUZICA! |
||
LILO Postat pe 5 Mai 2010 18:03 |
||
De la: ica2, la data 2010-05-05 16:59:02Beti ,cat timp ai de cand te-ai casatorit ? Ica, nu ai inteles se pare, ala care ii era amic fetei i-a devenit sot ulterior,dupa un esec cu altul. (Desi nu prea simte pt el nimic, sau il vede tot ca pe un amic :-) Referitor la ,,statutul de femeie casatorita" daca asta crezi tu ca poate aduce implinirea unei femei....no offense, dar pt mine e egal cu zero daca relatia mea e dublata sau nu de o hartie roz :-) Nu e deloc trecut timpul sa renunte la o relatie care o face nefericita sau cel putin nu ii aduce ceea ce-si doreste..asta nu inseamna sa se intoarca la cel din trecut ... |
||
reyya Postat pe 5 Mai 2010 18:21 |
||
Am fost cerruta i casatorie pe internet de 2 romanisi 2 sstraini,in ultimul timp.Desi mi s-a mai intamplat ,am spus da de data asta nuistrain care pretnde ca e si bogat ....nu stiu daca nu e u excroc.Romanii nu ma atrag,desi sunt seriosi.Nu il cunosc deloc si totusi mi-e frica si totusi exista iubire.... | ||
Cristiania Postat pe 7 Mai 2010 03:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am nevoie mare de un sfat | 10 | De la: Cristiania 7 Mai 2010 03:11 |
Important.....Pt a avea o viata mai buna si mai linistita | 231 | De la: camelyta 1 Decembrie 2009 15:36 |
INTREBARI | 41 | De la: garbo020614 14 Februarie 2010 19:28 |
|
||
Chestionar pentru masurarea capacitatii de intimitate in cuplu | 17 | De la: garbo_10148 10 Ianuarie 2013 03:16 |
diferenta de 16 ani | 31 | De la: Amor_Aeternus 18 Februarie 2014 12:44 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice