Spuneti-va parerea . | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:01 |
||
---|---|---|
oops! mai singuraaa dataa cd m-am imbracat hot la un rendez vous....a si contat! atat pot sa spun! in reest daca ma imbracam oarecum , relatiile camaraderesti imi ieseau la nebunie |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:03 |
||
hot, insemnand...elegant dar mulat, sa nu te gandesti al cine stie ce | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:05 |
||
Dupa parerea mea la prima intalnire ar trebuie sa te imbraci astefl: 1. Nu purta haine office! �ncearc� s� fii c�t mai relaxat� �i nu te �mbr�ca �n hainele pe care le por�i la birou, dac� ai un job care presupune o �inut� office. Altfel, partenerul t�u nu va fi relaxat pentru c� tu vei p�rea �ncordat� �i pus� pe... semnat contracte. 2. Nu purta fuste foarte scurte Poate ai picioare de invidiat dar va trebui s� fii mereu atent� cum stai, ce faci �i, �n plus, nu vei p�rea fat� serioas�. Dac� vrei o aventur� de o noapte, po�i s� mergi �i goal�, dar dac� e�ti �n c�utarea unei rela�ii, poart� o fust� mai lung�, nu una care s�-�i descopere �i fundul. 3. Poart� haine �n func�ie de vremea de afar� Sunt minus cinci grade, dar tu ��i iei o bluz� decoltat� �i cu m�nec� scurt�. Vrei s�-�i ar��i s�nii, �i b�rba�ii vor s� �i-i vad�, dar e exagerat �i nu vei crea o impresie prea bun�. Nici s� fii cu bluz� pe g�t �i cizme c�nd afar� e cald nu e bine. 4. Nu exagera cu machiajul Vrei s� ar��i bine, dar dac� vei fi machiat� ca un papagal vei p�rea fals�, u�uratic� �i b�rbatul cu care te vei �nt�lni se va g�ndi c� probabil ai o groaz� de defecte pe care vrei s� le ascunzi. Nici s� nu por�i machiaj deloc nu e bine, deoarece vei p�rea neglijent� �i ne�ngrijit�. 5. Exprim�-�i personalitatea Dac� �ie ��i place s� por�i blugi �i tricouri, nu merge la �nt�lnire �n rochii �i pantofi cu toc cui. Se va vedea c� nu e�ti tu �i c� �ncerci s� fii altfel doar �n ideea c� a�a i-ar pl�cea lui s� te vad�. Nu. El vrea s� te vad� pe tine a�a cum e�ti. �n plus, dac� lucrurile vor merge bine ce vei face? Te vei preface mereu c� e�ti altfel? cam atat dar nu uitai ca si voi va puteti spune parerea sau sa o criticati pe a mea . |
||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:07 |
||
imbracati-va in rosu,ca le atata impulsurile | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:08 |
||
tu de fapt abia asteptai sa ne dai lectii nuu?? ia te uita! |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:08 |
||
Multumesc ca ne-ai spus parerea ta si ne-ai dat un sfat . tine minte . E bine sa inveti din propriile tale greseli . MULT SUCES IN CONTINUARE . | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:09 |
||
Eu nu vreau sa va dau lectii vreau sa vad daca gandesc bine si daca nu invatz de la voi . E ceva gresit in asta ? | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
mei..care dati lectiile ca la CARTE,lasati rigidele SFATURI va spun ca IO am fost imbracata in office,dar cu fustita scurtuta doar culoarea era ROSU adevarul este ca acea prima intilnire a fost pur intamplatoare,dar apoi au urmat NENUMARATE intalniri DAR nu exista o REGULA |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-05-08 10:08:48tu de fapt abia asteptai sa ne dai lectii nuu?? |
||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
uitee ...eu cu punctul 5 am o pb! tocmai ti=am spus...asa am facut mereu! si am obtinut un camarad singura dataaaaaaaaaaa....cd am facut invers.... |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:13 |
||
in tot cazul,tinuta ideala,in astfel de momente,este aceea in care te simti tu cel mai bine!!!! o femeie STIE cand se imbraca adecvat!!! doar simti cand un barbat intoarce capul dupa tine cu "jena" va spun ca sunt zile cand mi se intampla sa atrag privirile(modesta de mine) ,si aceste momente imi dau siguranta ca ma imbrac asa cum trebuie ps. atrag privirile din ambele tabere si mie mi se intampla sa ma "zgaiesc"(discret ce ii drept) daca cineva este imbracat pe gustul meu DA fleur are dreptate TINUTA ELEGANTA este CHEIA |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:19 |
||
binee...eu nu am studiat....doar am experimentat |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:23 |
||
sa nu se supere cine a pus acea lista(in definitiv sunt sfaturi) dar eu cu o asemenea lista lunga in memorie,nu m-as mai gandi la intalnire as avea impresia ca nimic nu mi se potriveste si as ramane acasa ratand asa ocazie |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:29 |
||
DAR...DAR.. corina 100 tu chiar ai o intalnire reala??? ca vad ca tu ai initiat topicul si vad ca STII cum sa te imbraci |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:36 |
||
Altfel, partenerul t�u nu va fi relaxat pentru c� tu vei p�rea �ncordat� �i pus� pe... semnat contracte. cu asta sunt de acord,mai ales daca baiatul are restante la banci |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:39 |
||
sa-si ia un buchetel de mireasa ca asa sigur se relaxeaza baiatul | ||
erika1 Postat pe 8 Mai 2010 10:42 |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 10:43 |
||
ASIGURAT |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:45 |
||
rele,rele,,, relele de nouoooiiii |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:46 |
||
Eu zic ca daca e sa fie ceva, daca exista scanteia aia nici nu conteaza cum te imbraci. | ||
Doara Postat pe 8 Mai 2010 10:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Castiga una dintre cele 5 pijamale din colectia Sofiaman in valoare de 1 milion fiecare! | 10 | De la: ConcursGarbo 28 Martie 2011 15:08 |
Rochii de ocazie | 1 | De la: mekela 7 Februarie 2010 21:26 |
Cel mai mare Catalog de Moda! | 5 | De la: simplegirl 8 Septembrie 2009 22:39 |
|
||
Rochii elegenate de seara | 31 | De la: garbo_380045 15 August 2019 10:41 |
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:49 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri