Spuneti-va parerea . ![]() ![]() |
||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:01 |
||
---|---|---|
![]() mai singuraaa dataa cd m-am imbracat hot la un rendez vous....a si contat! atat pot sa spun! ![]() in reest daca ma imbracam oarecum , relatiile camaraderesti imi ieseau la nebunie ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:03 |
||
hot, insemnand...elegant dar mulat, sa nu te gandesti al cine stie ce ![]() |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:05 |
||
Dupa parerea mea la prima intalnire ar trebuie sa te imbraci astefl: 1. Nu purta haine office! �ncearc� s� fii c�t mai relaxat� �i nu te �mbr�ca �n hainele pe care le por�i la birou, dac� ai un job care presupune o �inut� office. Altfel, partenerul t�u nu va fi relaxat pentru c� tu vei p�rea �ncordat� �i pus� pe... semnat contracte. ![]() 2. Nu purta fuste foarte scurte Poate ai picioare de invidiat dar va trebui s� fii mereu atent� cum stai, ce faci �i, �n plus, nu vei p�rea fat� serioas�. Dac� vrei o aventur� de o noapte, po�i s� mergi �i goal�, dar dac� e�ti �n c�utarea unei rela�ii, poart� o fust� mai lung�, nu una care s�-�i descopere �i fundul. 3. Poart� haine �n func�ie de vremea de afar� Sunt minus cinci grade, dar tu ��i iei o bluz� decoltat� �i cu m�nec� scurt�. Vrei s�-�i ar��i s�nii, �i b�rba�ii vor s� �i-i vad�, dar e exagerat �i nu vei crea o impresie prea bun�. Nici s� fii cu bluz� pe g�t �i cizme c�nd afar� e cald nu e bine. 4. Nu exagera cu machiajul Vrei s� ar��i bine, dar dac� vei fi machiat� ca un papagal vei p�rea fals�, u�uratic� �i b�rbatul cu care te vei �nt�lni se va g�ndi c� probabil ai o groaz� de defecte pe care vrei s� le ascunzi. Nici s� nu por�i machiaj deloc nu e bine, deoarece vei p�rea neglijent� �i ne�ngrijit�. 5. Exprim�-�i personalitatea Dac� �ie ��i place s� por�i blugi �i tricouri, nu merge la �nt�lnire �n rochii �i pantofi cu toc cui. Se va vedea c� nu e�ti tu �i c� �ncerci s� fii altfel doar �n ideea c� a�a i-ar pl�cea lui s� te vad�. Nu. El vrea s� te vad� pe tine a�a cum e�ti. �n plus, dac� lucrurile vor merge bine ce vei face? Te vei preface mereu c� e�ti altfel? cam atat dar nu uitai ca si voi va puteti spune parerea sau sa o criticati pe a mea . |
||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:07 |
||
imbracati-va in rosu,ca le atata impulsurile ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:08 |
||
tu de fapt abia asteptai sa ne dai lectii nuu?? ia te uita! ![]() ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:08 |
||
Multumesc ca ne-ai spus parerea ta si ne-ai dat un sfat . tine minte . E bine sa inveti din propriile tale greseli . MULT SUCES IN CONTINUARE . | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:09 |
||
Eu nu vreau sa va dau lectii vreau sa vad daca gandesc bine si daca nu invatz de la voi . E ceva gresit in asta ? | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
mei..care dati lectiile ca la CARTE,lasati rigidele SFATURI va spun ca IO am fost imbracata in office,dar cu fustita scurtuta doar culoarea era ROSU adevarul este ca acea prima intilnire a fost pur intamplatoare,dar apoi au urmat NENUMARATE intalniri DAR nu exista o REGULA ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-05-08 10:08:48tu de fapt abia asteptai sa ne dai lectii nuu?? |
||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:11 |
||
uitee ...eu cu punctul 5 am o pb! tocmai ti=am spus...asa am facut mereu! si am obtinut un camarad ![]() singura dataaaaaaaaaaa....cd am facut invers.... ![]() ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:13 |
||
in tot cazul,tinuta ideala,in astfel de momente,este aceea in care te simti tu cel mai bine!!!! o femeie STIE cand se imbraca adecvat!!! doar simti cand un barbat intoarce capul dupa tine cu "jena" ![]() ps. ![]() ![]() si mie mi se intampla sa ma "zgaiesc"(discret ce ii drept) daca cineva este imbracat pe gustul meu DA fleur are dreptate TINUTA ELEGANTA este CHEIA ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:19 |
||
![]() binee...eu nu am studiat....doar am experimentat ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:23 |
||
![]() sa nu se supere cine a pus acea lista(in definitiv sunt sfaturi) dar eu cu o asemenea lista lunga in memorie,nu m-as mai gandi la intalnire as avea impresia ca nimic nu mi se potriveste si as ramane acasa ![]() ratand asa ocazie |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:29 |
||
DAR...DAR.. corina 100 tu chiar ai o intalnire reala??? ca vad ca tu ai initiat topicul si vad ca STII cum sa te imbraci ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:36 |
||
Altfel, partenerul t�u nu va fi relaxat pentru c� tu vei p�rea �ncordat� �i pus� pe... semnat contracte. cu asta sunt de acord,mai ales daca baiatul are restante la banci ![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:39 |
||
sa-si ia un buchetel de mireasa ca asa sigur se relaxeaza baiatul ![]() |
||
erika1 Postat pe 8 Mai 2010 10:42 |
||
![]() ![]() |
||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 10:43 |
||
ASIGURAT ![]() ![]() ![]() |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:45 |
||
rele,rele,,, ![]() relele de nouoooiiii |
||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:46 |
||
Eu zic ca daca e sa fie ceva, daca exista scanteia aia nici nu conteaza cum te imbraci. | ||
Doara Postat pe 8 Mai 2010 10:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Castiga una dintre cele 5 pijamale din colectia Sofiaman in valoare de 1 milion fiecare! | 10 | De la: ConcursGarbo 28 Martie 2011 15:08 |
Haine si articole pentru copii | 1 | De la: prime 13 Ianuarie 2011 15:27 |
Un nou magazin de haine la preturi de outlet | 3 | De la: wife 19 Iunie 2009 14:50 |
|
||
haine dragute | 10 | De la: garbo064672 3 Aprilie 2012 20:12 |
Blogurile cu hainute | 9 | De la: garbo_404579 23 Iulie 2014 16:39 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9