hmm.......... asta e timp pierdut | ||
gretasecara Postat pe 30 Mai 2010 14:52 |
||
---|---|---|
nu mai pierdeti timpul cu barbatii casatoriti, exceptii sunt doar cazurile in care este foarte casatorit cu tine si daca totul e frumos si bine... pentru toate gospodinele de pe-aici-grase si frumoase va dau o reteta de prajitura delicioasa 5 oua se freaca cu un pahar de ~200 gr de zahar, se adauga 1 praf de copt, vre-o 2 plicuri de zahar vanilat, 5 linguri de ulei, 1 pahar de faina, se amesteca cu lingura de lemn, se adauga o portie zdravana de iubire, se toarna intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si presarata cu un pic de faina, se pun diverse fructe-daca aveti caise-taiati jumatati si le asezati frumos cam la 6 cm una de alta in asa fel-incat atunci cand taiati -caisa sa fie in mijlocul prajiturii, eu azi am pus capsuni, mere taiate feliute si stafide, daca aveti tava mare sau familia numeroasa dublati sau triplati portia-pofta buna ! |
||
anisoaraf Postat pe 30 Mai 2010 17:35 |
||
De la: scrichy, la data 2010-05-30 09:27:34Neatza,ce a postat KAMIL,a mai fost postat pe Garbo.acum cativa ani Probabil dar eu sunt pe aici doar de vreo 2 luni. si nu am stiut |
||
|
||
kamil8 Postat pe 30 Mai 2010 20:43 |
||
De la: quasaria, la data 2010-05-29 23:53:04kamil, sentimentele si relatiile interumane nu pot fi cuprinse in tipare. In primul rind, un om nu APARTINE nimanui, decit lui insusi. Intre cele doua femei - nevasta si amanta - diferenta este foarte mica: este doar de perceptie sociala. De fapt, sint doua femei care vor acelasi barbat. Iar respectivul barbat are de ales intre ele doua: care e mai frumoasa, mai laptoasa si mai devreme acasa. Oricare poate gasi la un moment dat 1...10 alternative la ce are acasa, dar este corect pentru celalalt, |
||
kamil8 Postat pe 30 Mai 2010 20:46 |
||
si eu sunt intr-o astfel de relatie....si nu cred ca are mari avantaje(eu am 20 el are 32)si suntem impreuna de 3 ani jumatate.adevarul este ca m-am saturat sa fiu pe locul 2 si vreau sa ma despart de el cat mai curand.parerea mea este ca mai bn cauta-l pe unu care e dispus sa iti ofere ce vrei si ce meriti. | ||
creatza20 Postat pe 31 Mai 2010 02:09 |
||
asa creatzo,zi-le mami poate baga la cap sa nu mai zica ele ca aste batranele sunt rele si neopen minde |
||
eladaela Postat pe 31 Mai 2010 07:33 |
||
fii discreta si continua relatia . daca ti-e bine altceva nu conteaza | ||
inderagostita Postat pe 31 Mai 2010 09:31 |
||
exact! tie sa-ti fie bine... auzi, da' creatza nu era cam minora acum 3 ani jumate? intreb si io... |
||
zambila Postat pe 31 Mai 2010 09:35 |
||
belea! de la apropo tv mi se trage, ca m-am culcat la 2 |
||
zambila Postat pe 31 Mai 2010 09:35 |
||
nu stiu cat de sanatoasa sau nu poate fi o astfel de relatie mai ales ca sunt de cealalta parte a baricadei, dar cel mai important este sa te iubeasca si sa fie sincer cu tine si cu sotia sa. e foarte dureros cand afli din alte surse si nu de la sotul tau ca are o relatie de cateve luni bune pe care incerca sa o ascunda sperand la un divort "fara valuri". |
||
garbo118916 Postat pe 31 Mai 2010 11:27 |
||
De la: zambila, la data 2010-05-31 09:35:54exact! tie sa-ti fie bine... Ba da dar asta era si ideea: s-o creasca si pe ea un suflet caritabil! |
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 11:30 |
||
De la: garbo118916, la data 2010-05-31 11:27:59nu stiu cat de sanatoasa sau nu poate fi o astfel de relatie mai ales ca sunt de cealalta parte a baricadei, dar cel mai important este sa te iubeasca si sa fie sincer cu tine si cu sotia sa. io zic ca important e sa NU fie! |
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 11:31 |
||
Mai fata, cand l-ai cunoscut pe tipul asta? Doua, trei saptamani/luni?... Ho, asteapta sa treaca indragosteala asta fierbinte dictata de hormoni si ai sa vezi singurica solutia cu alti ochi (mai intelepti-speram)! Pana atunci ... de ce sa nu te bucuri de partide nebune de zbantuiala in pat fara sa asculti ce spune despre nevasta-sa?... Poti sa ii zici ca nu te intereseaza nevasta-sa (ca daca era asa o luai tu) si ca n-ar trebui sa vina sa isi inga "ranile" la tine in dormitor. Cu ocazia asta poate il si ajuti sa-si dea arama pe fata mai repede :D |
||
allena22 Postat pe 31 Mai 2010 14:11 |
||
"Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........???" Mai cred si ca depinde de cat de bine se pricep respectivii... casatoriti sa "relationeze"! Ca de, sanatatea e importanta, nu putem s-o neglijam! Da' daca-s casatoriti, or fi stiind ei ceva ca altfel, cine are grija de sanatatea familiei? |
||
moniq_ Postat pe 31 Mai 2010 17:05 |
||
sunt sanatoase atata timp cat nu vrei mai mult,tu esti cea care va suferi cel mai mult... |
||
miha_77 Postat pe 31 Mai 2010 19:57 |
||
Fa in viata tot ceea ce ti se pare ca iti face TIE bine, nu celor din jur. Cei din jurul tau critica din invidie... Le este ciuda ca ei nu si-au trait viata asa cum ar fi vrut pt ca erau cenzurati in sentimente... Atunci cand fiecare va trai pt el, fara sa tina cont de parerile celor din jur, VA TRAI CU ADEVARAT! Pana atunci, insa, vom trai in minciuna. Nu trebuie sa ceri parerea altora atunci cand e vorba de suflet. Tu esti singura care isi cunoaste sufletul, care isi asuma o anumita raspundere. A! si inca ceva...nici o relatie nu este intamplatoare... Sa fi iubita!!! |
||
garbo121778 Postat pe 31 Mai 2010 22:26 |
||
e firesc si normal fiecare sa-si exprime punctul de vedere, care oricum este diametral opus in functie de pozitia ocupata, in cuplu e ca in politica-detine controlul cel care este de-asupra ! ce face opozitia ? dezechilibreaza pozitia... intr-o coalitie solida, bine sudata opozitia ramane cu hau-hau |
||
anisoaraf Postat pe 1 Iunie 2010 07:17 |
||
sa nu uiti niciodata o vorba romaneasaca cu nevasta iese in lume iar amanta tot amanta ramane, e bine sa nu lasi copii sa sufere nu cred ca poti avea grija de fetita lui transpunindu-te in postura de mama fara sa faci diferenta atunci cind va aparea copilul tau, relatiile cu barbati casatoriti sunt sanatoase daca familia nu are de suferit | ||
garbo110379 Postat pe 1 Iunie 2010 11:17 |
||
La Multi Ani tuturor copilasilor de Ziua Copilului ! sa fie sanatosi, frumosi, plini de noroc, sa creasca mari in bratele ambilor parinti ! Va invit sa cititi pe blogul meu articolul Darul iubirii |
||
anisoaraf Postat pe 1 Iunie 2010 15:57 |
||
Sanatoase? Daca nu vrei mai mult de atat se merita pana la un punct,acel punct este acela cand te-ai saturat sa fi pe locul 2 in viata lui.In rest ai grija de tine si daca se iveste ceva nou in viata ta si care sa fie singur si fara obligatii refa-ti viata,tineretea este trecatoare si nu se merita sa o risipesti. | ||
Yellowrose Postat pe 1 Iunie 2010 20:27 |
||
da..probabil..dar cel mai bine si mai bine trebuie ca sa te gandesti intai la fericirea ta.esti fericita/?continua atunci.nu esti..atunci inseamna ca exista o problema..o ruptura ceva.eu iti pot spune ca sunt intradevar fericita,si mai presus de atat implinita.si pentru mine asta e cel mai important.:* | ||
purposed_only Postat pe 2 Iunie 2010 19:44 |
||
si mie mi sa intimplat, dar nu am pus suflet mai mult decit a trebuit.traeste clipa si atit nu te mai gindi la ziua de miine, iar dak il vrei cu adevarat, fal sa inteleaga ca il iubesti si k trebuie sa ea o decizie, fi egoista. | ||
garbo101972 Postat pe 2 Iunie 2010 23:42 |
||
diferenta de varsta se va restimti in timp! eu am 43 ani sotul meu 57 si se simte dtpdv diferenta! esti tanara si ai viata inainte! nu-ti ingropa tineretea! gandeste-te si la faptul ca exista un copil! Bafta | ||
garbo086419 Postat pe 3 Iunie 2010 07:40 |
||
ATA TIMP CAT CATEAUA NU RIDICA COADA,CAINELE NU LATRA ATAT TIMP CAT STII CA ESTE INSURAT SI TE-AI LUAT DE EL,INSEAMNA CA TE-A MANCAT UNDEVA ,IAR NU AI SA VEZI CA LUI O SA-I PARA RAU ,IAR DACA EL O RESPECTA PE NEVASTASA,TU NU VEI FI DECAT UN COS DE GUNOI IN CARE ISI ARUNCA EL SURPLUSUL DE MIZERIE. | ||
adrian1975 Postat pe 3 Iunie 2010 10:26 |
||
Uite, Jeanette, asa a spus: "Cum nu vii tu Tepes doamne, ca punand m�na pe ei, Sã-i imparti �n doua cete: �n smintiti si �n misei, Si �n doua temniti large cu de-a sila sã-i aduni, Sã dai foc la puscarie si la casa de nebuni!" |
||
moniq_ Postat pe 3 Iunie 2010 10:37 |
||
stiam Moniq.........si ....avea dreptate????????????mare | ||
jeanette40 Postat pe 3 Iunie 2010 10:40 |
||
DA! Dar ce sa te faci? Ca ei tot apar... | ||
moniq_ Postat pe 3 Iunie 2010 10:41 |
||
Tulai doamne.....tuna si-i aduna.... | ||
nuti_vio Postat pe 3 Iunie 2010 10:41 |
||
adriane-destul de dur, dar foarte, foarte adevarat, mare lucru ca exista barbati care gandesc in acest fel-bravo ! | ||
anisoaraf Postat pe 3 Iunie 2010 10:43 |
||
Bre adriane, matale semeni al naibi de bine cu un alt prieten de-al nostru... unu Cicinel... |
||
Tylly Postat pe 3 Iunie 2010 10:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
mai exista pritenie adevarata? | 226 | De la: aztunylla 19 August 2018 16:52 |
vreau un sfat ! | 4 | De la: garbo116770 4 Mai 2010 17:38 |
Femei cu probleme ginecologice | 2 | De la: Eugenia69 9 Iulie 2011 19:51 |
|
||
de ce nu...???? | 35 | De la: cely 11 Decembrie 2009 13:31 |
"Cafeaua verde" | 52 | De la: blondina_X 30 Decembrie 2018 16:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural