Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........???

nuti_vio
Postat pe 3 Iunie 2010 10:46
De la: anisoaraf, la data 2010-06-03 10:43:37 adriane-destul de dur, dar foarte, foarte adevarat, mare lucru ca exista barbati care gandesc in acest fel-bravo !

Mai, am eu un sentiment ca tu ai putea suporta si mai dur!!?!!?
moniq_
Postat pe 3 Iunie 2010 10:48
pentru moniq-cu toata sinceritatea-ti raspund-stai foarte linistita, nu este cazul-dimpotriva imi place sa ajut cuplurile aflate in impas sa-si depaseasca problemele, tocmai din acest motiv am infiintat in Bucuresti un cabinet de chirurgie estetica si psihologie, este mai placut sa faci lucruri frumoase, decat sa semeni rautate...
anisoaraf
Postat pe 3 Iunie 2010 10:50
Da, cu asta pot fi de acord! Ma refer la partea in care spui ca e bine sa faci lucruri frumoase.
moniq_
Postat pe 3 Iunie 2010 17:05
nu merita sa-ti pierzi timpul cu cineva care nu v-a avea niciodata timp pentru tine
dely_a
Postat pe 3 Iunie 2010 22:25
Hai sa nu exageram. O ora, doua isi rupe el pentru tine.
Doara
Postat pe 4 Iunie 2010 06:06
Dor, ce naiba!.. iarasi gresesti?

Pai fii in trend, nu stii ca "isi" se scrie asa : i-si. Ca si"v-a avea", de altfel.
anakin
Postat pe 4 Iunie 2010 08:28
gatul !!!
ladyDY
Postat pe 4 Iunie 2010 08:44
Daca barbatul casatorit pe care l/ai cunoscut este nefericit in viata sa de familie si avea intentia sincera de a divorta de cea care ii este sotie, relatia voastra poate continua. Dar daca ai intrat IN VIATA LUI de familie DOAR pentru ca te-ai simtit atrasa de el, ai facut o mare greseala. Gandeste-te ca ESTI TU in locul sotiei sale si ai o casnicie fericita impreuna cu sotul si fetita voastra PANA CAND O INTRUSA il cucereste si ii suceste mintile..........CUM TE-AI SIMTI?????????? MEDITEAZA.......Sunt sigura ca nu ti-ai dori o asemenea situatie si ai suferi daca alta femeie ar intra in viata ta de familie. Gandeste-te la acea fetita care are nevoie de tatal si mama ei IMPREUNA ! Nu te gandi doar la tine si fi egoista. Tu iti poti gasi oricand un barbat cu care sa te potrivesti si sa va iubiti pe cand acea fetita nevinovata nu va mai putea avea alt tata. pentru ca tata BUN ESTE NUMAI UNUL !
Sa nu te superi ptr.sfat, dar este bine sa te pui in situatia celeilalte femei.........Cred ca ai suferi cumplit.........Asa ca reflecteaza bine si renunta la placerile tale in favoarea fericirii unei fetite si a unei familii. Este mare lucru o familie unita! daca vei intra in familia lor si te vei casatori cu acel barbat sa stii ca si pe tine te asteapta ACELASI LUCRU !!!!!!!!!!!!!Asa am patit si eu si alte femei care mi-au povestit drama lor.........Cauta un barbat singur sau divortat deja, NU UNUL CU FAMILIE, CACI VEI SUFERI AMARNIC !!!!!!!!!!!!
garbo118979
Postat pe 4 Iunie 2010 10:08
iubita...ma bag si eu asa in seama,,,sa stii ca cunosc si eu o poveste asemanatoare cu a ta...si sincer mereu se termina..urat...adica..oricum tu esti mereu ;A DOUA;din viata lui...si barbatii stii cum sunt a spus el asa ca nevasta lui nu-i mai ofera afectiune...eiii lasa-ma..vrajeala specific masculina.era sa fiu si eu in aceeasi situatie ca tine dar sincer eu nu am acceptat si am abandonat din prima..acu eu sunt casatorita cu un barbat minunat.si nu cred ca nici mie nu mi-ar convenit sa stiu sau sa aflu prin absurd ca sotu meu are amanta...te pooop dulce....
alessandraroca
Postat pe 4 Iunie 2010 13:36
De la: anakin, la data 2010-06-04 08:28:28Dor, ce naiba!.. iarasi gresesti?

Pai fii in trend, nu stii ca "isi" se scrie asa : i-si. Ca si"v-a avea", de altfel.

Da. Sa-mi fie rusinica. Dar oricum sa stii ca se poate scrie si "is-i". E la fel de corect.

Era sa scriu "stii" cu un singur "i". Si ma si dadeam desteapta in mesaj.
Doara
Postat pe 4 Iunie 2010 19:24

nu sunt potrivite relatiile cu barbatii casatoriti.

nu spun de ce , n-am cuvinte frumoase in vocabular pentru astfel de relatii .
liaiedera
Postat pe 6 Iunie 2010 08:14
am sa fiu direct-ori esti proasta ori esti oarba.intr-o zi am descoperit ca nu am tigari si m-am dus sa-mi cumpar altele si asa mi-am schimbat pantofii ,pijamalele,coirapii.sotia mea a descoperit la 43 de ani ca nu mai corepund,ca-i lipseste ceva ce eu nu mai am si am ajuns la divort.abia acum a descoperit ca ce cauta il putea gasi tot la mine dar este tarziu desi o doresc enorm,dar daca iar descopera o alta lipsa ma joc cu tinereta mea sau mai bine singur si cu amintirea ei vie fiindca alta lipsa nu-mi mai trebuie ,fiindca cel cu calitatile ii placea de ea casatorita nu -proaspata viitoare sotie,ii placeau numai casatorite atat timp cat erau casatorite dar nu cu el.
garbo091117
Postat pe 6 Iunie 2010 09:00

mie-mi spui ca sunt proasta si oarba ?

dovedeste-mi.

ca aici vorbesti despre tine si greselile sotiei tale .
liaiedera
Postat pe 6 Iunie 2010 09:04
De la: garbo096257, la data 2010-05-11 11:39:16Am cunoscut un barbat,m-am indragostit de el, dar e casatorit....s-a indragostit si el de mine, dar e legat de familie ...are o fetita de 10 ani....Mi-a povestit ca inainte de a ma cunoaste simtea ca ii lipseste ceva si ducea lipsa de tandrete......sotia nu=i mai acorda atentie...il iubesc mult,dar nu stiu ce sa fac....ma consuma mult relatia asta....am 25 de ani si el 37....voi ce parere aveti....e buna o astfel de relatie

Daca acest rol de amanta te prinde bine, esti multumita cu aceasta titulatura, si acesta este scopul vietii tale, atunci...da, este o relatie f sanatoasa iar tu poti fi foarte fericita! Esti singura care poate raspunde sincer si la obiect la aceasta intrebare pusa de tine! Noi doar ne putem da cu parerea, facem pe filozofii si interesantii, dar crede-ma pe cuvant ca stiu sigur ca nu te vom ajuta cu nimic.In sufletul tau se afla adevarul, analizeaza-te...si afla daca asta este ceea ce vrei de la viata ta, apoi...totul se simplifica aproape imediat!
Bafta multa...
Morena29
Postat pe 6 Iunie 2010 09:12
fato,am fost casatorit 25 de ani,el fuge de ceva ce gasaste usor si facil la noua legatura.cineva din familie a descoperit ca si tipul o alta descoperire(pe tine) si adescoperit dupa un timp ca tot vachea descoperire eara mai acoperita.sotia mea a descoperit alta descoperire am ajuns la divort,dar acum numai corespunde fiindca nu este maritata cu cineva fiindca dobitocul tine la nevastasa si acum ,nevasta mea a descoperit ca parca ce cauta era tot la mine dar este tarziu acesta nu este un lucru de joaca si desi o iubesc enorm ii pastrez aminterea vie,alta nu-mi mai trebuie,mai bine singur fiindca s-ar putea maiine sa mai faca si alte descoperiri si eu n-am timp de joaca dar asa cum o faci tu nefericita pe aceasta femeie tot asa o sa-ti vina randul si tie fiinca asa s-au facut marile descoperiri cand descoperi ca ai pana schimbi roata
garbo091117
Postat pe 6 Iunie 2010 09:23
117, voi sunteti o familie de exploratori? Atatea descoperiri, ce n-ai vazut...!!!

Tylly
Postat pe 6 Iunie 2010 09:34
ear si ear
bluelight
Postat pe 6 Iunie 2010 09:39
si stai, ca nu s-a terminat!
Tylly
Postat pe 6 Iunie 2010 09:53
fleurdelis
Postat pe 6 Iunie 2010 09:54
Mai bine sa nu, ca cine stie ce-or sa mai descopere.
Doara
Postat pe 6 Iunie 2010 11:06
A avea o realtie cu un barbat casatorit;
1.te plaseaza pe tine in ipostaza de 'amanta". Vrei sa fii asa ceva?
2. gandeste-te ca daca el inseala pe sotia lui; ori ceva intre ei nu merge - deci exista o problema, ori o face 'din plictis' si cu siguranta se va plictisi si de tine. Tu vei fii in locul sotiei lui actuale. Vrei lucrul asta?(sa suferi pentru ca ai reliza ca ai fost folosita).
Tu le vezi poate ca fiind 'ok' relatiile cu barbati insurati ca nu te doare capul,nu implica obligtii, ai oricand sex, nu te poate bate la cap, il ai oricand la mana ca dai in vileag relatia. Daca nu iti doresti mai mult decat sex si nu iti doresti iubire impartasita, atunci orice cuvinte vei auzii sunt de prisos. Tot cum vor hormonii vei face http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/8533.html#
teddy09
Postat pe 6 Iunie 2010 15:27
Nu te-ai indragostit de el. Ai nevoie sa iubesti. Si el e acolo, acum. Vei realiza asta peste 6 luni. Daca atunci va durea sau nu depinde de decizia ta de acum. Pe de alta parte, eu am jucat acum un an rolul "sotiei indiferente si neiubitoare indeajuns". Am afacerea mea, muncesc mult si acasa, cu toate astea nu i-a lipsit nimic sotului meu. Ba i-am cumparat si BMW X3 ca se plangea ca prietenii il surclaseaza la masini. Sotul meu dadea rateuri dese in pat si,cred cu toata convingerea, ca a preluat ideea prietenilor, cum ca rateurile sunt de la monogamie, asa ca a inceput cu damele platite(de care in scurt timp s-a ingretosat ascultand povestirile prietenilor despre faptul ca sexul anal era urmat de sex oral si multe altele, plus ca dupa bautura si noaptea tarziu tot ce reusea era sa-si goleasca portofelul fara finalitate. Apoi a aparut Alina Faur, proaspata ex-patroana si unica ex-angajata a unei firme de intermedieri imobiliare oradene in faliment, o tipa de care am aflat ca traia cu unul cu altul, dupa nevoi,care i-a cerut s-o ajute cu angajarea (sotul meu e bugetar),el i-a promis luna de pe cer + angajarea, s-a culcat cu ea, si cum promisiunile erau vorbe in vant el neavand putere de decizie in privinta angajarii, domnisoara de 30 de ani a disparut. A revenit dupa 3 luni, avea nevoie de cteva CF-uri, el i le-a dat, ea nu i le-a platit si a disparut de tot. Avem un copil exceptional, are 17 ani. Imi privesc sotul ca pe un mare si urat-mirositor gunoi, astept sa treaca 2 ani, sa mearga copilul la facultate, am inceput sa construiesc o casa fara stirea lui si peste doi ani imi voi trai viata pentru fiul meu si pentru mine. Poate i-as mai fi dat o sansa, dar felul in care a vorbit despre aceasta femeie (nu sunt lipsita de modestie, dar nu se compara fizic cu mine desi am 10 ani in plus), mi-a aratat ca am trait 18 ani langa un strain complexat de realizarile mele, care apreciaza o femeie machiata si imbracata in scopul clar de a sugera disponibilitatea. Un barbat adevarat nu-si considera nevasta drept concurent, se mobilizeaza sa o depaseasca, nicidecum nu cauta una mai proasta pentru a se simti barbat.Asa ca, draga mea, gandeste-te bine daca nu cumva ii faci un serviciu sotiei lui si un deserviciu tie. Si mai gandeste-te ca singurul perdant va fi fetita lui careia la 10 ani tu i-ai putea schimba perceptia despre casnicie si familie. Esti in stare sa iti asumi acest rol?
scorina70
Postat pe 7 Iunie 2010 12:43
De ce mai stai 2 ani? Ca nu m-am prins.
Doara
Postat pe 7 Iunie 2010 14:03
De la: scorina70, la data 2010-06-07 12:43:54Nu te-ai indragostit de el. Ai nevoie sa iubesti. Si el e acolo, acum. Vei realiza asta peste 6 luni. Daca atunci va durea sau nu depinde de decizia ta de acum. Pe de alta parte, eu am jucat acum un an rolul "sotiei indiferente si neiubitoare indeajuns". Am afacerea mea, muncesc mult si acasa, cu toate astea nu i-a lipsit nimic sotului meu. Ba i-am cumparat si BMW X3 ca se plangea ca prietenii il surclaseaza la masini. Sotul meu dadea rateuri dese in pat si,cred cu toata convingerea, ca a preluat ideea prietenilor, cum ca rateurile sunt de la monogamie, asa ca a inceput cu damele platite(de care in scurt timp s-a ingretosat ascultand povestirile prietenilor despre faptul ca sexul anal era urmat de sex oral si multe altele, plus ca dupa bautura si noaptea tarziu tot ce reusea era sa-si goleasca portofelul fara finalitate. Apoi a aparut Alina Faur, proaspata ex-patroana si unica ex-angajata a unei firme de intermedieri imobiliare oradene in faliment, o tipa de care am aflat ca traia cu unul cu altul, dupa nevoi,care i-a cerut s-o ajute cu angajarea (sotul meu e bugetar),el i-a promis luna de pe cer + angajarea, s-a culcat cu ea, si cum promisiunile erau vorbe in vant el neavand putere de decizie in privinta angajarii, domnisoara de 30 de ani a disparut. A revenit dupa 3 luni, avea nevoie de cteva CF-uri, el i le-a dat, ea nu i le-a platit si a disparut de tot. Avem un copil exceptional, are 17 ani. Imi privesc sotul ca pe un mare si urat-mirositor gunoi, astept sa treaca 2 ani, sa mearga copilul la facultate, am inceput sa construiesc o casa fara stirea lui si peste doi ani imi voi trai viata pentru fiul meu si pentru mine. Poate i-as mai fi dat o sansa, dar felul in care a vorbit despre aceasta femeie (nu sunt lipsita de modestie, dar nu se compara fizic cu mine desi am 10 ani in plus), mi-a aratat ca am trait 18 ani langa un strain complexat de realizarile mele, care apreciaza o femeie machiata si imbracata in scopul clar de a sugera disponibilitatea. Un barbat adevarat nu-si considera nevasta drept concurent, se mobilizeaza sa o depaseasca, nicidecum nu cauta una mai proasta pentru a se simti barbat.Asa ca, draga mea, gandeste-te bine daca nu cumva ii faci un serviciu sotiei lui si un deserviciu tie. Si mai gandeste-te ca singurul perdant va fi fetita lui careia la 10 ani tu i-ai putea schimba perceptia despre casnicie si familie. Esti in stare sa iti asumi acest rol?

ar trebui castrat !!!!!
inderagostita
Postat pe 7 Iunie 2010 15:16
Pofticioaso!
anakin
Postat pe 7 Iunie 2010 15:17
doua oua tari sunt mereu binevenite pt o omleta ...
reyya
Postat pe 7 Iunie 2010 15:21
il poate lasa si necastrat ...importanta e omleta
reyya
Postat pe 7 Iunie 2010 15:21
De ce crezi c-ar fi tari mai Reya.
Doara
Postat pe 7 Iunie 2010 15:23
Bine mai, dar o lasi pe fata asa, cu o amarata de omleta pe stomacul gol?...
anakin
Postat pe 7 Iunie 2010 15:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Virginitatea până la căsătorie? Ce părere aveţi? 324 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:53
intrebare.. 8 De la: garbo_7085 19 Septembrie 2012 12:23
:-( 122 De la: garbo_471860 7 Septembrie 2017 00:42
Dilema mea 16 De la: vuvuzela 19 Septembrie 2010 13:15
Dirty Talk 46 De la: black_rose 16 Martie 2013 16:10
Setari Cookie-uri