Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........???

panty_C
Postat pe 9 Iunie 2010 02:00
Dor marunt, pana acum un an visam frumos: inca 10-15 ani de hei-rup si apoi croaziere in jurul lumii doar eu si sotul meu, copilul la faculta, mai tarziu ma vedeam bunica crescand nepotei, s.a.m.d
Tot ce-am realizat (mai putin 1 spatiu comercial si 2 masini) am trecut pe persoana fizica (adica eu si gunoiul). Crezi ca va recunoaste asta ? In 2 ani imi termin casa si asigur un fond de studii fiului meu. Si ,recunosc, in acelasi timp il umilesc pe ,in prezent,domnul "bucatar, menajera, pupator in fund, da, sa traiti!" , macar sa-si plateasca confortul cu care ramane dupa partaj.
scorina70
Postat pe 9 Iunie 2010 11:51
nu fi trista-viata este mai mare decat problemele ei-iti doresc sa-ti revii cat mai repede si sa te bucuri de viata, ambitioasa si luptatoare cum esti cu siguranta-ti vei gasi un suflet pentru tine,faptul ca ai un copil este extraordinar-bucura-te de el si sa stii ca sunt multi barbati care apreciaza maturitatea si stabilitatea unei femei ,,mai coapte''
anisoaraf
Postat pe 10 Iunie 2010 09:01
NU SANT SANATOASEEEEEEEEEEEE
garbo074997
Postat pe 10 Iunie 2010 09:08
Aici ai dreptate Floris.
alex2007
Postat pe 10 Iunie 2010 10:57
Multumesc Anisoara. Lectia asta m-a facut sa deschid ochii. Si rozul a devenit gri spre negru. Intre timp un prieten al gunoiului a fost gasit de nevasta in propriul pat cu alta si a divortat, iar un alt prieten de-al lui a fost vazut de nasii de cununie la Stana de Vale(nevasta stia ca e la Budapesta la aeroport, asteptand un coleg de serviciu) cu o alta decat nevasta, femeie despre care, luat la intrebari de nevasta, a spus ca era o prostituata pe care o frecventa printre altele. Toti familisti seriosi...pana la proba contrarie.
Asa ca n-am de gand sa mai tin un alt barbat pe palme. Stiu cine sunt si cat valorez si nu-mi trebuie confirmarea unor gunoaie impotente. Dar am invatat ceva : sa-mi traiesc viata fara a ma considera implinita doar punandu-ma in slujba altora, sa am grija de suflet, nu doar de corp, sa nu-mi refuz nimic mie, nu altora.
Sa fiu fericita acum, nu peste 20 de ani.
scorina70
Postat pe 10 Iunie 2010 13:40

bingo!
zambila
Postat pe 10 Iunie 2010 13:45
De la: scorina70, la data 2010-06-10 13:40:26Multumesc Anisoara. Lectia asta m-a facut sa deschid ochii. Si rozul a devenit gri spre negru. Intre timp un prieten al gunoiului a fost gasit de nevasta in propriul pat cu alta si a divortat, iar un alt prieten de-al lui a fost vazut de nasii de cununie la Stana de Vale(nevasta stia ca e la Budapesta la aeroport, asteptand un coleg de serviciu) cu o alta decat nevasta, femeie despre care, luat la intrebari de nevasta, a spus ca era o prostituata pe care o frecventa printre altele. Toti familisti seriosi...pana la proba contrarie.
Asa ca n-am de gand sa mai tin un alt barbat pe palme. Stiu cine sunt si cat valorez si nu-mi trebuie confirmarea unor gunoaie impotente. Dar am invatat ceva : sa-mi traiesc viata fara a ma considera implinita doar punandu-ma in slujba altora, sa am grija de suflet, nu doar de corp, sa nu-mi refuz nimic mie, nu altora.
Sa fiu fericita acum, nu peste 20 de ani.[/quote

asea mami..,e belea..,ce..,numai ei..?
roby_cado
Postat pe 10 Iunie 2010 14:05
Si ca sa incheiem aceasta polemica, va anunt ca tocmai m-am despartit de el si voi incerca sa-mi vad de viata mai departe....
garbo096257
Postat pe 10 Iunie 2010 15:38
Felicitari!
Sa fii fericita!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 15:39
De la: garbo096257, la data 2010-06-10 15:38:11Si ca sa incheiem aceasta polemica, va anunt ca tocmai m-am despartit de el si voi incerca sa-mi vad de viata mai departe....

nuuuu...,de ce ai facut asta...?
roby_cado
Postat pe 10 Iunie 2010 15:41
De la: roby_cado, la data 2010-06-10 15:41:22
De la: garbo096257, la data 2010-06-10 15:38:11Si ca sa incheiem aceasta polemica, va anunt ca tocmai m-am despartit de el si voi incerca sa-mi vad de viata mai departe....

nuuuu...,de ce ai facut asta...?

Crezi ca mai merita sa se �ntoarca la el?
alex2007
Postat pe 10 Iunie 2010 15:53
oooooooooooooof viata asta, e tare grea uneori-norocul nostru ca trece repede, familii si familii, cazuri si cazuri, inteleg durerea provocata de minciuni, am un cabinet de chirurgie estetica si psihologie si incerc sa ajut persoanele aflate in impas, persoane care doresc sa-si salveze casnicia sau au alte probleme existentiale...
indiferent de ce surprize-ti ofera viata, e important sa alegi drumul potrivit, anturajul adecvat, sa-ti faci ordine in ganduri, idei si planuri-viata este cel mai scump dar pe care-l avem de la Dumnezeu-este pacat sa nu facem tot posibilul sa ne bucuram de ea... la maxim si sa avem alaturi persoane care ne merita cu adevarat !
anisoaraf
Postat pe 10 Iunie 2010 16:19
oofff
fleurdelis
Postat pe 10 Iunie 2010 23:46
sa incepem ziua fara of, sa radem, sa glumim, sa impartim cuvinte frumoase tuturor celor care ne iubesc dar si celor care poate ne iubesc mai putin, dar sunt prin preajma noastra
anisoaraf
Postat pe 11 Iunie 2010 09:45
Iti doresc mult noroc si numai bine!si toata fericirea din lume..
garbo051401
Postat pe 11 Iunie 2010 09:52
multumesc bucura-te de ziua frumoasa de azi, o viata divina in bratele iubirii
anisoaraf
Postat pe 11 Iunie 2010 10:07
PAI FIE VORBA INTRE NOI INSEAMNA CA SOTII VOSTRI SUNT NISTE PUI DE LELE DACA SE LASA AGATATI DE FIES CINE LA ASTA NU VA GANDITI CAND O JIGNITI PE BIATA FATA SI APOI EU CRED CA MAI VINOVAT E CEL CARE ARE ANI MAI MULTI DE VIATA SI EXPERIENTA NU
garbo107879
Postat pe 14 Iunie 2010 22:05
da
nelly05
Postat pe 14 Iunie 2010 22:08
Domnu'Robi, pentru o femeie a fi fericita, a nu-si refuza nimic, a-si avea grija de suflet nu inseamna nicidecum a bea cu prietenele pana la 1 noaptea si nici a plati un barbat pentru sex, Domnia Voastra ganditi "barbateste", ca sa zic asa. Non nova sed nove...
scorina70
Postat pe 15 Iunie 2010 08:59
Fetelor fostul meu sot insista de la o vreme sa ii mai dau o sansa, asta in conditiile in care motivul divorului fost infidelitatea lui. Nu am incredere, s-a mai intamplat sa ne impacam cateva zile si apoi sa plece din nou, probabil la cealalta. Pe de o parte mi-as dori sa avem din nou o familie, impreuna cu baietelul nostru de 5 ani dar nici sa ma amagesc din nou nu imi doresc. Voi ati trecut prin asa ceva? Si daca da, a fost bine, a fost rau?
carmen1976
Postat pe 12 Iulie 2010 21:00
cunosti proverbul ,,lupul isi schimba parul dar naravul ba" ?? Pt el,e daor o ambitie sa te recucereasca, odata ce va reusi ..isi va schimba de indata ,,prioritatile" ..ca si pana atunci ...eu una consider ca daca un om nu stie sa aprecieze pe cineva la un moment dat , acordarea sansei nu va fi decat rapire de timp si energie din timpul tau personal.Eu una nu i-as acorda nicio sansa odata ce m-a dezamagit .Succes, decizia iti apartine! :-)
reyya
Postat pe 12 Iulie 2010 21:09
mai nu am trecut si nu te invidiez pt ce poti trai .Tu si numai tu poti socoti de ie bine sau rau sa ii dai o sansa tu ce crezi?ia trece pe o hartie elemente pro/si contra si trage linie si fa-ti viata frumoasa pt tine si baietelul tau
garbo074997
Postat pe 12 Iulie 2010 21:12
Ascult-o pe reyya....stie ea ce spune
Si sigur e un sfat.....avizat,ca sa zic asa.
eladaela
Postat pe 12 Iulie 2010 21:13
Si se pare ca nu e singura care gandeste asa
Poate e greu,dar nu imposibil....ai sa vezi!
eladaela
Postat pe 12 Iulie 2010 21:15
elado...
las',ca s-au mai vazut caze pe invers,mami...
respectiv cand musiu,cu stomacul ulcerat profund nemultumit de rantasul amantei,s-a-ntors la ligheanu' de sarmale a nevestii si-au trait toti ferciti,pana la adanci si impotente batraneti...
preci
Postat pe 12 Iulie 2010 21:17
PRECI , adica ala s-a intors la nevasta doar ca era gospodina..hai mey ce draku , daca se duce vraja de gatit nu ma apuc nici de-a draku :-))
reyya
Postat pe 12 Iulie 2010 21:20

preci mami,sa fie la ele acolo....
Eu nu sunt adepta"o speli si e ca noua"
sa-si traiasca fericiti......impotentele.....
eladaela
Postat pe 12 Iulie 2010 21:20
pei vroiai sa ramana omul nemancat...??!
reyya
Postat pe 12 Iulie 2010 21:21
mey...(deci ma fortez din rasputeri sa ma dezbar de "bre",asa ca o plagiez pe reya)

ce-am scris io acolo era doar o metafora..
amanta n-are de unde sa stie ca amantu' are ulcer...acesta din urma,din dorinta de-a parea mai tanar,mai erectil,mai apropiat cu vreo 10 ani de varsta amantei,a uitat sa mentioneze acest mic detaliu medical...
si cum orice om are o limita,cand nu mai poate si nu mai poate sa presteze eroic in dormitorul infam de durerea de la lingurica,se-ntoarce la nevasta si la sarmalele ei...
ca,desi nici alea nu e bune la ulcer,da' macar nevasta are pregatita pe noptiera pastila salvatoare si-n caz de ceva,tine sh'un lighean la capu' impricinatului...

nu trimit io pe nimeni la cratitza,cum poti sa-ti imaginezi asea o aberatie?
dar din moment ce toate va repeziti sa explicati fenomenu' asta dpdv etic,moral,sexual,principial...de ce n-ar putea fi abordat si d[dv gastronomic?!
preci
Postat pe 12 Iulie 2010 21:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
BEZNA 104 De la: Schmetterling 1 Aprilie 2015 08:25
eu si un bun prieten al sotului ne-am indragostit 517 De la: liaiedera 6 Iunie 2010 08:04
La Ginecologie.... 9 De la: AnonimSbS 9 August 2009 02:40
de ce depinde relatia noastra 33 De la: mitelia 7 Octombrie 2011 11:09
:-( 122 De la: garbo_471860 7 Septembrie 2017 00:42
Setari Cookie-uri