Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........???

esme... ce are fetita din avatar in brate?
cricat
Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:56
o pisicuta! :)
esme
Postat pe 23 Noiembrie 2010 00:59
miau....
cricat
Postat pe 23 Noiembrie 2010 01:00
da, e tare nostima fetita cum tine ea pisicuta in brate! :)

cri, ge, ma duc la somnic! noapte buna! :)
esme
Postat pe 23 Noiembrie 2010 01:03
Noapte buna, esme
pupici la pitici
cricat
Postat pe 23 Noiembrie 2010 01:05
esme...
nu stiu de ce nu m-oi fi facut pisicutza...
fin'ca de mieunat/miorlait, mi-a zis cineva ca ma pricep...:)))))

PS: Somn usor!...:)
eu_geminy
Postat pe 23 Noiembrie 2010 01:15
...bre, s-or �ns�n�toșit relațiile cu b�rbații c�s�toriți? or f�cut bine la ten?
daria_
Postat pe 23 Noiembrie 2010 19:12
inca mai dezbatem Daria cat de sanatoase sunt
cricat
Postat pe 23 Noiembrie 2010 20:56
Am intalnit un biat ..da` at nu era insurat doar intr`o relatie ..pe parcurs s`a insurat si a facut si un bebe ..citez " din cauza ta k tu ieseai cu alte pers " ...dar nu`mi amintesc sa`mi fi spus k o sa fie ceva serios. .oare o f*te tot din cauza mea.!?.mda.
Eu zic s`o lasi balta ...cu el k n`are rost.
garbo015503
Postat pe 29 Noiembrie 2010 10:44
E o mare greseala sa crezi ca i-ai inseninat viata acestui barbat insurat.Niciun om nu ramane casatorit doar de dragul copilului,ar innebuni sau ar cadera in depresie.Ramane casatorit pentru ca asa ii este lui bine,pentru ca,paradoxal,desi are o legatura cui tine,stabilitatea lui afectiva este acolo,cu sotia lui.Nu e usor sa rupi o relatie de ani,niste obisnuinte,o viata de familie.Poate a intervenit monotonia sexuala si cauta altceva,dar nu iubire.E firesc sa te ameteasca cu vorbe,pentru ca altfel nu i-ai fi cedat.Barbatii stiu ce sa-i spune unei femei ca sa o zapaceasca.Daca te-ar iubi cu adevarat n-ar putea rezista sa stea departe de tine,ar face tot posibilul sa fiti cu adevarat impreuna.Pentru copil poate fi tata si dupa divort,dar el nu-si doresate asta.Ii este bine asa si fii sigura ca are relatii intime si cu sotia lui,pentru ca sunt oameni tineri.Nu vreau sa fiu asa de dura cu tine,dar vreau sa te trezesc la realitate si sa nu mai fii jucaria lui .Iti doresc mult bine si sa ai puterea de a trece peste toata aceasta suferinta care decurge din aceasta poveste.
mantra
Postat pe 29 Decembrie 2010 18:19
si eu am avut o rlatie de genu si singura care a avut de suferit am fost eu chear daca eram foarte apropiati el stia sa minta fff bine si in timp sa aratat ca pe langa mine mai era si cu alcineva....chear daca se dadea lovit lui ii mergea fft bine si cu siguranta nu va renunta la nevasta lui pt tine.dupa ce o sa iesi din treaba asta o sa te simti altfel si mult mai puternica si mai increzatoare in tine.el orce ar face tot la ea si la copilul lui se va intoarce.asa ca renunta acum pana nu va fi prea tarziu pt tine.pupici si multa bafta
03fluturas
Postat pe 30 Decembrie 2010 15:22
Ai perfecta dreptate, pai ce motanel mai pierde timpul umbland pe frigul asta ? Cald in casa, mancarica buna, sotie iubitoare, copilasii in vacanta-se bucura si ei, se rasfata si asteapta...noul An ! La Multi Ani cu sanatate si multa iubire !
anisoaraf
Postat pe 31 Decembrie 2010 15:43
De la: erika1, la data 2010-05-11 11:46:57io zic sa-i desparti..te ia de nevasta...si in cativa ani o sa-i lipseasca iar ceva.. atunci o sa deschizi alt topic cu titlul "s-a intors roata"
garbo001084
Postat pe 31 Ianuarie 2011 09:37
Relatiile cu barbatii casatoriti sunt foarte sanatoase daca tu esti casatorita de ceva timp cu el, aveti copii impreuna si nimeni nu-si baga nasul in familia ta, ca nasul poate fi taiat-la tigani exista acest obicei, dar la nevoie poate fi aplicat si la alte natii, sa le fie de invatatura si la altii !
anisoaraf
Postat pe 31 Ianuarie 2011 16:34
aha ! asta asa, ca sa nu fie nenea insurat. deci, e liber.
si_totusi
Postat pe 11 Februarie 2011 16:21
Nu tin acum partea barbatilor...dar si femeile cand vor sa schimbe sotul monoton,spun ca :nu sunt satisfacute...ca nu-s alintate,iubite...,ca numai copii le mai fac sa steie cu ei...,ca-s mitocani,grasi{slabi} si nu se..epileaza...,ca beau..ca au mania tv.-ului,sau a P.C.-ului...ca...Asa sunt toti{barbati,femei} dau vina pe celalalt sa-si motiveze ..aventura!!Si inca,cat e doar aventura..ar mai fii cumva,dar cand se pune si..sentiment..e grav!! stiti:Ioane am o veste proasta:nevasta-ta ne insala..!!
elisabeta_boia
Postat pe 10 Martie 2011 23:53
Mai degraba sunt tentata sa cred ca infidelitatea (in general,deci se aplica si acestui topic) are o legatura stransa cu depasirea limitelor impuse de casatorie mai degraba decat cu ceva ce lipseste celuilalt.
Allegra
Postat pe 11 Martie 2011 00:05
rupe relatie pana nu e prea tarziu...tot la nevasta trage, cand face sex isi imagineaza ca e cu tine, te foloseste fetito si tu iti pierzi vremea cu el, cand o sa-i zici gata trebuie sa ramai cu mine o sa-ti zica ca nu se indura de copil.....v-a renunta la tine din acel moment, v-a cauta alta care i-l accepta asa...Cauta-ti un barbat liber...Stiu prin ce treci....
dennissa
Postat pe 18 Martie 2011 03:57
De la: garbo096257, la data 2010-05-11 11:39:16Am cunoscut un barbat,m-am indragostit de el, dar e casatorit....s-a indragostit si el de mine, dar e legat de familie ...are o fetita de 10 ani....Mi-a povestit ca inainte de a ma cunoaste simtea ca ii lipseste ceva si ducea lipsa de tandrete......sotia nu=i mai acorda atentie...il iubesc mult,dar nu stiu ce sa fac....ma consuma mult relatia asta....am 25 de ani si el 37....voi ce parere aveti....e buna o astfel de relatie

ma fata?? altceva n-ai ce face numai sa distrugi familii?? stai pe fundu tau si gaseste-ti pe cineva de varsta ta. iar el sa se gandeasca la copilu lui ca ea o sa sufer nu tu.
garbo164652
Postat pe 31 Martie 2011 14:02
nu cred ca merita sa te implici intr-o astfel d relatie
el are o familie
si mai devreme sau mai tarziu se intoarce roata
oricum nu cred ca renunta l familia lui
pt tine
sunt momente unice si rar un barbat casatorit,cu familie renunta
lavinia84
Postat pe 3 Iunie 2011 23:04
"Legendele romanilor" , editia a VI-a, revizuita si adaugita....
dor72
Postat pe 4 Iunie 2011 13:14
nali
Postat pe 5 Iunie 2011 02:46
cu siguranta nu e bn. daca tu vrei asa,e alegerea ta. . intreba si un preot si vezi ce inseamna asta!!!!!!
nali
Postat pe 5 Iunie 2011 02:52
dah... intreaba un popa koorvar....;)
(cam pleonastic... da' n-am gasit alta rima:D)
:P
:)))))
eu_geminy
Postat pe 5 Iunie 2011 03:18
De la: garbo096257, la data 2010-05-11 11:39:16Am cunoscut un barbat,m-am indragostit de el, dar e casatorit....s-a indragostit si el de mine, dar e legat de familie ...are o fetita de 10 ani....Mi-a povestit ca inainte de a ma cunoaste simtea ca ii lipseste ceva si ducea lipsa de tandrete......sotia nu=i mai acorda atentie...il iubesc mult,dar nu stiu ce sa fac....ma consuma mult relatia asta....am 25 de ani si el 37....voi ce parere aveti....e buna o astfel de relatie

pai ce draq sa zica si el daca si a gasit o fraiera care l crede!!!!!!
allay
Postat pe 30 Iulie 2011 18:51
Lasati fomeia-n pace!
Sigur ca e SANATOS sa ai o relatie cu un barbat insurat....NU spune la nimeni[sa nu afle nici familia lui]; NU se lauda nimanui-din acelasi motiv[D.A.M.]; NU se v-a afisa cu tine-D.A.M.; NU te v-a cere niciodata de sotie-D.A.M.;NU-ti v-a da nici o speranta-D.A.M.;NU vei fii altceva decat:AMANTA lui!!
DAR...pe tine te v-a "iubi",nu pe sotia lui-aia e o obligatie...TU=iubirea lui!!
Asta ai vrut sa auzi=asta ti-am dat!!Tu crede ce vrei...!!
elisabeta_boia
Postat pe 2 August 2011 00:54
si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare,dar la mine s-a concretizat ca in curand ne vom casatori.fosta lui sotie l-a parasit pt altul cu mai multi bani,desi si el are un serviciu foarte bun,eu am stiut sa ii fiu alaturi in aceea perioada si acum imi va deveni sot.
garbo185269
Postat pe 28 August 2011 20:28
si ti se pare o chestie de lauda faptul ca te ia pe tine pentru ca l-a parasit sotia? Misto...
Ti-ai pus problema ca daca te iubea o parasea el?
quasaria
Postat pe 28 August 2011 20:36
este normala relatia daca va iubiti cu adevarat.
garbo216798
Postat pe 17 Septembrie 2011 12:53
Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........???

poate am mai zis...oricum, relatiile cu un barbat casatorit...sunt cele mai sanatoase.....
mai ales daca barbatul ala...e sotul tau.....
acum, daca ea vorbeste de "barbatii casatoriti"....io nu stiuuu, nu stiu de-astea...
dor72_
Postat pe 17 Septembrie 2011 17:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu pot traii fara tine dar nu stiu ce sa fac !!! ma ajuta si pe mine cineva plsss 14 De la: si_totusi 7 Martie 2010 22:16
Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!! 10 De la: garbo_410447 30 August 2015 16:39
... 6 De la: quasaria 31 Iulie 2011 15:51
DESPRE NOI, FEMEILE! 4 De la: nazirra 8 Iulie 2011 19:31
Intrebare strumfeasca 106 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00
Setari Cookie-uri