Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........???

DOR!! Asta cu "barbat casatorit=sotul tau!!" :sml-happy0065E buna! ff. buna! :
elisabeta_boia
Postat pe 17 Septembrie 2011 17:59
cateodata da , cateodata nu!!!! depinde ce cauti si tu. si eu zic sa nu-si mai dea nimeni cu parerea ca fiecare stie ce traieste .poti fi maritata si sa ai o relatie cu un barbat casatorit. si este destul de sanatoasa . daca stii sa fii discret .
inderagostatita
Postat pe 17 Septembrie 2011 18:45
inder....
cand esti maritata...obligatoriu ai relatii cu un barbat casatorit.....fie al tau, fie al alteia...
dor72_
Postat pe 17 Septembrie 2011 21:17
fie si cu al tau si cu al alteia
pustietate_in_floare
Postat pe 24 Septembrie 2011 16:27
Daca te-ai simtit bine nu e pacat!
garbo103208
Postat pe 25 Septembrie 2011 17:39
da' mi se pare corect... ca o viatza are omu'...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 18:20

daaa...la ce-ti mai trebuie ..rai

cand...iadul e asa fierbinte

sunsset
Postat pe 25 Septembrie 2011 18:24
Pai ..in primul rand.. un barbat casatorit NU v-a povesti nimanui relatia cu tine..din acelesi motive ptr. care nici tu n-ai povestiidespre relatia cu el... El ..sa nu afle nevasta-sa...TU...sa nu afle sotul tau!
In al 2-lea rand...e sigur cu analizele la zi,precum si tu la fel...Nu cred ca ati dori sa faceti o "bucurie" partenerilor cu act roz la man
Si in al 3-lea rand..e sanatos o schimbare de partener,eviti rutina.. si apoi il reapreciezi pe sotul tau,valabil si ptr. barbati...reapreciera sotiei!!
Si nu in ultim rand..mai inveti cate ceva nou...o pozitie noua,uiti de inhibitii..si apoi iti inveti partenerul...spui ca stii de pe net..! O sa vezi ca-i place,si iar e bine o perioada de timp.. La un nou plictis.o noua relatie,dar tot cu un barbat casatorit!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Septembrie 2011 19:36
serios, betty? e sanatos o schimbare de partener?
atunci, mie de ce mi se pare ca asta-i promiscuitate? poate pentru ca imi repugna o casnicie in care ambii soti si-o trag la nimereala cu altii?
lasa, nu-mi raspunde, se stie pe aici ca is eu defecta si cu prea mult simt al onoarei
michelle_
Postat pe 25 Septembrie 2011 19:43
buey, las-o sa zica tot! io am incredere in ea, ca se vede ca are mai multa iesperienta de viata decat nuoi!
Bettyshor, zi-le, mami! Sa priceapa si un pervers batran ca mine
Thor_again
Postat pe 25 Septembrie 2011 19:46
pai ce dreaq n-ai priceput, fratioare?
vrei si-un desen?
michelle_
Postat pe 25 Septembrie 2011 19:49
http://www.youtube.com/watch?v=SKm5xQyD2vE
Thor_again
Postat pe 25 Septembrie 2011 19:54
hantzu' tau, diavole
michelle_
Postat pe 25 Septembrie 2011 19:55
Si totusi exista swingerii (sau swapperii, cum le-o spune), care eludeaza aspectul promiscuos al relatiei si considera ca bananaiala asta e DOAR o forma de agrement.
nathalie
Postat pe 25 Septembrie 2011 20:57
da' clar ca e chestie de paradigma...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 20:59
De la: michelle_, la data 2011-09-25 19:43:17serios, betty? e sanatos o schimbare de partener?
atunci, mie de ce mi se pare ca asta-i promiscuitate? poate pentru ca imi repugna o casnicie in care ambii soti si-o trag la nimereala cu altii?
lasa, nu-mi raspunde, se stie pe aici ca is eu defecta si cu prea mult simt al onoarei

Draga mea..nu e parerea mea..aia am dat-o ceva mai inainte..E CEEA CE VROIA SA AUDA !!! Ca de-aceea a deschis acest tpoic!
Eu am alte principii de viata in doi,si nu de mult am facut 25 de ani de casatorie..si nu avem a ne reclama cava unul altuia..in primul rand ne respectam pe sine,numai asa il respecti si pe celalalt !!! Si inca ne mai iubim!
Comentez doar ptr. a face pe plac celei care-a deschis topicul. Inca nu ma cunosti....ma cam joc aici pe Garbo!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Septembrie 2011 21:40
acu ai dat-o la intors, betty...
eu de exemplu, imi asum o asemenea parere, nu scriu ca sa fiu pe plac...
:P
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 21:42
De la: eu_geminy, la data 2011-09-25 21:42:54acu ai dat-o la intors, betty...
eu de exemplu, imi asum o asemenea parere, nu scriu ca sa fiu pe plac...
:P

Tu rareori si glumesti... Si n-am dat-o la intors..e un topic de luat la misto..poate gresesc ,dar bine-a zis Dor..relatia cu barbat casatorit=sotul!
Si nu spune ca nu scri ca sa fii pe plac cuiva..de multe ori ai scris si tu in doi peri,in gluma..numai ca sa faci "jocul" cuiva..
Si eu imi asum ce-am zis si acum si inainte.. Hai,te pup
elisabeta_boia
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:10
Betty... e foarte clar ca nu putem mereu sa ne facem numai jocul nostru, iar daca sunt in acord cu cineva, ar putea parea ca fac jocul acelei persoane.
si la urma urmei, de ce nu?... daca vreau, fac jocurile cui imi place... da'nu ma dau dupa cires...
care ar fi problema, si ce legatura are cu ceea ce spui, daca in primul rand imi place mie sa scriu ce simt?... si nu cu scopul de a face cuiva pe plac (iar mie nu) neaparat?...
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:26
Betty... e foarte clar ca nu putem mereu sa ne facem numai jocul nostru, iar daca sunt in acord cu cineva, ar putea parea ca fac jocul acelei persoane.
si la urma urmei, de ce nu?... daca vreau, fac jocurile cui imi place... da'nu ma dau dupa cires...
care ar fi problema, si ce legatura are cu ceea ce spui, daca in primul rand imi place mie sa scriu ce simt?... si nu cu scopul de a face cuiva pe plac (iar mie nu) neaparat?...
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:27
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:28
ma rog, am dat vreo 3 click-uri, ca se blocase... scuze...
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:29
Si pe vremuri cand nu mergea televizorul ii mai trageam vreo 3 palme, pumni, sudalme.
Asa... cu 3 click-uri ...esti chiar finut.
nathalie
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:37
se poate nat, asa m-o facut mama...:P
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:40
De la: eu_geminy, la data 2011-09-25 22:40:10se poate nat, asa m-o facut mama...:P

Lauda-te ..gura..ca uite...hai ca stii tu continuarea! Dar oare de ce sa ne contrazicem pe o asa tema de umor??
Eu tot de relaxare pe Garbo ca si tine...finutule!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:51
betty, tot n-ai priceput nuantza... evidentiasem ca nu e meritul meu.
si de fapt, vorbeam cu nat.
nu te superi, da?...:))
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 22:55
Corect!Nu ma supar,NB!
elisabeta_boia
Postat pe 25 Septembrie 2011 23:04
Ge, imi place chestia cu nuanta.
Parca-parca-mi suna cunoscut de-aseara, cu violet si verde ca-n Perish si etc.

On Topic - o reteta sanatoasa, la fel ca relatia cu un barbat casatorit.
nathalie
Postat pe 25 Septembrie 2011 23:11
nat, ce sa zic... eu chiar daca ma mai duc cateodata pe la biserica (si admir inclusiv nuantzele icoanelor:P), nu prea am prejudecati... mai degraba am inclinatii exotice. mai ales, in materie de culori... da'si de gusturi...:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 25 Septembrie 2011 23:16
Nu e vorba de prejudecati.
Complementul *sanatoase* in contextul titlului m-a dus cu gandul la combinatii (relatii) si de-aici pana la nuantele de care zic n-a fost cale lunga.

nathalie
Postat pe 25 Septembrie 2011 23:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu stiu de ce!?! 48 De la: Anouk_Aimee 4 Februarie 2010 19:20
Buna, imi place sa ma uit la iubtul meu in timp ce face sex cu alta femeie 78 De la: Princess1990 20 Ianuarie 2014 01:22
vreau un sfat!sa mai raman alaturi de el?sau sa-l las? 337 De la: anarax 12 Iunie 2010 02:07
a fost odata, ca de n-ar fi fost, nu s-ar povesti 1042 De la: iasomia 1 Noiembrie 2009 17:51
Indepartarea ridurilor 14 De la: garbo_407365 24 Aprilie 2017 19:43
Setari Cookie-uri