De la: dor72_, la data 2011-11-08 00:53:15OK Cine e M? Si pe de alta parte, nu putem bea toti patru o cafea? Asa, ca inainte de o zi mare... Putem eventual sa incercam. |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 00:58 |
||
---|---|---|
he he he... ce faci, OK-ule... ai "eshit" la seceris?:PP :)))) PS: sunteti criminali, mor de ras:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 00:58 |
||
Nat... adevarul e ca eu cel putin nu am nevoie de laude pentru ce am produs. sunt foarte egoist la acest capitol... stiu bine ce am, nu invit lumea sa se uite...:PP adik de ce sa fiu (de) invidiat? si altii or mai fi avand copii... cei mai frumosi, ca-s ai lor.:)) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:07 |
||
nat, eu nu am nimic impotriva intreaba baietii oricum, nu plec inca, mai am ceva de lucru |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:09 |
||
perfect...atunci iti doresc sa ai familia ta asa cum ti-o doresti |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:14 |
||
(invidiat sau admirat?) Ge, pe tine si pe O_K va manaca pielea. Eu va invitam pasnic la o cafea, tu schimbi subiectul, O_K ma ignora fatis (si apreciez transparenta ), deci raman cu Dor, sa mai povestim de praf in ochi. |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:14 |
||
De la: O_K, la data 2011-11-08 01:04:19Ge_...nu murii...preietenii stiu de ce... pai poti sa stii ca era sa mor sambata, OK-ule... Nici n-am stiut cand am luat centura Ploiestiului, fiindca era deja tarziu si aveam discutii "diplomatice" la telefon, cu o "mare doamna"de aciulea... atat de diplomatice, incat la Bv am uitat sa dau si prioritate intr-un giratoriu, de era sa fiu facut varza... de parca nu eram varza deja, dupa neshte asemenea discutii "elegante"...:D pacat ca nu ne-am vazut... eram cu mult mai castigat, daca intarziam o ora-doua la povesti ("BARFE":P) cu tine, si intrerupeam fix la Ploiesti un monolog presarat cu istericale, inutil, interminabil, la telefon.;) in sfarsit, a trecut. din fericire.:)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:14 |
||
nath, nu cerceta aceste legi.... hai sa ne bem cafeaua, imi si aprind tigara bun...aaaa, sa nu-mi uit ochelarii |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:17 |
||
Dor, Nu le fac de doua ori o invitatie, na! Ce funda zici ca ar merge la pachetul asta cu crengute verzi pe ambalaj? Ca si eu am de impachetat... o multime de cadouri! |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:18 |
||
daca e suficient de incarcata hartia, nu merge nicio funda... eventual o floricica mica.... ia si o glumita, intre timp....iti tin eu tigara. lipeste floricica aia... - Salut, bine c� te-am �nt�lnit! Po�i s�-mi �mprumu�i 100.000 de lei? - �mi pare r�u, dar n-am bani la mine! - Dar acas�? - Acas� to�i s�nt bine, s�n�to�i, mul�umesc! |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:26 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-08 01:14:15(invidiat sau admirat?) scuze, Nat... pai cand nu m-a mancat pe mine pielea... si nu numai?...:P (ahhhh, idio(t)sincraziile astea...:D) dar in fine, sunt convins ca ai inteles ce am vrut sa spun...;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:27 |
||
si da, Nat, acum ma poti invita si la o cafea... de fapt iau loc, fiindca ai facut-o deja... cafeaua:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:43 |
||
Ia loc! Dar doar privesti. (am spus ca nu invit cu repetitie) |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:45 |
||
OK_ule, ai luat-o pe aratura...e drept ca esti in sezon... Nu e treaba mea ce faci si cum faci, cu cine, cat , cand si cum, niciodata daca ai impresii, tine-le pentru tine, nu te da in spectacol aici. nu discut cu nimeni despre tine, nu esti atat de important iar daca te deranjeaza ca primesti lovituri, nu ma da tu primul din nefericire, toate aceste iesiri oscilante, duse la extreme, nu fac decat sa evidentieze altceva decat sustii nath, astea sunt discutiile noastre normale....nu iti face griji ai pus floricica? |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:49 |
||
bai nene... pls nu va inghesuiti cu date reale... nu se face asa ceva. si-asa vuiesc privatele de astfel de informatii "utile". cat despre morti... numai de bine, daca se poate. asa e frumos. no offence, pls. |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:49 |
||
De la: dor72_, la data 2011-11-08 01:26:30daca e suficient de incarcata hartia, nu merge nicio funda... Pot sa renunt la funda, dar intru in conflict cu junioarele... Uite inca un banc La o partid� de v�n�toare, un b�rbat elegant din Stockholm �mpu�c� o ra��. Pas�rea cade �ns� �n ograda unui fermier, care sus�ine c� v�natul �i apar�ine. � E pas�rea mea, insist� or�eanul. Fermierul sugereaz� s� fie tran�at� disputa �n stil vechi, cu un "�ut neao�": � Eu ��i trag un �ut c�t pot de tare �n boa�e, apoi tu faci la fel cu mine. Cine url� mai pu�in ia pas�rea.B�rbatul e de acord. Fermierul �i trage un �ut stra�nic �n p�r�ile sensibile. C�nd �i revine, ora�eanul �opte�te cu greu: � Bine. Acum e r�ndul meu. � Las�, zice ��ranul. Po�i s� p�strezi ra�a. |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:50 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-08 01:45:42Ia loc! mi-ai pus piesa Directiei 5 cumva?!;) si de gustat... nu gust?:P :)) PS: cafeaua, clar!:)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:50 |
||
Ge, ca mi-am amintit... Nu stiu cand te-a/ nu te-a mancat pielea, dar NU EU iti uram de bine la telefon, cand era sa faci accidentul. Si nici ganduri negre nu ti-am trimis, parol. Doar turquoise. Repet - DOAR PRIVESTI. (sa spun pe litere?) |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 01:56 |
||
nath, ti-ai impachetat cadourile? mai vb, noapte buna |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:05 |
||
din punctul tu de vedere, asa o fi, OK-ule. insa eu cu Badia (pik) in multi ani de zile, nu am avut nicio divergenta, dimpotriva. dar cine stie, poate ca "seaman" prea mult cu el... asa se spunea cand am aparut aici, imediat dupa ce el s-a stins subit... ca as fi el, iar moartea lui nu e decat o gluma sinistra de-a lui, sub nick-ul meu. sincer, acest om pe mine m-a ajutat, si ne-am inteles foarte bine. fara pretentia de a-l vedea si altii la fel. insa nici daca as fi fost dusmanul meu, ar fi pacat sa-l ponegresc. a platit, OK-ule. Dzeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! sa nu te superi, sper. |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:05 |
||
Nb, dor! N-am terminat inca. Tu, gata pe ziua de azi? |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:07 |
||
deloc...ziua abia incepe doar ca acum imi iau pauza |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:09 |
||
Prinde bine uneori o pauza. Ai mai mult spor... dupE. Si daca e nevoie... 112! |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:14 |
||
De la: nathalie, la data 2011-11-08 01:56:34Ge, ca mi-am amintit... dah,... sa vad cum o faci...:D (sa spui pe litere:P) evident ca nu tu... tu esti o Doamna fara ghilimele, iar cearta cu tine e un deliciu, deoarece e un dialog civilizat si rational. Deocamdata:PP nu stiu sa fi ajuns vreunul dintre noi sa intrerupa monologul celuilalt cu o apasare de buton. deci nu despre Tine vorbeam. (PS: am vorbit noi duminica si am uitat cumva?!:PP) PPS: ganduri negre nu am simtit... doar stelute turquise, pe la intersectii. de neuroni,atunci cand te certi cu mine.:))))))). |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:15 |
||
sigur, la 112 , raspund am baut cafeaua aia si acum nu mi-e somn |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:17 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-08 02:05:12 |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:29 |
||
Ok_ule, io zic sa iti consulti psihiatrul, ca ti-ai terminat pastilele si schizofrenia ti-a scapat de sub control oricum, apreciez imaginatia ta bogata, care tot de acolo vine, de la boala eu macar am pe cine invata, chiar daca nu sunt profesor ( la partea cu urata, m-ai prins, sunt urata; restul e can-can ), spre deosebire de tine, care nu faci decat sa iti versi amarul si sa iti dovedesti frustrarile, NU EU SUNT VINOVATA de esecurile, nefericirle si neimplinirile tale dar tu poti continua sa iti desfasori imaginatia bolnava...data viitoare, poate ma faci ceva doctorita.... esti dus ...da dus...cred ca ai si acte...sigur ai P.S. Nu ma cred nicicum, doar imaginatia ta bolnava imi atribuie tot felul de calitati si defecte, in functie de etapa pe care o treversezi... nu mi-ai aplicat nimic, nici real nici altfel, esti prea marunt si lipsit de importanta esti mult prea amarat, pot doar sa simt mila pentru un astfel de personaj, care tese in mintea-i bolnava tot felul de scenarii, pe care le crede reale ( ) si-si da singur palme, si se anuleaza singur.... Si mama mea, Dumnezeu sa o ierte, a plecat mult prea devreme...oricum, nici asta nu e treaba ta. |
||
dor72_ Postat pe 8 Noiembrie 2011 02:33 |
||
Nat... eu tot privesc. adica astept sa privesc...:PP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 03:02 |
||
Buna dimineata, ati ajuns la o concluzie ? sunt sanatoase relatiile cu barbati casatoriti? fetele .. multumesc pentru cadouri (de unde stiati ca e ziua mea azi?) Ge . astepti si astepti ... OK ... baga gandurile alea in sertar si arunca cheia |
||
cri_cat Postat pe 8 Noiembrie 2011 07:24 |
||
Buna dimineata, Cri! Azi chiar e ziua ta! Mesajul numarul unu - ai renascut! La multi Ani, deci! |
||
nathalie Postat pe 8 Noiembrie 2011 08:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
RACTOR 69- IMBUNATATESTE-TI VIATA SEXUALA | 61 | De la: quasaria 2 Mai 2011 23:47 |
buna ziua | 3 | De la: maxalina 22 Octombrie 2012 14:08 |
de ce credeti ca ar refuza un barbat o femeie?! | 262 | De la: Celleste 26 Octombrie 2009 19:06 |
|
||
"sufar" de singuratate | 58 | De la: roby_cado 26 Aprilie 2010 09:29 |
Destinul este unic sau noi Îl alegem ... Totul este scris dinainte sau este influențat prin alegerile noastre ? Aștept păreri :) | 76 | De la: marinescu75 7 Mai 2015 22:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural