Diferente dintre barbat si femeie

Barbatii in principiu se bazeaza pe ratiune...pentru ei ratiunea este mai importanta decat sentimentul...ei mai intai gandesc,dupa aceea simt...prefera lupta pentru putere..si mai ales pentru locul intai...prefera lupta si cu sexul opus..pentru a-si mangaia orgoliul..unei noi reusite...le place mereu sa iasa castigatori si le place concurenta..le place sa fie provocati...si mai ales le plac jocurile..de la cele in fata monitorului pana la cele reale...din viata de zi cu zi...barbatilor le plac femeile....iar aici se schimba putin tactica...isi dau si ei seama ca o femeie reprezinta un teritoriu mai putin inteles de ei....hm..si totusi..cum s-o cucereasca pe "zana zanelor" care sta la etajul 3 si are niste craci lungi..........si oare ce se ascunde sub fustita aia..deja imaginatia lor explodeaza ,iar curiozitatea ii indeamna sa mearga mai departe..in mintea lui..apare o fraza bine-cunoscuta:"Trebuie s-o am!" e o chestie de cucerire..trebuie sa-si testeze masculinitatea ,farmecul personal cu fiecare noua cucerire...si de aici incepe jocul lor...afla ca iti plac trandafirii,eu vorbesc putin pentru ca vor sa te cunoasca pe tine ceva mai mult...dar nu pentru ca ii intereseaza prea tare ce vorbesti,ci pentru ca...doar asa iti vor afla macar o slabiciune...si vor sti cum sa actioneze...poate au un termen limita sau nu....vor un singur lucru...au o singura tinta...sa te aiba,sa faca sex cu tine...dupa asta...fie mai gasesc si altceva la tine si pentru ca sunt satui sa umble din floare in floare vor mai sta o vreme...(e o chestie de siguranta ,sa fie siguri ca au mereu o p.... cand au nevoie) fie..gasesc o scuza ca sa cada ei victime si tu vinovata..si pleaca mai departe..in cautarea altei mimoze...simplu si eficient si cei mai bine de stiut...un barbat n-o sa sufere cum sufera o femeie...si chiar daca va suferi...isi va cauta imediat alinarea in bratele alteia...si ii va trece.....la ei o cu totul alta chestie..de orgoliu,de putere ..dar nu de dragoste! sau mai rau..de iubire!!! In nici un caz......sau or fi si exceptii...dar alea chiar sunt exceptii!
garbo019462
Postat pe 27 Mai 2010 22:37
De la: garbo019462, la data 2010-05-27 22:37:40 Barbatii in principiu se bazeaza pe ratiune...pentru ei ratiunea este mai importanta decat sentimentul...ei mai intai gandesc,dupa aceea simt...prefera lupta pentru putere..si mai ales pentru locul intai...prefera lupta si cu sexul opus..pentru a-si mangaia orgoliul..unei noi reusite...le place mereu sa iasa castigatori si le place concurenta..le place sa fie provocati...si mai ales le plac jocurile..de la cele in fata monitorului pana la cele reale...din viata de zi cu zi...barbatilor le plac femeile....iar aici se schimba putin tactica...isi dau si ei seama ca o femeie reprezinta un teritoriu mai putin inteles de ei....hm..si totusi..cum s-o cucereasca pe "zana zanelor" care sta la etajul 3 si are niste craci lungi..........si oare ce se ascunde sub fustita aia..deja imaginatia lor explodeaza ,iar curiozitatea ii indeamna sa mearga mai departe..in mintea lui..apare o fraza bine-cunoscuta:"Trebuie s-o am!" e o chestie de cucerire..trebuie sa-si testeze masculinitatea ,farmecul personal cu fiecare noua cucerire...si de aici incepe jocul lor...afla ca iti plac trandafirii,eu vorbesc putin pentru ca vor sa te cunoasca pe tine ceva mai mult...dar nu pentru ca ii intereseaza prea tare ce vorbesti,ci pentru ca...doar asa iti vor afla macar o slabiciune...si vor sti cum sa actioneze...poate au un termen limita sau nu....vor un singur lucru...au o singura tinta...sa te aiba,sa faca sex cu tine...dupa asta...fie mai gasesc si altceva la tine si pentru ca sunt satui sa umble din floare in floare vor mai sta o vreme...(e o chestie de siguranta ,sa fie siguri ca au mereu o p.... cand au nevoie) fie..gasesc o scuza ca sa cada ei victime si tu vinovata..si pleaca mai departe..in cautarea altei mimoze...simplu si eficient si cei mai bine de stiut...un barbat n-o sa sufere cum sufera o femeie...si chiar daca va suferi...isi va cauta imediat alinarea in bratele alteia...si ii va trece.....la ei o cu totul alta chestie..de orgoliu,de putere ..dar nu de dragoste! sau mai rau..de iubire!!! In nici un caz......sau or fi si exceptii...dar alea chiar sunt exceptii!
Super si realist mesaj,,,
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Mai 2010 23:09
.. si se facu tacere.....
silfida
Postat pe 28 Mai 2010 00:44
9462 - ce ai scris tu este un cliseu. E adevarat, un cliseu in care foarte multi barbati - sau, mai exact, baieti - incearca cu disperare sa se incadreze. Si este firesc: spre deosebire de fetite, baieteii asa sint crescuti. Sint inconjurati din toate partile de legendele masculinitatii: esti BARBAT, nu presh... femeile sint bune ca prada, dar TU trebuie sa fii cel mai tare din parcare (uneori, cu pumnul - alteori doar in replici). A fi invins, in orice mod, este cea mai mare rusine posibila - cu atit mai mult a fi invins de creaturile alea neintelese si inferioare care poarta fuste.
E chestiune de educatie. Barbatii, de fapt, sint slabi. Sint, mult mai mult ca noi, niste copii mari. Doar braveaza fantastic de mult. Daca stii sa plusezi in functie de sistemul lor de valori, si mai ales sa le arati ca sint ceva de nemaipomenit - admiratie - se vor duce pina in iad si inapoi. Nu pentru tine, pentru ei. Ca sa nu cada de pe piedestal si sa isi sfarime propria statuie. Poti sa ii castigi definitiv - sau sa ii pierzi definitiv - actionind doar parghiile orgoliului lor propriu. Si foarte multi dintre ei sint absolut incapabili sa iasa din capcana asta. Indiferent cit este de inteligent un barbat, daca reusesti sa manipulezi imaginea lui despre el poti sa il faci din rahat bici si viceversa. Tu, de fapt, ca femeie a lui - sau ca femeie oarecare - nu vei avea niciodata la fel de multa importanta cum are el insusi pentru el. Iar egoismul este o arma cu doua taisuri. Si este o arma facila. Dar aici e mult de filozofat...
quasaria
Postat pe 28 Mai 2010 01:06
pam-pam!
zambila
Postat pe 28 Mai 2010 09:00
De la: krysty2001, la data 2010-05-26 12:26:32
De la: krysty2001, la data 2010-05-26 12:20:56depinde
de imprejurari

ONLINE...DA
anca_53
Postat pe 28 Mai 2010 13:21
da
krysty2001
Postat pe 28 Mai 2010 13:23
da??
zambila
Postat pe 28 Mai 2010 13:24
daaa
krysty2001
Postat pe 28 Mai 2010 13:25
Mai draga... ce faceti voi aicishea, ha? To'arsha Zambila, pai asa baza am eu in matale, tovarasa?
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 28 Mai 2010 13:27
Si iote-te la ea, tovarashica, ce movulie s-a facut din matzele alea pe care le posta la avatare...
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 28 Mai 2010 13:27
nu stiu, io-s de acord cu q
si cu cell
si cu dor, care e de acord cu cell
ai inteles?
zambila
Postat pe 28 Mai 2010 13:28
zambilut, io-s de acord numai cu tine
pik_nik
Postat pe 28 Mai 2010 13:31
To'arsha Zambilici, daca pe mine ma intrebai daca am inteles, da, am inteles, mai draga! Doar stii si matale ca eu inteleg totul... totul... totul...
Dar mai ales VAD si AUD totul ...
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 28 Mai 2010 13:32
Acei ochi im par foarte cunoscuti mai draga to'arshu' pik_nik ...
Da, da... te trimisei la Washington sa te intorci cu puteri noi, sa iei locul astuia de la carma, si matale imi stai acilishea la taclale?
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 28 Mai 2010 13:33
waw ce tare esti
krysty2001
Postat pe 28 Mai 2010 13:34
cine, io?
zambila
Postat pe 28 Mai 2010 13:35
Pot zice si io ceva????
nazirra
Postat pe 28 Mai 2010 13:35
nope!
zambila
Postat pe 28 Mai 2010 13:36
moniq_
Postat pe 28 Mai 2010 13:36
To'arsha Nazirra, matale numa' prostii zici... asa ca poti, mai draga! Hai, baga!
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 28 Mai 2010 13:37
bini....voiam sa zic ca ti sta bini mai in muov!!!!!!
nazirra
Postat pe 28 Mai 2010 13:37
Mai dragi tovarashi, da' vaz multe lume "noua" pe acilishea...
Carele cum mai sunteti botezati si, mai ales, re-botezati?
Nelu_Cotrocelu
Postat pe 28 Mai 2010 13:38

multumesc!
zambila
di ci bre ,ai asia pareri proaste despre moa????????in general am un limbaj fuoarte elevat.....
nazirra
nea' nelu, io cred ca ti se pare...nu-i nimic nou
zambila
flacara noastra "violeata"!
moniq_
si tovarasu pres,imi era duor de mata......
nazirra
Postat pe 28 Mai 2010 13:39
Io ma tot uit si nu imi vine a crede: e chiar Tatal lor!
Sarut mana' !
moniq_
Postat pe 28 Mai 2010 13:39

mai, ma rusinez si schimb poza
zambila
Postat pe 28 Mai 2010 13:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de sanatoase sunt relatiile cu barbatii casatoriti........??? 1104 De la: eu_geminy 15 Noiembrie 2011 23:57
Nedumerire 2 De la: garbo_506925 27 August 2020 07:25
ce vrea ? 8 De la: apaminerala 19 Februarie 2010 05:39
am innebunit! 60 De la: anakin 21 Decembrie 2009 18:26
Pe cine votam in 2009? 90 De la: cinezee 8 Noiembrie 2009 00:44
Setari Cookie-uri