cine bate o femeie este un prost nu un barbat. parerea mea este sa nu accepti bataia indiferent in ce situatie teai afla. ai dreptul la viata ta. | ||
simy1984 Postat pe 12 Iunie 2010 15:01 |
||
---|---|---|
caz real-un pacient vine la spital cu arsura pe fata, piept si spate, doctorul il intreaba-ce-ai patit ? - pai, cum sa va spun, am venit acasa, sotia mi-a pus ciorba in farfurie, am gustat si i-am reprosat ca este rece... -si, si... intreaba doctorul... -mi-a turnat oala cu ciorba-n cap ! |
||
anisoaraf Postat pe 12 Iunie 2010 18:48 |
||
daca nu i baga cantarida in mancare ,e fraiera!MERGE,la biserica si si bate sotia ?fratele meu e PREOT si si bate sotia din gelozie! ce ne miram de bisericosul?pacat de ea ca accepta! | ||
|
||
garbo133776 Postat pe 13 Iunie 2010 15:18 |
||
Si eu am cunoscut violenta in familie....fostul meu sot, de fiecare data, cand simtea ca nu mai are argumente, ma lovea... Si nu s-a intamplat numai o singura data....imi spunea mereu ca eu sunt vinovata (asta e psihologia agresivului)...ba mai mult mama lui spunea ca eu o caut...daca va puteti imagina ce femeie idioata...evident la ei in familie era "rupta din Rai" pe cand la mine intotdeauna se discuta cu vorba nu cu palma.....cand am luat prima palma nici macar nu m-am ferit ptr ca nu aveam reflexe... Daca va puteti da seama... Acum la un an de la divort inca nu pot sa concep cum am putut sta cu un asemenea om, ba mai mult, cum de am putut sa ma simt vinovata ca il "provoc" sa ma loveasca...ca nu mai vorbesc de violenta psihica...care este mult mai puternica si lasa rani poate chiar mai adanci...jungi sa simti ca asta meriti iar increderea i nsine scade foarte mult, respectul de sine, de asemenea... |
||
Gabriela_28 Postat pe 13 Iunie 2010 17:57 |
||
Barbatii care isi bat sotiile sunt demni de mila, sunt cei mai josnici oameni. Cand au chef sa bata o femeie sa se dea cu capul de perete mai bine. Tot ce le doresc e o nevasta halterofila! |
||
Rha Postat pe 13 Iunie 2010 18:02 |
||
De la: garbo120833, la data 2010-05-23 16:33:02bataia e rupta din rai... |
||
alido Postat pe 13 Iunie 2010 22:01 |
||
bataia e rupta din rai... cand? atunci cand o iei sau cand o dai? | ||
alido Postat pe 13 Iunie 2010 22:02 |
||
Sunt demni de mila???/,aici e greseala | ||
scrichy Postat pe 13 Iunie 2010 22:37 |
||
Yesss!!! This topic rulzzz!!! |
||
anakin Postat pe 14 Iunie 2010 00:45 |
||
De la: scrichy, la data 2010-06-13 22:37:58Sunt demni de mila???/,aici e greseala Da, din punctul meu de vedere sunt demni de mila pentru ca sunt redusi mintal. Bineinteles, asta NU inseamna ca le tin partea, ii inteleg sau ceva de genul. Doamne fereste! Pur si simplu nu ii duce capul mai mult. |
||
Rha Postat pe 14 Iunie 2010 13:35 |
||
barbatului care bate o femeie,este bine sa-i dai sa bea cianura.el este scursura societatii. | ||
caasandra Postat pe 14 Iunie 2010 13:50 |
||
Instinctul animalic este foarte puternic... pentru ca nu exista creier... Oamenii sunt singurele animale ce gandesc... Se pare ca barbatii ce dau in femei, sunt doar animale si atat. | ||
picaturaderoua Postat pe 14 Iunie 2010 14:01 |
||
n-as crede! in general, masculii din regnul animal isi protejeaza femelele |
||
zambila Postat pe 14 Iunie 2010 14:04 |
||
Zambi... Pana si alea sunt mai emancipate ca si ei... Ai si tu dreptate... Pe mine ma umple de sila acesi oameni. Cred ca apeleaza la violenta pentru ca nu sunt in stare sa contracareze cu vorbe... Eu asa vad.. |
||
picaturaderoua Postat pe 14 Iunie 2010 14:06 |
||
nici nu merita sa-mi bat capul! sunt niste nemernici, iar cele care ii suporta sunt la fel de vinovate...se intampla odata, inteleg, dar daca se repeta deja e semn pe prostie a nu se intelege ca odata e acceptabil, ci doar ca nu mai exista o a doua oara cine e de vina? aici ar fi multe, printre care lipsa educatiei si mediatizarea acestor comportamente deviante ca fiind normale, sau mai rau, amuzante! |
||
zambila Postat pe 14 Iunie 2010 14:19 |
||
PARERE? ?????????? E JALE! ....STIU CE INSEAMNA!Nu vreau sa dau explicatii...doare! Nici nu trebuie sa acceptati momentul!Un sfat care vine din suflet: La prim palma, PLECATI! Asa ceva nu se accepta! dupa prima palma sau bataie mai urmeaza cu siguranta si altele....AM ACCEPTAT CREZAND CA VA FI ULTIMA! DAR LA ULTIMA , am plecat!Definitiv! Nu conteaza ce am lasat in urma......Am lasat destule! Gestul in sine ii apropie pe barbati si mai mult de animale!Si dovedeste ca aici nu exista suflet! Cand ridici mana asupra unei femei nu mai poti numi un om, OM! |
||
cris45 Postat pe 14 Iunie 2010 23:57 |
||
barbatii care isi bat prietenele,sotiile sau mamele sint niste lasi....niste mizerii umane,iar daca este aici un puternic din acela il rog frumos sa-si lase adresa de mess, sau telefon sa-i arat eu ce inseamna sa le dau o bataie rupt din rai......il bag in spital,paralizat pe viata sau un bilet gratis pentru rai....astept un " puternic "...... semneaza un lord |
||
aronescu_gabriela Postat pe 15 Iunie 2010 14:57 |
||
nu e vina lor: 1. asa sau fost educati (daca era armonie in familia lui cand era el copil, nu ajungea asa!), 2. daca stai sa te bata inseamna ca chiar o meriti: pai pleaca doamne iarta-ma, ce mai vezi in el daca te-a lovit chiar si o singura data???? 3. dar despre parintii care isi lovesc copiii ce parere aveti? ca o femeie tot ar maiputea riposta, fugi sau se ascunde sa se salveze de la bataie, dar un copil????? el ce sanse are? |
||
pinicuta_ Postat pe 15 Iunie 2010 15:32 |
||
mai, io nu-s de acord cu bataia, da' uite ca noi am supravietuit, chiar daca am mai incasat-o uneori...bine, io am fost f cuminte si am cam scapat | ||
zambila Postat pe 15 Iunie 2010 15:36 |
||
tocmai:ai fost f cuminte, si tot ai mai incasat-o. de ce trebuie batuti copiii? pt ca nu fac ce vor parintii? pai atunci si femeile tre batute daca nu fac ce vor barbatii, si barbatii tre batuti daca nu fac ce vor femeile etc? bataia e o solutie la nervii celor din jur? hai sa nu fim asa ingusti la minte! bati copilul, normal ca iese din el un bataus: cand gaseste pe cineva mai slab isi revarsa asupra lui frustrarile. barbatul frustrat isi bate femeia, ce e asa greu de inteles? cand un parinte va sti sa se abtina de la a-si lovi copilul, atunci da poate da vina pe altii ca bat pe nu stiu cine... dar cata vreme nu ne putem reprima violenta din noi de ce le cerem altora sa o faca? | ||
pinicuta_ Postat pe 15 Iunie 2010 15:56 |
||
Buna tuturor, Am si eu in familie un caz similar,este vorba de violenta intre soti. Pana la urma solutia cea mai buna este divortul si fiecare pe drumul lui.Sinuciderea nu este un raspuns,mai ales daca ne gandim ce este de fapt"sinuciderea". |
||
scorpion2end Postat pe 15 Iunie 2010 16:23 |
||
Ai dreptate,nu este vina lor...dar a cui oare? A pamantului ca ii tine? Pana la urma,viata este una singura si nici nu este prea roza pentru multi dintre noi asa ca de ce ar trebui sa o facem si mai rea? in ce priveste bataia aplicata copiilor ,mama fiind,probabil ca l-as omora si eu.Indiferent ce gresesc copii nu sunt de acord cu bataia.Sunt multe alte solutii si metode prin care poti sa corectezi comportamentul unui copil. |
||
scorpion2end Postat pe 15 Iunie 2010 16:33 |
||
tocmai asta spun:totul se trage din copilarie: ce ceve dopilul in jur aia aplica si el mai tarziu, ca si adult. (in majoitatea cazurilor) | ||
pinicuta_ Postat pe 15 Iunie 2010 16:38 |
||
pacat, exista divort, cat de tare te-ar durea, este cel mai avantajos, din punct de vedere psihic. Este pacat sa crezi ca nu te vei descurca singura, ba dimpotriva daca ar sti doamnele cat de bine este singura decat cu un tampit, ar lua hotararea rapid, n-ar mai sta pe ganduri. Eu am ramas cu doi copii, salar de bugetar, la inceput imi era frica ca nu ma voi descurca. As, am fost cea mai multumita femeie din lume. Nu a avut cine ma cicali,eu am gresit eu am reparat, eu am mers inainte, este minunat cand nu este nevoie sa dai socoteala. | ||
garbo062707 Postat pe 15 Iunie 2010 18:15 |
||
nu crezi ca JIGNESTI ANIMALELE, de cele mai multe ori ele ataca daca sunt agresate, ceea ce ar trebui sa faca si femeile in momentul cand o "inaseaza" | ||
garbo062707 Postat pe 15 Iunie 2010 18:27 |
||
Un barbat care loveste o femeie are o mare problema. Sau mai multe. In general are, din varii cauze un sentiment de inferioritate foarte puternic, fapt pentru care, ca sa simta ca e puternic (dar fara sa fie) loveste pe cineva mai slab ca el, de multe ori o femeie, pentru a-si satisface propriul orgoliu. In al doilea rand, pentru ca simte ca nu exista un alt mod de a se impune, desi intotdeauna exista alte metode mult mai placute: a-si argumenta logic punctul de vedere, a se pune "in pielea" femeii lovite pentru a intelege trauma pe care i-o provoaca sau a accepta , pur si simplu, ca cea pe care a lovit-o este si ea o fiinta umana si ca daca lui nu-i place sa fie lovit nu are dreptul sa loveasca pe nimeni, cu atat mai putin o femeie lipsita de aparare. Sau, daca tot are chef de bataie, sa-si masoare fortele cu cineva de talia lui.Dragoste cu sila nu se poate, dar el nu intelege acest lucru. Din punctul meu de vedere si nu numai al meu, un barbat care loveste o femeie nu poate avea statutul de persoana rationala, ci este o fiinta dintr-o treapta inferioara de evolutie. | ||
angel_forever Postat pe 16 Iunie 2010 17:33 |
||
Cred ca un barbat care loveste o femeie, in primul rand nu este om. Si in general, violenta sub nici un aspect, nu ar avea ce cauta intre oameni. | ||
m_ada Postat pe 16 Iunie 2010 17:58 |
||
Bai, eu unul cred ca daca un barbat loveste o femeie, inseamna ca e mai bun la bataie ca ea... | ||
anakin Postat pe 16 Iunie 2010 19:25 |
||
serios te juri tu! |
||
fleurdelis Postat pe 16 Iunie 2010 19:26 |
||
subiectul acesta a mai fost. | ||
caasandra Postat pe 16 Iunie 2010 19:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
help help help! | 25 | De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 18:51 |
Cum e sexul dupa un divort stresant? | 57 | De la: garbo052263 26 Septembrie 2009 22:11 |
VIRUSUL HPV imi distruge viata | 8 | De la: garbo015564 27 Septembrie 2009 12:55 |
|
||
nu mai inteleg nimic :( | 32 | De la: fleurdelis 11 Iunie 2010 00:06 |
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri