Asa, asa.. just. Ca nu dai asa, timid, doar o palma si pe urma te opresti!!! ... se duce dracului tot universul cunoasterii feminine... Ca doar de-aia suntem la ball masque.. "jos mastile, s-a spart gheata, domnilor jurati!" cum zicea Ostap Bender (asta e pentru cunoscatori). |
||
anakin Postat pe 30 Iunie 2010 08:26 |
||
---|---|---|
Mai Anakin, mi-a spus Rodicuta ca e suparat pe tine ca i-ai uitat topicul si ca deja iti place altul 9de topic vorbim aici). | ||
Doara Postat pe 30 Iunie 2010 19:38 |
||
Ce parere... oameni slabi, caractere precare ce-au suferit probabil in copilarie... |
||
|
||
m_ada Postat pe 1 Iulie 2010 13:49 |
||
Sa inteleg ca te-ai intalnit de curand cu Rodicuta, Dor? ati reusit sa va intelegeti?... fiindca ea se exprima mai greu in scris, de la exfoliere bag eu seama. | ||
anakin Postat pe 1 Iulie 2010 15:49 |
||
Nu pot intelege de ce ar sta o femeie cu un specimen ca acela ....... Inseamna ca femeia aceeia nu are destula demnitate si nu se respecta ! Sa se sinucida ? Nu pot sa cred ......... ,din cauza unui netrebnic??? Exista divort si chiar daca are copii poate sa ii creasca si fara asa ceva , ca doar o bucata de paine se gaseste ! | ||
luizaady Postat pe 1 Iulie 2010 16:35 |
||
Anakin, mi-a trimis mesaj privat. Zicea ca ar fi vrut sa-ti trimita tie, dar pentru ca e suparata nu vrea sa vorbeasca cu tine ca sa te pedepseasca. Erai singurul ei sustinator adevarat. | ||
Doara Postat pe 1 Iulie 2010 19:25 |
||
Si mie mi-a venit si nu o data sa-l strang de gat dar nu educatia a invins ci respectul. Desi sunt o persoana educata cred ca respectul reciproc este unul din pilonii de sustinere a casniciei. Daca ar exista respect intre soti multe din problemele de soiul asta s-ar evita. |
||
angel_forever Postat pe 6 Iulie 2010 11:53 |
||
De la: angel_forever, la data 2010-07-06 11:53:21Si mie mi-a venit si nu o data sa-l strang de gat dar nu educatia a invins ci respectul. asta e de pus in rama... Adica, cu doua scatoalce bine altoite si aplicate conform manulalului, respectul se castiga instantaneu, sa inteleg, nu-i asa? |
||
anakin Postat pe 7 Iulie 2010 08:36 |
||
fleurdelis Postat pe 7 Iulie 2010 23:09 |
||
De la: Dor_marunt, la data 2010-07-01 19:25:01Anakin, mi-a trimis mesaj privat. Zicea ca ar fi vrut sa-ti trimita tie, dar pentru ca e suparata nu vrea sa vorbeasca cu tine ca sa te pedepseasca. Erai singurul ei sustinator adevarat. Tell him I've been too fucking busy - or vice versa.. |
||
anakin Postat pe 10 Iulie 2010 00:27 |
||
nuti_vio Postat pe 10 Iulie 2010 00:46 |
||
De la: garbo085927, la data 2010-06-27 10:44:59daca era mai atenta la inceput putea sa previna asta caci dupa prima palma urmeaza si a doua nu te casatoresti cu cineva inainte sa-l cunosti oricum barbatii sunt ca vremea pana obtin ce vor adevarata masca cade tarziu cand tu nu mai ai nici o cale de intorspai da greseala femeilor este ca face pe sluga la barbat,la sot,il invata prost sa primeasca totul de-a gata pt ca asa au vazut in familie,isi invata barbatii niste egoisti de asta nici nu sunt respectate....Femeile care nu au credinta,sufera mult din cauza barbatilor insensibili cu o gandire negativa.....Pt ca un barbat care este rau si nu este cinstit,,el gandeste negativ si vede totul doar in negru....Dar femeia daca l-arpune pe barbat la respect de la inceput sa nu mai fie jucaria lor sexuala si sa ii slugareasca ca pe chiori,si ologi....Vina o au si femeile pt ca se lasa folosite de barbati,,,barbatii se folosesc si de corpul femeii si de munca lor si tot nu este apreciata femeia,,,pt ca Dumnezeu vrea Dreptate si femeia sa nu mai fie asa fraiera |
||
ingerasulluptator Postat pe 27 Martie 2011 17:15 |
||
pai da greseala femeilor este ca face pe sluga la barbat,la sot,il invata prost sa primeasca totul de-a gata pt ca asa au vazut in familie,isi invata barbatii niste egoisti de asta nici nu sunt respectate....Femeile care nu au credinta,sufera mult din cauza barbatilor insensibili cu o gandire negativa.....Pt ca un barbat care este rau si nu este cinstit,,el gandeste negativ si vede totul doar in negru....Dar femeia daca l-arpune pe barbat la respect de la inceput sa nu mai fie jucaria lor sexuala si sa ii slugareasca ca pe chiori,si ologi....Vina o au si femeile pt ca se lasa folosite de barbati,,,barbatii se folosesc si de corpul femeii si de munca lor si tot nu este apreciata femeia,,,pt ca Dumnezeu vrea Dreptate si femeia sa nu mai fie asa fraiera | ||
ingerasulluptator Postat pe 27 Martie 2011 17:18 |
||
dor72 Postat pe 27 Martie 2011 17:56 |
||
Femeia cred ca este cea care sufera pt ca nu are demnitate si nu stie sa puna barbatul la punct de la inceput.....Hai sa spun o povestire.........Era o femeie tare cumsecade crestina,care ajuta pe toata lumea.,lasa de la ea ca sa nu sa se certe cu nimeni....Apoi s-a intamplat ca aceasta femeie cumsecade si foarte crestina sa se imbolnaveasca si nimeni nu i-a sarit in ajutor...Se intreba biata femeie....Unde o fii gresit? Logica este ca Dumnezeu vrea dreptate,nu sa lasam de la noi si sa ii lasam pe altii sa creada ca au dreptate si sa continue sa greseasca.......Sa ii ajutam si sa nu ii stimulam pe altii ca si ei sa ne ajute pe noi...Cum ar fii si copiii nostri... copiii trebuie sa fie educati in asa maniera ca sa stie sa ofere nu sa astepte doar ajutor de la altii...asa si barbatii asa si oamenii de zi cu zi....Daca lasi de la tine fara sa te impui risti sa fii folosit ca carpa de sters pe jos....Da trebuie sa te impui dar sa nu faci rautati....si tu...pt ca atunci Dumnezeu se indeparteaza si in mintea ta patrunde intunericul..... | ||
ingerasulluptator Postat pe 27 Martie 2011 20:45 |
||
Imi pare rau ca o spun, dar spun. FEMEIA care accepta bataia merita stiti de ce? pentru ca ACCEPTA si permite e simplu Nu am admis niciodata conceptia care a omorat, din pacate, multe femei: bun rau stai cu el , nu nu IL LASI SI GATA. Vai ca am copii cu el , vai ca ce spune lumea, nu nene nu exista asa ceva. |
||
no_identify Postat pe 27 Martie 2011 22:47 |
||
zau? | ||
dor72 Postat pe 27 Martie 2011 22:53 |
||
De la: charmelen, la data 2010-05-23 16:25:48Am o prietena care o incaseaza destul de des de la scumpul ei sot, om bisericos si cu frica lui Dumnezeu de altfel. El se caieste de fiecare data, se spovedeste si popa il iarta, dar nevasta-sa s-a gandit de cateva ori sa se sinucida. DIN PACATE ACESTIA NU SE POT NUMI BARBATI.IAR EA ESTE PROASTA [SCUZE] CA STA CU ASA CEVA ,UN LAS CARE ISI INCEARCA PUTEREA CU O FEMEIE .EU I-AS RUPE MANA SI CU MANA CARE A DAT, L-AS BATE ..SI EXPULZAT IN JUNGLA ,ACOLO DA DE ANIMALE CA SI EL . DESPRE SINUCIDERE ...DACA SE GANDESTE,LA ASA CEVA ,POATE UN TRATAMENT PSHIHIATRIC NU AR STRICA ...DOAR NU SE OPRESTE LUMEA LA UN SINGUR BARBAT ?POATE SANT PREA DURA SI IMI CER SCUZE ,DAR VIATA E PREA SCURTA SA STAI SA SUFERI PTR. CINE NU MERITA .AM O PRIETENA CARE A FOST MALTRATATA DE SOTUL EI SI A LUAT CEI 4 COPII SI A PLECAT DE LA EL ...PE EA CE O RETINE???????PROSTIA??? |
||
garbo095373 Postat pe 28 Martie 2011 19:08 |
||
De la: garbo095373, la data 2011-03-28 19:08:10pai de ce sa ia femeia copiii...Sa ii lase barbatului sa munceasca si sa ii intretina...Ca doar el i-a facut copii femeii...Pt ca femeia cand s-a casatorit cu el nu avea nici un copil,asa ca poate sa plece fara copiii si sa ii lase barbatului vreo 2,3 luni cu copiii sa se descurce cu ei si ea sa mearga in vacanta....Asa femeia pleaca cu cei 4 copiii,,,barbatul ramane liber cu toti banii pt el,,femeia trebuie sa munceasca sa creasca cei patru copiii care i-a facut barbatul....si barbatul ramane bine mersi liber,poate sa mai faca inca 10 copiii si iarasi sa divorteze,,,si tot asa.....daca femeia nu ar mai fii slugere lor sa le mai faca mancare si spalat...Daca nu aduce bani nici macar un omleta sa nu ii faci barbatului pt ca nu merita.....De la: charmelen, la data 2010-05-23 16:25:48Am o prietena care o incaseaza destul de des de la scumpul ei sot, om bisericos si cu frica lui Dumnezeu de altfel. El se caieste de fiecare data, se spovedeste si popa il iarta, dar nevasta-sa s-a gandit de cateva ori sa se sinucida. |
||
ingerasulluptator Postat pe 28 Martie 2011 21:42 |
||
pai de ce sa ia femeia copiii...Sa ii lase barbatului sa munceasca si sa ii intretina...Ca doar el i-a facut copii femeii...Pt ca femeia cand s-a casatorit cu el nu avea nici un copil,asa ca poate sa plece fara copiii si sa ii lase barbatului vreo 2,3 luni cu copiii sa se descurce cu ei si ea sa mearga in vacanta....Asa femeia pleaca cu cei 4 copiii,,,barbatul ramane liber cu toti banii pt el,,femeia trebuie sa munceasca sa creasca cei patru copiii care i-a facut barbatul....si barbatul ramane bine mersi liber,poate sa mai faca inca 10 copiii si iarasi sa divorteze,,,si tot asa.....daca femeia nu ar mai fii slugere lor sa le mai faca mancare si spalat...Daca nu aduce bani nici macar un omleta sa nu ii faci barbatului pt ca nu merita..... | ||
ingerasulluptator Postat pe 28 Martie 2011 21:43 |
||
ireal | ||
cricat Postat pe 28 Martie 2011 21:46 |
||
la barbat nu merita sa ii faci nici macar cartofi prajiti si omleta daca nu te plateste....trebuie pus la respect de la inceput....daca nu scoate baniii femeile nici sa nu sa se mai deranjeze pt ei...eu una asa fac....daca nu sunt platita,,nu ridic un deget sa fac de macare si sa spal chilotii lui si sostele lui puturoase...sa si le spele ca doar si el are doua maini....sau daca nu vrea sa plateaca...ca femeia nu este servitoarea barbatlui pe gratis.....dar daca ii ceri bani,se comporta urat ca sa nu ii mai ceri bani si sa ii faci degeaba...de asta zic ca cel mai bine trebuie pusi la respect de l;a inceput ca sa invete si sa se obisnuiasca cu tratamentul,,,eu asa fac | ||
ingerasulluptator Postat pe 28 Martie 2011 21:48 |
||
adica, cum sa fii "platita" ?! ca acuma ma bagi in ceata rau...cu ce te ocupi matale? | ||
Reflex Postat pe 28 Martie 2011 21:50 |
||
De la: ingerasullinistit, la data 2011-03-28 21:43:48pai de ce sa ia femeia copiii...Sa ii lase barbatului sa munceasca si sa ii intretina...Ca doar el i-a facut copii femeii...Pt ca femeia cand s-a casatorit cu el nu avea nici un copil,asa ca poate sa plece fara copiii si sa ii lase barbatului vreo 2,3 luni cu copiii sa se descurce cu ei si ea sa mearga in vacanta....Asa femeia pleaca cu cei 4 copiii,,,barbatul ramane liber cu toti banii pt el,,femeia trebuie sa munceasca sa creasca cei patru copiii care i-a facut barbatul....si barbatul ramane bine mersi liber,poate sa mai faca inca 10 copiii si iarasi sa divorteze,,,si tot asa.....daca femeia nu ar mai fii slugere lor sa le mai faca mancare si spalat...Daca nu aduce bani nici macar un omleta sa nu ii faci barbatului pt ca nu merita..... SF SF SF SF wwwwaaaa ma ingrozesc de logica ta duduie |
||
ameno Postat pe 28 Martie 2011 21:51 |
||
si inca, mai poate! las-o incet, ca ne spune tot |
||
Reflex Postat pe 28 Martie 2011 21:52 |
||
De la: Reflex, la data 2011-03-28 21:50:42adica, cum sa fii "platita" ?! ca acuma ma bagi in ceata rau...cu ce te ocupi matale?bani respect.Pt ca femeia are nevoie de bani si de respect..Eu una de asa ceva am nevoie....Nu ridic un deget pt putorle de barbatii daca nu sunt rasplatita |
||
ingerasulluptator Postat pe 28 Martie 2011 21:55 |
||
eu nu am nimic cu nimeni dar cand e mult........................e prea mult eu nu stiu zau de unde scoate logica asta | ||
ameno Postat pe 28 Martie 2011 21:57 |
||
io cred ca de fapt, tu ai nevoie de`o pala_lunga)...ca ai prea mult timp liber, si ti-e mintea, tare odihnita | ||
Reflex Postat pe 28 Martie 2011 21:58 |
||
irinuco, lasand la o parte faptul ca tu nu esti `femeia`, ci doar... habar n-am ce-oi fi, cum ai vrea tu sa fii rasplatita? si cam cu cat? | ||
esme Postat pe 28 Martie 2011 21:59 |
||
Irino... respectul se castiga.... si banii se castiga prin munca ... nu pe spatele barbatului... Si da Doamne sa nu ai copii ... la felul cum gandesti ajung pe drumuri ....... |
||
cricat Postat pe 28 Martie 2011 22:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
teama | 41 | De la: reyya 29 Martie 2010 16:55 |
o relatie prea scurta | 26 | De la: Dor_marunt 1 Iulie 2010 06:15 |
Sa raman sau sa ies din relatie...? | 35 | De la: Anilus 28 Noiembrie 2010 09:56 |
|
||
DUPA 1 AN DE CASNICIE,INTERVINE MONOTONIA SI URA,VREA CEVA NOU SI PROASPAT, CA NEVASTA .........SPUNETI VOI?...!CRED CA ESTE VECHE. | 159 | De la: dor72_ 24 August 2011 20:04 |
RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV | 34 | De la: AMELYY 23 Mai 2010 10:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară