Ce parere aveti despre barbatii care-si bat sotiile/prietenele?

prevad o noapte a nuntii foarte interesanta, iar zilele urmatoare asemenea; dar daca n-ai bani s-o tii acasa for the rest of your life, nu vei prezenta nici un interes pentru ingerasul nostru.
charmelen
Postat pe 13 Mai 2011 23:44
Thor_again
Postat pe 13 Mai 2011 23:53
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-03 22:30:34 (...)..poate ma mai gandesc,,ca eu am muncit destul,,,la viata mea....

si la ce zici c-ai muncit mult, irinooka?...:D
:)))
eu_geminy
Postat pe 14 Mai 2011 00:07
De la: Thor_again, la data 2011-05-13 23:53:16

In plus cred ca the iron maid s-ar putea sa-ti serveasca drept sursa de inspiratie pentru un nou album ceva de genul "apocalypse now" sau "bloody wedding".
charmelen
Postat pe 14 Mai 2011 11:24
De la: garbo120833, la data 2010-05-23 16:33:02bataia e rupta din rai...
si tu procedezi asa?....
garbo095373
Postat pe 14 Mai 2011 22:00
De la: charmelen, la data 2010-05-23 16:25:48Am o prietena care o incaseaza destul de des de la scumpul ei sot, om bisericos si cu frica lui Dumnezeu de altfel. El se caieste de fiecare data, se spovedeste si popa il iarta, dar nevasta-sa s-a gandit de cateva ori sa se sinucida.

Exact asta este problema . Barbatul o simte vulnerabila si profita de ea la maxim . De fapt ... imi scuzi expresia , eu personal l-as numi "carpa" . Un barbat care se respecta , nu apeleaza la violenta atunci cand trebuie sa isi rezolve nu stiu ce problema de familie . Sa renunte la viata ei pentru un nenorocit ? Sa renunte la el si sa o ia de la capat fara sa priveasca o secunda inapoi , pentru ca daca este o femeie speciala atunci va gasi in mod sigur pe cineva demn de ea care sa stie sa o aprecieze . Ma intreb cand oare va inceta aceasta conceptie in mintea unora , in care o relatie inseamna indirect " posesivitate " ??
AngeloBluLdy
Postat pe 15 Mai 2011 10:38
"Am o prietena care o incaseaza destul de des de la scumpul ei sot, om bisericos si cu frica lui Dumnezeu de altfel. El se caieste de fiecare data, se spovedeste si popa il iarta, dar nevasta-sa s-a gandit de cateva ori sa se sinucida."

da' de ce sa se sinucida?
Mai bine sa-l insele, ca tot o fura, oricum... macar sa fie cu folos!:PP
:))))
eu_geminy
Postat pe 15 Mai 2011 10:47
inselatul?
dor72
Postat pe 15 Mai 2011 11:59
De la: eu_geminy, la data 2011-05-15 10:47:38"Am o prietena care o incaseaza destul de des de la scumpul ei sot, om bisericos si cu frica lui Dumnezeu de altfel. El se caieste de fiecare data, se spovedeste si popa il iarta, dar nevasta-sa s-a gandit de cateva ori sa se sinucida."

da' de ce sa se sinucida?
Mai bine sa-l insele, ca tot o fura, oricum... macar sa fie cu folos!:PP
Ce o mai inveti si tu pe biata femeie...Adica o inveti sa isi insele barbatul cu altul,,,ca sa o cotonogeasca si altul...ca daca ii spui la un alt barbat ce ti-a facut sotul,iti face si el tot la fel pt ca asa intelege ca ii merge...
ingerasulluptator
Postat pe 15 Mai 2011 15:00
asa ai patit tu, iri??
pai scuza-ma, dar meriti!!!
:P
eu_geminy
Postat pe 15 Mai 2011 15:03
pai preotii ii invata pe barbati,chiar daca pacatuiesc pot sa o ia de la capat....si sa te pocaiesti de fiecare data....preotii excrocii le-au facut vietile amare ale femeilor,cu invataturile lor dracesti...pacatele doar Dumnezeu le poate ierta...daca nu mai faci...popa ii si el un pacatos....daca vrei ca Dumnezeu sa iti ierte pacatele trebuie sa nu mai faci si sa te caiesti pt toate rele ce le-ai facut....Femeile au suferit din cauza preotilor,,,care si ei tot niste excroci sunt
ingerasulluptator
Postat pe 15 Mai 2011 15:08
pai preotii ii invata pe barbati,chiar daca pacatuiesc pot sa o ia de la capat....si sa te pocaiesti de fiecare data....preotii excrocii le-au facut vietile amare ale femeilor,cu invataturile lor dracesti...pacatele doar Dumnezeu le poate ierta...daca nu mai faci...popa ii si el un pacatos....daca vrei ca Dumnezeu sa iti ierte pacatele trebuie sa nu mai faci si sa te caiesti pt toate rele ce le-ai facut....Femeile au suferit din cauza preotilor,,,care si ei tot niste excroci sunt
ingerasulluptator
ingerasulluptator
http://youtu.be/XXVv2Ru512A
ratuscaceaurata
Postat pe 15 Mai 2011 15:09
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-15 15:08:07pai preotii ii invata pe barbati,chiar daca pacatuiesc pot sa o ia de la capat....si sa te pocaiesti de fiecare data....preotii excrocii le-au facut vietile amare ale femeilor,cu invataturile lor dracesti...pacatele doar Dumnezeu le poate ierta...daca nu mai faci...popa ii si el un pacatos....daca vrei ca Dumnezeu sa iti ierte pacatele trebuie sa nu mai faci si sa te caiesti pt toate rele ce le-ai facut....Femeile au suferit din cauza preotilor,,,care si ei tot niste excroci sunt

am zis eu ca femeia nu trebuie batuta niciodata sub nici un pretext. dar tu "ingeras" esti exceptia care intareste regula.
faci bine ca nu te mariti. este imposibil omului sa convietuiasca cu tine
deep2w
Postat pe 16 Mai 2011 15:23
De la: deep2w, la data 2011-05-16 15:23:56
De la: ingerasulluptator, la data 2011-05-15 15:08:07pai preotii ii invata pe barbati,chiar daca pacatuiesc pot sa o ia de la capat....si sa te pocaiesti de fiecare data....preotii excrocii le-au facut vietile amare ale femeilor,cu invataturile lor dracesti...pacatele doar Dumnezeu le poate ierta...daca nu mai faci...popa ii si el un pacatos....daca vrei ca Dumnezeu sa iti ierte pacatele trebuie sa nu mai faci si sa te caiesti pt toate rele ce le-ai facut....Femeile au suferit din cauza preotilor,,,care si ei tot niste excroci sunt

am zis eu ca femeia nu trebuie batuta niciodata sub nici un pretext. dar tu "ingeras" esti exceptia care intareste regula.
adica eu pt ca sunt sincera si spun lucrurile pe nume merit sa fiu batuta haaaa.esti un tradator...tie iti plac viperele care te musca pe ascuns..se vede ca nu ai experienta de viata
ingerasulluptator
Postat pe 17 Mai 2011 18:41
offf scumpa mea chiar exista o mizerie umana se numeste dumbrava razvan nu stiu cum sa scap de el se cam da la mine si nu mi place mai avem putin si ne lom la bataie ! VREAU SA SCAP DE EL !
lore_garbo
Postat pe 19 Iulie 2014 22:26
De la: deep2w, la data 2011-05-16 15:23:56

Axl_R
Postat pe 20 Iulie 2014 08:37
De la: lore_garbo, la data 2014-07-19 22:26:35offf scumpa mea chiar exista o mizerie umana se numeste dumbrava razvan nu stiu cum sa scap de el se cam da la mine si nu mi place mai avem putin si ne lom la bataie ! VREAU SA SCAP DE EL !

Cine te oprește?

Axl_R
Postat pe 20 Iulie 2014 08:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sa il iert sau nu..am gresit la subiect:D 4 De la: si_totusi 9 Iunie 2009 16:27
Relatie cu un barbat cu probleme adevarate 134 De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 04:27
cum sunt 144 De la: liaiedera 30 Mai 2010 19:25
LA CINE TINE BARBATUL MAI MULT 18 De la: iacoben 17 Octombrie 2012 17:02
Nelamurire Excitare 8 De la: garbo_435985 2 Aprilie 2016 12:16
Setari Cookie-uri