Depinde de ce barbat............problema e k sunt toti la fel rar mai intalnesti un baiat romantic sau respectos!!!!!!!!unii.... mai bn zis 80% din ei joak teatru primle 3 luni dp aia se dau pe fata io cred k baietii nu tin cont de caracter sau comportament de educatie nici nu mai vb... sunt la pamant k educatia... de ar mai trai o viata ei tot n-ar inteege ce-i aia educatie! KRISS |
||
garbo121357 Postat pe 26 Mai 2010 08:21 |
||
---|---|---|
da da mare dreptate ai, asa e, depinde | ||
nelly05 Postat pe 26 Mai 2010 08:22 |
||
nu-i chiar asa simplu. Si "depinde" asta depinde de ceva. Depinde dinspre care depinde il privesti. Si mai depinde si cu ce privesti Da' si asta depinde de...etc |
||
|
||
pik_nik Postat pe 26 Mai 2010 08:26 |
||
De la: garbo121357, la data 2010-05-26 08:21:27Depinde de ce barbat............problema e k sunt toti la fel rar mai intalnesti un baiat romantic sau respectos!!!!!!!!unii.... mai bn zis 80% din ei joak teatru primle 3 luni dp aia se dau pe fata Kris gresesti.eu sunt si romantic si respectos.dar am o intrebare si gata am plecat.de ce femeile sunt rele,intre ele?cine vb de educatie.nu vb de tine.eu am intrat de putin timp aici.am vazut o matza frumoasa ,dar care zgarie rau.si din rautate nu mai vine .deci cine este de vina,barbatul sau femeia?macar sa-mi spuna. o zi placuta tuturor! |
||
politistul Postat pe 26 Mai 2010 08:34 |
||
Soarta! Cantare: de la Omul cu sobolani "Aseara m-am facut iar praf Cred ca e cazul sa ma trag pe nas Poate am exagerat Dar nu eu sunt cel vinovat Eu recunosc: imi place sa fac rau Ma pregatesc pt ce e mai greu Eu ma cunosc prea bine, Iar noaptea asta nu este de mine Nu este de mine Nu este de mine Daca ploua ma imbrac in alb, Daca e vineri nu mai pot de cald. Port ochelari de soare E luna plina Cine e de vina? Azi iar o sa imi fac de cap Nici nu mai cred ca o sa scap Poate c-am exagerat, Poate am stat prea mult in cap Da' cine este vinovat " |
||
moniq_ Postat pe 28 Mai 2010 11:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
petrecerile anilor 80 | 20 | De la: tutankhamon 21 Noiembrie 2009 12:04 |
Cum va merge o relatie dintre o femeie de 46 de ani si un barbat de 58 ani ? | 19 | De la: comoaramea 19 Noiembrie 2012 22:13 |
Buna. | 13 | De la: garbonico 8 August 2012 21:09 |
|
||
hy! | 3 | De la: fleurdelis 11 Mai 2010 22:52 |
A profitat de mine.... | 238 | De la: fengari 15 Iunie 2011 23:03 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice