Depinde de ce barbat............problema e k sunt toti la fel rar mai intalnesti un baiat romantic sau respectos!!!!!!!!unii.... mai bn zis 80% din ei joak teatru primle 3 luni dp aia se dau pe fata io cred k baietii nu tin cont de caracter sau comportament de educatie nici nu mai vb... sunt la pamant k educatia... de ar mai trai o viata ei tot n-ar inteege ce-i aia educatie! KRISS |
||
garbo121357 Postat pe 26 Mai 2010 08:21 |
||
---|---|---|
da da mare dreptate ai, asa e, depinde | ||
nelly05 Postat pe 26 Mai 2010 08:22 |
||
nu-i chiar asa simplu. Si "depinde" asta depinde de ceva. Depinde dinspre care depinde il privesti. Si mai depinde si cu ce privesti Da' si asta depinde de...etc |
||
|
||
pik_nik Postat pe 26 Mai 2010 08:26 |
||
De la: garbo121357, la data 2010-05-26 08:21:27Depinde de ce barbat............problema e k sunt toti la fel rar mai intalnesti un baiat romantic sau respectos!!!!!!!!unii.... mai bn zis 80% din ei joak teatru primle 3 luni dp aia se dau pe fata Kris gresesti.eu sunt si romantic si respectos.dar am o intrebare si gata am plecat.de ce femeile sunt rele,intre ele?cine vb de educatie.nu vb de tine.eu am intrat de putin timp aici.am vazut o matza frumoasa ,dar care zgarie rau.si din rautate nu mai vine .deci cine este de vina,barbatul sau femeia?macar sa-mi spuna. ![]() ![]() |
||
politistul Postat pe 26 Mai 2010 08:34 |
||
Soarta! ![]() Cantare: de la Omul cu sobolani "Aseara m-am facut iar praf Cred ca e cazul sa ma trag pe nas Poate am exagerat Dar nu eu sunt cel vinovat Eu recunosc: imi place sa fac rau Ma pregatesc pt ce e mai greu Eu ma cunosc prea bine, Iar noaptea asta nu este de mine Nu este de mine Nu este de mine Daca ploua ma imbrac in alb, Daca e vineri nu mai pot de cald. Port ochelari de soare E luna plina Cine e de vina? Azi iar o sa imi fac de cap Nici nu mai cred ca o sa scap Poate c-am exagerat, Poate am stat prea mult in cap Da' cine este vinovat " |
||
moniq_ Postat pe 28 Mai 2010 11:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carol al II-lea - da sau nu | 22 | De la: garbo225715 2 Octombrie 2013 15:47 |
am nevoie de pareri cafeform | 3 | De la: Nicool 10 Iulie 2011 23:10 |
Stiinte economice | 13 | De la: loving 20 Februarie 2014 14:12 |
|
||
dragoste sau prostie | 52 | De la: dor40 21 Martie 2011 07:34 |
eu berbec , el vervec | 13 | De la: anakin 10 Septembrie 2010 10:12 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9