De la: moniq_, la data 2010-05-27 16:36:02na! ca i-ai dat apa la moara stricata?!(ei ?!)Eu zic ca mai bine,,moara ta ii stricata..I-au sarit dintii |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Mai 2010 16:39 |
||
---|---|---|
deci cuvioasa musca! fugi de-aci', ca te leg! in plus, sa nu fi contagioasa! imi virusezi calculatorul! brrr... |
||
moniq_ Postat pe 27 Mai 2010 16:40 |
||
De la: moniq_, la data 2010-05-27 16:40:44deci cuvioasa musca!Esti cumva paianjen? |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Mai 2010 16:43 |
||
unde dai si unde crapa! ai probleme grave si cu perceptia! dar sa zicem... da! sunt paianjen iar tu esti prinsa in plasa abominabila si necrutatoare! |
||
moniq_ Postat pe 27 Mai 2010 16:46 |
||
De la: moniq_, la data 2010-05-27 16:46:11unde dai si unde crapa! ai probleme grave si cu perceptia!Adica esti paianjen burtos |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Mai 2010 16:51 |
||
adica da! ai incurcat-o! |
||
moniq_ Postat pe 27 Mai 2010 17:04 |
||
Pentru lupt�toarecurajoas�: Felicit�ri pentru citate! Foarte frumoase �i interesante! Pentru to�i cei care intr� pe topic: Pute�i intra pe un blog foarte interesant acces�nd linkul urm�tor: http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul con�ine: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante; c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator) ; articole foarte interesante, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 26 Iunie 2010 14:21 |
||
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2010-06-26 14:21:01Pentru lupt�toarecurajoas�: Felicit�ri pentru citate! Foarte frumoase �i interesante!Mersi fain..Citatele sunt dintr-o carte scrisa....De un calugar ortodox rus...Siluan Antonitul....A fost un calugar cu Har de la Dumnezeu.....Sa il odihneasca Domnul,pt ca nu se mai afla printre noi...Dar si el saracul cat a a patimit,,pt ca nu a avut stareti intelepti ca sa il idrume....el singur a invatat ce este smerenia....Si a scris carti pt noi oamenii de rand,,,,ca sa avem dupa ce ne orienta daca alegem calea de al urma pe Hristos...Pt ca eu consider ca merita asta....La cat a suferit pt noi...Adica ca Hristos a murit,,,Pt mine si pt altii ca noi sa intelegem cat de mult ne iubeste Dumnezeu pe noi,,chiar daca nu meritam asta... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Iunie 2010 16:55 |
||
C�ndva, unui copil �i venise r�ndul s� se nasc�. Afl�nd, copilul l-a �ntrebat pe Dumnezeu: �Am aflat c� vrei s� m� trimi�i pe pam�nt m�ine!� �Cum voi putea s� tr�iesc acolo fiind at�t de mic �i de neajutorat?" Dumnezeu i-a r�spuns: �Am ales pentru tine un �nger. �ngerul te va a�tepta �i va avea grij� de tine". �Dar��, spuse copilul, ��aici, �n Rai, nu f�ceam altceva dec�t s� r�d �i s� c�nt!� Asta e tot ce-mi trebuie s� fiu fericit!" Dumnezeu i-a r�spuns: ��ngerul t�u va c�nta pentru tine �n fiecare zi. Tu vei sim�i dragostea �ngerului t�u �i vei fi fericit". ��i�� - spuse copilul, �cum voi �n�elege ce-mi vor spune oamenii c�nd eu nu cunosc limba lor?" �Va fi u�or�" spuse Dumnezeu ��ngerul t�u ��i va spune cele mai frumoase �i mai dulci cuvinte pe care le vei auzi vreodat�, �i cu mult� r�bdare �i grij� �ngerul te va ajuta s� �nve�i s� vorbe�ti!". Atunci copilul se uit� la Dumnezeu �i �l �ntreb�: ��i ce voi face c�nd voi dori s� vorbesc cu Tine?" Dumnezeu z�mbi �i spuse: ��ngerul t�u ��i va �mpreuna m�inile �i te va �nva�a s� te rogi!" Copilul continu�: �Am auzit c� pe p�m�nt sunt �i oameni r�i� Cine m� va apara de ei?" Dumnezeu �l lu� �n bra�e �i-i spuse: ��ngerul t�u te va apara, chiar dac� asta va �nsemna s�-�i ri�te via�a!!" Copilul se uit� trist �i spuse: �Dar voi fi �ntotdeauna nefericit pentru c� nu Te voi mai putea vedea!". Dumnezeu �l str�nse �n bra�e �i �i spuse: ��ngerul t�u ��i va vorbi mereu despre mine �i te va �nv��a calea c�tre mine, iar eu voi fi mereu l�ng� tine". �n acel moment era foarte mult� lini�te �n Rai, dar de pe p�m�nt �ncepeau s� se aud� multe voci. Atunci copilul a �ntrebat gr�bit: �Doamne, dac� plec acum, m�car spune-mi numele �ngerului meu!" �Numele �ngerului t�u nu are importan��... Tu �i vei spune simplu: �MAM�" |
||
ale_micutza Postat pe 27 Iunie 2010 09:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
un sfat..va rog!! | 36 | De la: nelly05 18 Mai 2010 21:25 |
castiga un Opel Corsa insriete si tu in concurs | 1 | De la: Lumynita 14 Iulie 2010 16:42 |
cosmetice | 1 | De la: anastasya 13 Iulie 2010 08:29 |
|
||
despartire iremediabila | 23 | De la: marea77 22 Septembrie 2010 12:07 |
De ce oare si femeile sunt asa rele? Din cauza ca nu se exteriorizeaza? | 187 | De la: garbo058987 14 Februarie 2011 14:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară