De la: moniq_, la data 2010-05-27 16:36:02na! ca i-ai dat apa la moara stricata?!(ei ?!)Eu zic ca mai bine,,moara ta ii stricata..I-au sarit dintii |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Mai 2010 16:39 |
||
---|---|---|
deci cuvioasa musca! fugi de-aci', ca te leg! in plus, sa nu fi contagioasa! imi virusezi calculatorul! brrr... |
||
moniq_ Postat pe 27 Mai 2010 16:40 |
||
De la: moniq_, la data 2010-05-27 16:40:44deci cuvioasa musca!Esti cumva paianjen? |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Mai 2010 16:43 |
||
unde dai si unde crapa! ai probleme grave si cu perceptia! dar sa zicem... da! sunt paianjen iar tu esti prinsa in plasa abominabila si necrutatoare! |
||
moniq_ Postat pe 27 Mai 2010 16:46 |
||
De la: moniq_, la data 2010-05-27 16:46:11unde dai si unde crapa! ai probleme grave si cu perceptia!Adica esti paianjen burtos |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 27 Mai 2010 16:51 |
||
adica da! ai incurcat-o! |
||
moniq_ Postat pe 27 Mai 2010 17:04 |
||
Pentru lupt�toarecurajoas�: Felicit�ri pentru citate! Foarte frumoase �i interesante! Pentru to�i cei care intr� pe topic: Pute�i intra pe un blog foarte interesant acces�nd linkul urm�tor: http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul con�ine: �nregistr�ri video cu miracole; videoclipuri; leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante; c�r�i foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator) ; articole foarte interesante, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 26 Iunie 2010 14:21 |
||
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2010-06-26 14:21:01Pentru lupt�toarecurajoas�: Felicit�ri pentru citate! Foarte frumoase �i interesante!Mersi fain..Citatele sunt dintr-o carte scrisa....De un calugar ortodox rus...Siluan Antonitul....A fost un calugar cu Har de la Dumnezeu.....Sa il odihneasca Domnul,pt ca nu se mai afla printre noi...Dar si el saracul cat a a patimit,,pt ca nu a avut stareti intelepti ca sa il idrume....el singur a invatat ce este smerenia....Si a scris carti pt noi oamenii de rand,,,,ca sa avem dupa ce ne orienta daca alegem calea de al urma pe Hristos...Pt ca eu consider ca merita asta....La cat a suferit pt noi...Adica ca Hristos a murit,,,Pt mine si pt altii ca noi sa intelegem cat de mult ne iubeste Dumnezeu pe noi,,chiar daca nu meritam asta... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 26 Iunie 2010 16:55 |
||
C�ndva, unui copil �i venise r�ndul s� se nasc�. Afl�nd, copilul l-a �ntrebat pe Dumnezeu: �Am aflat c� vrei s� m� trimi�i pe pam�nt m�ine!� �Cum voi putea s� tr�iesc acolo fiind at�t de mic �i de neajutorat?" Dumnezeu i-a r�spuns: �Am ales pentru tine un �nger. �ngerul te va a�tepta �i va avea grij� de tine". �Dar��, spuse copilul, ��aici, �n Rai, nu f�ceam altceva dec�t s� r�d �i s� c�nt!� Asta e tot ce-mi trebuie s� fiu fericit!" Dumnezeu i-a r�spuns: ��ngerul t�u va c�nta pentru tine �n fiecare zi. Tu vei sim�i dragostea �ngerului t�u �i vei fi fericit". ��i�� - spuse copilul, �cum voi �n�elege ce-mi vor spune oamenii c�nd eu nu cunosc limba lor?" �Va fi u�or�" spuse Dumnezeu ��ngerul t�u ��i va spune cele mai frumoase �i mai dulci cuvinte pe care le vei auzi vreodat�, �i cu mult� r�bdare �i grij� �ngerul te va ajuta s� �nve�i s� vorbe�ti!". Atunci copilul se uit� la Dumnezeu �i �l �ntreb�: ��i ce voi face c�nd voi dori s� vorbesc cu Tine?" Dumnezeu z�mbi �i spuse: ��ngerul t�u ��i va �mpreuna m�inile �i te va �nva�a s� te rogi!" Copilul continu�: �Am auzit c� pe p�m�nt sunt �i oameni r�i� Cine m� va apara de ei?" Dumnezeu �l lu� �n bra�e �i-i spuse: ��ngerul t�u te va apara, chiar dac� asta va �nsemna s�-�i ri�te via�a!!" Copilul se uit� trist �i spuse: �Dar voi fi �ntotdeauna nefericit pentru c� nu Te voi mai putea vedea!". Dumnezeu �l str�nse �n bra�e �i �i spuse: ��ngerul t�u ��i va vorbi mereu despre mine �i te va �nv��a calea c�tre mine, iar eu voi fi mereu l�ng� tine". �n acel moment era foarte mult� lini�te �n Rai, dar de pe p�m�nt �ncepeau s� se aud� multe voci. Atunci copilul a �ntrebat gr�bit: �Doamne, dac� plec acum, m�car spune-mi numele �ngerului meu!" �Numele �ngerului t�u nu are importan��... Tu �i vei spune simplu: �MAM�" |
||
ale_micutza Postat pe 27 Iunie 2010 09:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
annytinu | 1 | De la: garbo052220 17 Octombrie 2010 20:21 |
vreau un sfat | 8 | De la: Elena_Onofrei_1 14 Iunie 2017 23:14 |
CE FACE OMUL CIND SE PLICTISESTE ? | 51 | De la: VOIAJOR 1 Iulie 2012 20:06 |
|
||
relatii de colaborare | 45 | De la: alfheim 8 Iunie 2011 01:23 |
Rezista relatia de cuplu cand sotul este mai mic cu 12 ani??? | 43 | De la: daria_pet 27 Aprilie 2011 10:16 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn