ca bine zici! | ||
garbo133776 Postat pe 13 Iunie 2010 15:07 |
||
---|---|---|
ce afirmatie aiurea ..." daca aveai 21 de ani, intelegeam" spune cineva; adica la 41 nu poti sa te indragostesti nebuneste, exista un standard de varsta ? se pare ca mai sunt si oameni care nu au trecut prin asta; cat ma priveste, te inteleg, am trecut si eu prin asa ceva, la 42; ghinionul tau a fost, nu pt faptul ca te-ai indragostit ci pt ca te-ai indragostit de cine nu trebuia! asta este ceea ce suntem....oameni si atat! | ||
tymbark Postat pe 24 Iunie 2010 14:08 |
||
asa e fetele,bre tym... ne place doar baietii rai,aia care ne trashuiesc inima si ne-o fac ferfenitza... |
||
|
||
preci Postat pe 1 August 2010 09:05 |
||
Pacat ca a trebuit sa treci prin asa ceva, dar bucurate ca ai scapat de minciuna.De durut o sa te mai doara un timp, gindestete la tine viata este frumoasa, trebuie sa o traiesti asa cum vrei tu.Numai tu te poti ajuta cu adevarat, capul sus, noi femeile suntem tari | ||
garbo134266 Postat pe 3 August 2010 16:57 |
||
Are dreptate Q! Cel mai mare risc este cel de a nu-ti asuma nici un risc .... si nu eu am spus asta. Iar faptul ca ai 41 si nu 21 nu doveste nimic. Decat impertinenta unor de a se crede mai maturi la varste cand, de fapt, ai mai multa nevoie de tandrete adevarata. | ||
onelia Postat pe 14 August 2010 23:45 |
||
Offf! Imi pare rau pentru tine si as fi ipocrita sa-ti spun ca tot raul e spre bine... Suferinta nu e un bine. Frumos din partea ta ca te-ai gandit la altele si ca ai transmis mesajul sa nu mai faca nimeni ca tine, ce bine ar fi sa-l invatam bine pederost, ca pe-o poezie. Urat din partea lui! "Ii mai dau o sansa si daca nu merge ma intorc la tine." Foarte urat! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 08:28 |
||
De la: quasaria, la data 2010-05-27 18:26:19au fost doi ani frumosi, s-au terminat: asta e. Pastreaza partea buna. Ti-ai fi petrecut mult mai "sec" acest timp fara el. Iar timpul ar fi trecut oricum. Deci de ce "sa nu mai faca nimeni ca tine"? Dar ce sa faca? Sa nu aiba curajul sa accepte sansa de a fi fericita - pentru ca nu e definitiv, sau nu se stie daca e definitiv? Q, as zice "jos palaria!" dar imi iubesc palaria ... Complimente si in public pentru felul tau de a intelege viata! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 08:45 |
||
De la: onelia, la data 2010-08-14 23:45:33Are dreptate Q! Cel mai mare risc este cel de a nu-ti asuma nici un risc .... si nu eu am spus asta. Iar faptul ca ai 41 si nu 21 nu doveste nimic. Decat impertinenta unor de a se crede mai maturi la varste cand, de fapt, ai mai multa nevoie de tandrete adevarata. Onelia, si tie congrats pentru adevarul ce l-ai spus-cel despre femeile de peste 40 ani! Multe dintre noi avem urme de bocanci si deci nevoie de tandrete, pacat ca nu prea mai credem in ea-in cea adevarata zic... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 08:49 |
||
trist dar totusi nu stiai ca nu e bine sa te indragostesti pe internet....?sunt fel si fel de pesonaje care asta asteapta...fi mai inteleapta dta viitoare | ||
pysykutz Postat pe 22 August 2010 10:08 |
||
De la: MARILENA_25, la data 2010-06-01 13:03:49cat despre fata noastra ce sa spun, barbatii sunt lasi in mare parte. atunci cand vor sa fuga lasa praf in urma, nu ii intereseaza. nu am avzut barbat sa isi asume responsabilitatea iesirii dintr-o relatie, pt ca femeia sa sufere cat mai putin. ei taie in carne vie, nu ii intereseaza. stiu ca suferi, cat ti-am spune noi tot greu va fi. doar timpul poate sterge iubirea ta iar daca vrei sa aculti o parere, incearca sa cunsoti pe cineva, doar asa poti trece mai usor. stand acasa iti faci rau, te vei gandi doar la el. bafta, tine-ne la curent. ia zi-mi cum se poate sa iesi dintr-o relatie fara suferinta ei??? nu cred ca se poate? tre' sa tai pisica.... nu s-o lalai.... |
||
superbus Postat pe 27 August 2010 16:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Chip de inger, dar realitatea este suferinta. | 17 | De la: blonda_no1 12 Ianuarie 2011 14:36 |
Ne este frica de singuratate | 117 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:10 |
Vine despartirea.. am o atitudine ok? | 1 | De la: Flatten 9 Octombrie 2018 10:15 |
|
||
M a inselat | 197 | De la: GianySeo 20 Februarie 2015 14:59 |
El imi spune ca s-a terminat | 39 | De la: nazirra 26 Octombrie 2009 17:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară