Buna , as vrea sa va rog sa-mi spuneti care dintre voi ati folosit produsele Unitone pentru pete pigmentare , daca au vreo eficienta.Parerile sunt impartite ![]() ![]() ![]() |
||
Leona_Forever Postat pe 30 Mai 2010 12:42 |
||
---|---|---|
buna draga mea trebuie sa sti ca exista creme pentru astfel de probleme contacteaza-ma pe mail [email protected] sau la tel(sms)0723 016 903 si 0768 016 444 si stam de vorba numai bine |
||
adycryna Postat pe 2 Iunie 2010 18:12 |
||
Draga mea,acelasi lucru l-am patit si eu.Cautind rezolvarea naturist,am gasit in cartea lui Vanga(probabil ai auzit de ea),ca remediu,frectionarea zilnica a petelor (de 3-4 ori pe zi)cu ulei de ricin.Am inceput tratamentul,si sa stii ca dupa 3 zile au incepul petele sa se decoloreze,dar e f important sa nu te expui la soare. Sa stii ca am mers si la dermatolog si a spus ca este important sa nu ies afara din casa fara o crema aplicata pe fata ,cu protectie f mare(+50). Iti doresc succes! |
||
|
||
onil Postat pe 12 Iunie 2010 10:38 |
||
am creme fabricate in Italia | ||
anisoaraf Postat pe 15 Iunie 2010 07:48 |
||
![]() |
||
fleurdelis Postat pe 21 Iunie 2010 08:28 |
||
Buna...Pentru astfel de probleme exista o crema care decoloreaza petele si una care are protectie solara cu factor 30. Daca te intereseaza trimite-mi un mesaj . | ||
mirelamaria Postat pe 21 Iunie 2010 16:11 |
||
Salut! Am suferit de aceeasi problema acum vreo 2-3 ani in urma si la recomandarea medicului am folosit SKINOREN. A dat rezultate bune si destul de repede. |
||
adriana_murgu Postat pe 22 Iunie 2010 21:48 |
||
buna ,ma intereseaza si pe mine.te rog spune-mi cum e cu crema ai de pete pe fata .cred ca e de la ficat .ms | ||
vax Postat pe 26 Iunie 2010 05:10 |
||
draga mea,asta cu "ricinul" o fi buna dar e grea...... la cat timp avem ......numai de frecat de 3 ori pe zi nu as sta....si sa nu iesi la soare.... zi alta mai practica ![]() |
||
vax Postat pe 26 Iunie 2010 05:13 |
||
Eu am o asemenea pata pe pleoapa ochiului,si cind am fost la dermatolog,mi s-a spus ca acum nu e sezonul potrivit pt a umbla la ea,si pina la toamna,sa nu ies din casa fara o crema cu factor de protectie +50,aplicata pe toata fata. Cu citeva zile inainte citisem intr-o carte cu retete naturiste ca aplicarea uleiului de ricin si frecarea locului de 2 ori pe zi,dupa o curatire prealabila,ar depigmenta acea pata.Am intrebat dermatologul daca pot aplica si aceasta metoda,(pina la toamna)si mi-a spus ca nu are ce sa strice.Asta se intimpla acum 2 saptamini. Vreau sa va spun ca pina acum ,pata aceea maro si urita,a devenit bej deschis! DECI FUNCTIONEAZA! INCERCATI! |
||
onil Postat pe 27 Iunie 2010 14:44 |
||
![]() |
||
fleurdelis Postat pe 29 Iunie 2010 19:43 |
||
buna mar interesa si pe mine o crema pentru pete pigmentare | ||
rittii Postat pe 5 Septembrie 2011 16:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cosmetice de calitate | 7 | De la: adycryna 19 Martie 2014 22:00 |
Ce stiti de noile metode de tratamente anticelulitice si antirid? | 3 | De la: andreeaiovici 13 Octombrie 2013 13:09 |
par ,drept shi frumos | 28 | De la: pisysexyshirau 30 Octombrie 2017 14:19 |
|
||
Concurs CHI | 1 | De la: Dianna01 27 Februarie 2012 14:43 |
tratamente | 3 | De la: vanda10 16 Mai 2012 19:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9