Bravo...baiat bun... | ||
nuti_vio Postat pe 13 Iunie 2010 10:50 |
||
---|---|---|
eu sunt stefan am 31 de ani si sunt barbat unele lucruri din cate ati spus nu este adevarat noua ne place:berea,masiniile,fotbalul,tennisul,femeiile sexy si atragatoare si ne place cluburile.barbatiilor le mai place si sexul cu femeii brunete,dragostea cu femei blonde,iar amorul cu femei roscate |
||
garbo134257 Postat pe 13 Iunie 2010 11:23 |
||
Am citit p�rerile diverse expuse aici. A�adar, m� simt �n regul� s� v� spun �i opinia mea: da, femeile fac multe lucruri care nu sunt pe placul lor, dar le fac pentru b�rba�i, �ns� �i b�rba�ii fac anumite lucruri nu tocmai pl�cute, dar le fac pentru femei. Mie �mi place s� g�tesc �n general, �tiu c� trebuie s� sp�l rufe ca s� am ce �mbr�ca, dar �n acela�i timp m� duc la munc� �i aduc grosul de bani �n cas�. Ba chiar, sunt genul de femeie care se axeaz� pe carier�, care st� multe ore peste program, deci nu �mi pute�i pune eticheta de "gospodin�". Realizez c� e nevoie de sacrificii pentru a exista o rela�ie. �i �i prietenul meu con�tientizeaz� acest lucru. C� sunt �i al�i b�rba�i care pun femeia la crati�� �i nu o las� s� deschid� gura, asta e partea a doua. Dar haide�i s� vorbim despre b�rba�ii buni, ca de cocalari misogini ne lovim toat� ziua. |
||
|
||
shrekutza Postat pe 13 Iunie 2010 11:24 |
||
buna permiteti-mi sa imi expun si eu punctul de vedere,barbatii sau o anumita parte de barbati desigur iubesc damele bine si nu numai damele cu suflet si adora sa faca dragoste desigur cu o dama atragatoare sa o aiba linga el sa o mingiie sa o dezmierde sa o giugiuleasca intrucit o parte din noi am avut nesansa sa traim o viata intreaga linga niste scorpii(sotiile noastre)de aceea sunteti voi celelalte de la care sau pentru care ne dorim cele enumerate mai sus pentru ca eu cred,ca despre asta ierea vorba aici in principiu despre dumneavoastra frumoaselor ci nu despre masini si alte bazaconii | ||
naitsirc Postat pe 13 Iunie 2010 11:40 |
||
bautura,manele si femei de 7 stele aia iubesc barbatii din romaina 90% dintre ei | ||
marcus9191 Postat pe 13 Iunie 2010 12:05 |
||
fleurdelis Postat pe 13 Iunie 2010 12:08 |
||
De la: garbo003722, la data 2010-06-13 11:40:30buna permiteti-mi sa imi expun si eu punctul de vedere,barbatii sau o anumita parte de barbati desigur iubesc damele bine si nu numai damele cu suflet si adora sa faca dragoste desigur cu o dama atragatoare sa o aiba linga el sa o mingiie sa o dezmierde sa o giugiuleasca intrucit o parte din noi am avut nesansa sa traim o viata intreaga linga niste scorpii(sotiile noastre)de aceea sunteti voi celelalte de la care sau pentru care ne dorim cele enumerate mai sus pentru ca eu cred,ca despre asta ierea vorba aici in principiu despre dumneavoastra frumoaselor ci nu despre masini si alte bazaconii daca ai acasa o "scorpie" de ce ai luat-o?si daca n-ai stiut si ai aflat mai tarziu de ce mai stai cu ea?ia o "frumoasa" dar va trebui sa faci tu treburile din rutina zilnica si va mai trebui sa ii dai si parale pt "frumusete" pt caasa se intretine frumusetea,pt ca banuiesc ca "scorpia"face economii sa ai tu de o berica sa un gratar sau eu stiu ce...fara suparare |
||
garbo087536 Postat pe 13 Iunie 2010 12:08 |
||
vaiiii,cita dreptate ai,de multe ori barbatii duc destule gunoaie la mare,munte,le fac casa si dupa aceea nu mai sunt buni,de multe ori un barbat bun e luat de fraier,nu a-ti vrea voi femeile sa stati degeaba,sa nu faceti copii,sa fiti libere prin cluburi iar ei sa va sponsorizeze?asa e gindirea bolnava, sa stiti voi ca sunt destui barbati care iubesc iar femeile isi bat joc de ei,nu ma mira la modul diavolesc in care gindesc femeile asa zise moderne,pacat,totul se plateste | ||
traian1 Postat pe 13 Iunie 2010 13:02 |
||
gresit,etnia roma nu reprezinta 90%din Romania,oamenii culti nu asculta tiganii de manele in care nu auzi decit-te bat,te omor,sunt seful banilor etc,cultura de ghetou | ||
traian1 Postat pe 13 Iunie 2010 13:07 |
||
oare ce-ar putea iubi barbati femeile bani masinile etc | ||
garbo133831 Postat pe 13 Iunie 2010 13:09 |
||
fleurdelis Postat pe 13 Iunie 2010 13:21 |
||
Poate o sa va dati seama ,un barbat iubeste in mod special femeia , cauta de cele mai multe ori imaginea mamei in viitoare lui prietena , sotie , etc. Multe femei au o imagine deformata asupra barbatului , in sensul k il asociaza cu meciul de fotbal , ragaitul , scarpinatul , violenta etc. Asa ca trebuie s cauti akolo unde trebuie sa ai langa tine barbatul potrivit , ca mai tarziu sa nu regreti . | ||
garbo095465 Postat pe 13 Iunie 2010 14:31 |
||
un barbat iubeste in mod special femeia GRESIT!!!! un barbat se iubeste pe el ,si numai pe el ca femeia vrea sa dea o alta interpretare,este problema ei oricat de "nemaipomenita" ai fi,tot ii "joaca ochii" dupa o "ALTCINEVA " care este un alt model neh..si io m-am amagit DAR asa un DUSH am primit nu demult ca mi-am "bagat mintile in cap"..acolo la locsorul lor,unde le sta cel mai bine p.s. ...si ma apuc iar de farmecat cu cotoroantzele mele |
||
LILO Postat pe 13 Iunie 2010 14:37 |
||
DECI!!! i-o SPARG masina aiasta amu ni!!! |
||
LILO Postat pe 13 Iunie 2010 14:39 |
||
gresit de ce santeti asa de rautacioase? oare voi priviti an adincul sufletului vostru sau va place sa carcotiti doar de dragul discutiei. eu spre exemplu iubesc la femeiile mele apsolut tot ce este frumos!!! |
||
ala_micul Postat pe 13 Iunie 2010 14:40 |
||
iubesc la femeiile mele apsolut ok! iubeste aPsolut totul |
||
LILO Postat pe 13 Iunie 2010 14:41 |
||
Cam rautacioasa , dar un pic de rautate din partea unei femei ...nu strica . Sa inteleg k ai fost dezamagita in dragoste ? Oricum , trebuie sa cauti acolo unde trebuie , sigur o sa-ti gasesti perechea . | ||
garbo095465 Postat pe 13 Iunie 2010 15:29 |
||
iubesc indiferenta | ||
Bad_Bubu Postat pe 13 Iunie 2010 16:03 |
||
De la: ala_micul, la data 2010-06-13 14:40:21gresit de ce santeti asa de rautacioase? La femeile tale? Dar cate ai? |
||
Doara Postat pe 13 Iunie 2010 16:05 |
||
Barbatii...? Sa fiu sincer iubesc....femeile, iubesc prezenta si voiosia lor, iubesc placerea oferita de ele, iubesc linistea si confortul caminului, iubesc trupul lor plin de atractii de neinchipuit si....nu in ultimul rand...copii crescuti cu dragoste si efort. Acestea sunt doar cateva lucruri pe care le iubesc... |
||
ilie0001 Postat pe 13 Iunie 2010 16:16 |
||
pai da, mai garbo 377, ca atunci cand te-ai insurat, te-a dus scorpia in lanturi la altar. tu nu si nu dar ea, da. las ca va scoateti voi parleala. -e tipa scorpie? si voi sunteti niste burtosi. -are tipa tzicnal si va tolocaneste? noaptea vine razbunarea. sforaiti de se clatina toartele cerului na, ca i-ati facut-o |
||
si_totusi Postat pe 13 Iunie 2010 16:38 |
||
De la: anika, la data 2010-05-31 18:48:48Asta nu e un topic ptr cultura noastra generala.Doar ptr a ne auzi parerile .Ptr ca ....in linii mari stim ce iubesc barbatii.Poate ca totusi pe undeva mai gresesc si ei si iubesc..sufletul de femeie? e posibil oare? |
||
devid0097 Postat pe 13 Iunie 2010 17:03 |
||
Asa scorpie cum e nu se lasa de ea nici morti. | ||
Doara Postat pe 13 Iunie 2010 17:03 |
||
De la: garbo134257, la data 2010-06-13 11:23:44eu sunt stefan am 31 de ani si sunt barbat unele lucruri din cate ati spus nu este adevarat noua ne place:berea,masiniile,fotbalul,tennisul,femeiile sexy si atragatoare si ne place cluburile.barbatiilor le mai place si sexul cu femeii brunete,dragostea cu femei blonde,iar amorul cu femei roscate Categoric nu iubesti si limba romana |
||
Rha Postat pe 13 Iunie 2010 17:26 |
||
Dupa parerea mea barbatii isi iubesc mamele (perfect de acord), iubesc sexul, fotbalul ( multumesc lui D-zeu ) , sa primeasca atentie....multa atentie, dar cel mai mult iubesc aparentele, indiferent de domeniu. | ||
Rha Postat pe 13 Iunie 2010 17:31 |
||
Eu sunt barbat si iubesc femeile in primul rand, dar pe cele care stiu sa se faca respectate si care stiu la randul lor sa respecte... zicea cineva mai jos ca barbatii se iubesc pe ei, nu trebuie sa judecati dupa un calapod, toata padurea are uscaturi... oricare padure vreti voi...:P |
||
garbo088037 Postat pe 13 Iunie 2010 20:03 |
||
Fetelor ,hai sa ii intrebam pe ei eu cred , asa este mai corect ..stim ca sunt animale pe langa casa femei ..dar totui sa le dam si lor drepta sa is spune optine | ||
garbo117636 Postat pe 13 Iunie 2010 20:54 |
||
barbatii iubesc sotiile devotate cera stiu sa aiba grija de ei pt k in adancul sufletului lor ei sunt niste copii | ||
allay Postat pe 13 Iunie 2010 22:38 |
||
De la: marcus9191, la data 2010-06-13 12:05:13bautura,manele si femei de 7 stele aia iubesc barbatii din romaina 90% dintre ei aia iubeste un fraier ca tine care nu se poate numi barbat, ci papa lapte |
||
allay Postat pe 13 Iunie 2010 22:39 |
||
De la: LILO, la data 2010-06-13 14:37:52un barbat iubeste in mod special femeia mare decpetie ai avut in dragoste... |
||
allay Postat pe 13 Iunie 2010 22:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre barbatii care terorizeaza femeile care nu vor sa aiba nimic cu ei? | 117 | De la: luptatoareacurajoasa 9 August 2010 19:51 |
ejaculare | 32 | De la: garbo_415324 15 Septembrie 2015 12:42 |
Cum sunt oamenii....Cum sunt barbatii? | 45 | De la: barboneli 31 Iulie 2011 21:56 |
|
||
buna ziua | 1 | De la: maxalina 7 Octombrie 2012 16:41 |
Intrebare strumfeasca | 106 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural