CE IUBESC BARBATII?

Barbatii se iubesc numai pe ei!!!!!
garbo073175
Postat pe 13 Iunie 2010 22:47
:))))mi se pare o prostie ce zici....cine nu ar vrea sa aiba o prietena care sa fie misterioasa....e adevarat ca vreau sa stiu despre ea multe dar e fain si sa aiba niste asi in maneca cu care sa te vrajeasca...ppoate stii tu :)) nu-ti spune un secret decat dupa ce innebunesti :))e amuzant si fain
un_sagetator
Postat pe 13 Iunie 2010 22:50
vorbesc de dor_marunt
un_sagetator
Postat pe 13 Iunie 2010 22:51
vam mai spus si o sa va mai spun noi barbati iubim multe lucruri care femeile nu le pot descomerii asa ca nu va mai chinuiti sa aflati foarte multe lucruri despe barbati
garbo134257
Postat pe 13 Iunie 2010 23:16
Am auzit de curand un banc. Cuprinde muuuuuult adevar si chiar raspunde, in parte, si la subiectul acestui topic. Il postez mai jos, bancul. Ce parere aveti, si voi doamnelor , dar si voi, domnilor?

"Cand un barbat se apropie de o femeie (bine) , imbracata intr-o rochie de piele , .......
- inima ii bate mai repede;...
- gatul i se usuca;...
- genunchii i se inmoaie;...
si...
- incepe sa "gandeasca" irational....
.
.
.
Te-ai intrebat de ce?
.
.
.
Fiindca miroase a masina noua? ...

Cum v-a placut? Si este si un posibil raspuns, nu?!?!!!!
nineta14
Postat pe 13 Iunie 2010 23:32

eu cred ca incep sa iubesc la topicul ala cu batutul nevestei, prietenei, amantei, gagicii, partenerei, vecinei, colegei, samd.
Ete-asa, de-al dreaq..
anakin
Postat pe 14 Iunie 2010 00:24
ce iubesc barbatii?barbatii iubesc sa stea linistiti pe fotoliu sa se uite la meci,mare tragedie daca i-ai intrerupt si n-au vazut faza de gol.barbatii iubesc sa-i scutesti de treburile casnice si parca te iubesc mai mult daca in locul lor bati tu covoarele.barbatii iubesc sa-i lauzi cat de priceputi sunt la pat,barbatii iubesc sa uite ca de fapt sunt casatoriti.barbatii iubesc sa iasa la o bere cu prietenii la o terasa ca oricum ei stiu ca la orice ora ii asteapta cineva acasa.barbatii iubesc...asa cum ii iubim si noi.
ramona_gherla
Postat pe 14 Iunie 2010 00:47
Bine, mai Ramonico, dar de sexul oral sau de vizita soacrei sa nu zici tu nimica?.. asa de repede uiti?..pai se poate?
anakin
Postat pe 14 Iunie 2010 00:55
PURA INTAMPLARE SAU MIRACOL.
garbo111360
Postat pe 14 Iunie 2010 09:31
Este vorba de un contract extraordinar, pe care il poti incheia in conditii foarte avantajoase in vremuri de criza totala!

Castiga zilnic minimum 30 ron, acorda-ti aceasta sansa fara riscuri timp de 7 zile si te vei convinge de amploarea acestei activitati.

Ceea ce pentru unii este o necesitate, pentru noi o SANSA ENORMA!

Colaboreaza cu noi pentru a beneficia de informatii complete si de o afacere la cheie fara riscuri si fara investitia enorma necesara demararii propriei companii.

Ai posibilitatea de a castiga sume importante de bani daca ne promovezi prin astfel de anunturi catre potentiali clienti (prieteni, cunoscuti, vecini, etc.) sau dezvolti online propria ta echipa.

Avantajele partenerilor nostri:

1.colaborati cu cele mai renumite si profitabile companii
2.birou virtual online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si colaboratori
3.un sistem de cariera motivant
4.pregatire, traininguri, materiale ajutatoare
5.nu avem concurenta online
6.inregistrare in echipa fara riscuri si castiguri asigurate prin contract (nu ai nimic de pierdut)

Inregistreaza-te acum la www.moneyfanny.info,
0740756313, [email protected]
ioana_neculcea
Postat pe 14 Iunie 2010 10:34
Barbatii iubesc in general o femeie, de dorit doresc foarte multe, au si escapade etc.
garbo120005
Postat pe 14 Iunie 2010 12:20
Atat barbatii cat si noi, femeile ar trebui sa iubim:
1. Mai intai pe Dumnezeu
- Pentru ca "Dumnzeu este dragoste". Este sursa vietii si fara El nu poti iubi cu adevarat.
2. Apoi sa te iubesti pe tine insuti
- Daca nu te iubesti pe tine, cum ai putea sa iubesti pe altii? Daca nu ai un autorespect, o constiinta, o inima deschisa pentru adevar-iubire-onoare(dreptate)-etc., nu poti aprecia si promova aceste calitati la o alta persoana. De ce? Simplu. Pentru ca nici tu nu le cunosti. De unde nu este nu poti sa ceri!
3. Si in final pe cei din jur.
- Aici sunt diferite feluri de relatii:
- Sot-sotie
- Parinte-copil
- De prietenie
- etc.
4. NU TREBUIE sa iubim - MATERIALISMUL
- Masini, case, calculatoare, etc. (alte bunuri).
- Este ca si cum ti-ai iubi... sosetele. Sosetele sunt bune, sa le folosim si sa fim sanatosi. Dar sa le iubim.... Tot asa si celelalte lucruri sunt spre folosul nostru. Nu le putem lua cu noi. Pe cand DRAGOSTEA, da. Ramane in sufletul nostru pe veci.
bluecyborg
Postat pe 14 Iunie 2010 14:03
Ba eu imi iubesc sosetele ...
Mai ales alea cu lycra
picaturaderoua
Postat pe 14 Iunie 2010 14:09
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-31 22:14:16Da. Pentru ei femeia e cineva. Ca in bancul ala: "cineva" sa imi spele camasa, "cineva" sa imi faca mancare, "cineva" sa-mi calce camasa, etc.

Foarte interesant mai dorulet...Stiu si eu un banc! Pentru femei, barbatul este cineva !Femeia spune: cineva sa mi-o traga de cate ori vreau eu, cineva sa-mi aduca bani cati vreau eu, cineva sa nu ma intrebe ce mi-am cumparat...etc. Daca tu crezi ca barbatul vede femeia doar ca o a treia toarta la cratita de ce sa nu credem si noi ca voi, femeile, vedeti barbatii ca masina de facut sex sau material de furnizat bani?
tymbark
Postat pe 14 Iunie 2010 15:21
barbatii ne iubesc pe noi si noi ii iubim pe ei cu tot cu calitati, defecte, avantaje, dezavantaje si incercam reciproc sa ne facem viata frumoasa si... de multe ori chear reusim !
anisoaraf
Postat pe 14 Iunie 2010 16:25
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-31 22:29:33Nu. Ii mai asociez si cu dusul gunoiului.

chiar vrei sa creezi o impresie eronata? sunt convins ca nu este adevarat ce spui! se vede clar ca iti place sa fi in centrul atentiei cu afirmatii false.
tymbark
Postat pe 14 Iunie 2010 17:23
De la: tymbark, la data 2010-06-14 15:21:49
De la: Dor_marunt, la data 2010-05-31 22:14:16Da. Pentru ei femeia e cineva. Ca in bancul ala: "cineva" sa imi spele camasa, "cineva" sa imi faca mancare, "cineva" sa-mi calce camasa, etc.

Foarte interesant mai dorulet...Stiu si eu un banc! Pentru femei, barbatul este cineva !Femeia spune: cineva sa mi-o traga de cate ori vreau eu, cineva sa-mi aduca bani cati vreau eu, cineva sa nu ma intrebe ce mi-am cumparat...etc. Daca tu crezi ca barbatul vede femeia doar ca o a treia toarta la cratita de ce sa nu credem si noi ca voi, femeile, vedeti barbatii ca masina de facut sex sau material de furnizat bani?

N-ar fi rau. Zau asa.
Doara
Postat pe 14 Iunie 2010 19:05
De la: Dor_marunt, la data 2010-06-14 19:05:02
De la: tymbark, la data 2010-06-14 15:21:49

N-ar fi rau. Zau asa.

Oh, ar fi perfect! Oricum e stiut faptul ca barbatii nu-s capabili de sentimente profunde decat pentru ei insisi si pentru mamica lor, so... trebuie sa ne multumim cu surogate: sex si bani.
Tylly
Postat pe 14 Iunie 2010 19:13
Ma vad obligata sa fiu de acord cu Cell.
Doara
Postat pe 14 Iunie 2010 19:16
fleurdelis
Postat pe 14 Iunie 2010 19:20
Offf, sa vezi ce-o sa se mai oftice una lume...

Curata democratie. Uite, fleur protesteaza.
Tylly
Postat pe 14 Iunie 2010 19:20

uite euu...as protersta mai mult...
impotriva faptului ca tuuuu...ai fost tot wee asta la plajaa!
si io nu!
fleurdelis
Postat pe 14 Iunie 2010 19:24
Lasa mai ca noi am avut crema de zahar ars. Si ea n-a avut.
Doara
Postat pe 14 Iunie 2010 19:26
bai eu n-am intyeles niciodata ce iubesc bartii astia!
hainele de firma, masinile perfecte, berile perfecte
siii.... si....evident femeia care se incadreaza in gusturile lor

ah era sa uit si....muzica perfecta,,,
fleurdelis
Postat pe 14 Iunie 2010 19:28
Nu mai protesta, ca n-am fost...
Mi-au fost deturnate planurile...
Acu' te simti mai bine?
Tylly
Postat pe 14 Iunie 2010 19:29
De la: Dor_marunt, la data 2010-06-14 19:26:45Lasa mai ca noi am avut crema de zahar ars. Si ea n-a avut.

dar sunt convinsa caa a suferiit....de numa numa!
fleurdelis
Postat pe 14 Iunie 2010 19:29
Ati avut crema de zahar ars????
Tylly
Postat pe 14 Iunie 2010 19:30
sa nu=mi spui ca si tu....
fleurdelis
Postat pe 14 Iunie 2010 19:30
Da fleur, iubesc perfectiunea. Da' nu stiu cum dreaq sa face ca ei sunt plini de defecte!

Tylly
Postat pe 14 Iunie 2010 19:31
Nu, mai... io am doar pofta de crema de zahar ars...
Tylly
Postat pe 14 Iunie 2010 19:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce vrea ? 64 De la: tutankhamon 7 Februarie 2010 16:30
s-a rupt prezervativul 50 De la: garbo_11104 9 Martie 2013 20:21
Va rog un sfat!!!!! 19 De la: garbo_410447 3 Mai 2015 09:53
o partida de sex.. 25 De la: Anouk 17 Decembrie 2009 07:32
Sex din prima noapte 27 De la: adastaicu 3 Aprilie 2010 15:34
Setari Cookie-uri