Eu cred ca-i nesatula rau de tot un viol nici pe o masea nu ii ajunge | ||
anakin Postat pe 18 Iunie 2010 00:32 |
||
---|---|---|
Atunci mai multe violuri ii urez,sa fie si mai ocupata,asa mai respiram si noi | ||
scrichy Postat pe 18 Iunie 2010 00:37 |
||
Crede-ti ca se baga cineva sa o violeze? | ||
|
||
alex2007 Postat pe 18 Iunie 2010 00:55 |
||
Macar in virtual | ||
scrichy Postat pe 18 Iunie 2010 01:28 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-17 23:47:25vai da suparata mai esti pe barbatiPai da si femeile ot fii rele...Depinde ce drum aleg in viata.....Femeile care se iau duoa barbati,normal ca ajung la fel de rele ca si barbati..Pt ca femeile doar de la barbati au invatat sa fie rele...Eu una am ales alt drum in viata..Asa ca nu am cum sa fiu rea.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 15:49 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-06-18 15:49:55De la: tusi_Oli, la data 2010-06-17 23:47:25vai da suparata mai esti pe barbatiPai da si femeile or fii rele...Depinde ce drum aleg in viata.....Femeile care se iau duoa barbati,normal ca ajung la fel de rele ca si barbati..Pt ca femeile doar de la barbati au invatat sa fie rele...Eu una am ales alt drum in viata..Asa ca nu am cum sa fiu rea.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 15:51 |
||
Eu una mi-am ales alt drum in viata...Miam ales un drum in viata..ca sa fiu o femeie cuminte,,cinstita,muncitoare si sincera..Si lam rugat pe Dumnezeu sa ma ajute sa devin asa...Asa ca fiecare om isi alege drumul in viata....Si daca barbatul sau femeia sunt rai....Sunt rai pt ca ei au ales sa fie asa si sa mearga pe un drum gresit | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 15:53 |
||
tu ti-o faci singura | ||
ameno Postat pe 18 Iunie 2010 15:53 |
||
Eu l-am rugat pe Dumnezeu...Sa ma ajute sa fiu o femeie hotarata,,sa am principiii,sa stiu ce vreau de la viata...Sa nu fiu jucaria barbatului....Pt ca poruncile sunt valabile si pt barbat si pt femeie..si nimeni nu are dreptul sa se foloseasca si sa faca rautati la celalalt | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 15:55 |
||
asa,doar esti luptatoare | ||
dancris Postat pe 18 Iunie 2010 15:56 |
||
ma !?tu ti-ai cusut-o | ||
ameno Postat pe 18 Iunie 2010 15:56 |
||
De la: ameno, la data 2010-06-18 15:53:42tu ti-o faci singuraPai Dumnexeu..Este Drept..El nu obliga pe nimeni...Mie intodeauna mia placut sa merg pe un drum drept...Dar nu am avut indrumator...Apoi eu am ales sa merg pe drumul drept...Sa duc o viata cinstita,curata cu Dumnezeu..sI sa nu fiu de rasul nimanui...Si barbatii sa profite de pe mine,,asa cum profita de pe alte femei sarmane care sunt sarace cu Duhul si sunt naive...Nu inteleg biblia....Femeile considera,,ca trebuie sa fiu sclava barbatului..Pt ca asa le-au mintit preotii fara de Dumnezeu...Pt ca poruncile sunt valabile si pt barbati si pt femei. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:00 |
||
De la: ameno, la data 2010-06-18 15:53:42tu ti-o faci singuraPai Dumnexeu..Este Drept..El nu obliga pe nimeni...Mie intodeauna mia placut sa merg pe un drum drept...Dar nu am avut indrumator...Apoi eu am ales sa merg pe drumul drept...Sa duc o viata cinstita,curata cu Dumnezeu..sI sa nu fiu de rasul nimanui...Si barbatii sa profite de pe mine,,asa cum profita de pe alte femei sarmane care sunt sarace cu Duhul si sunt naive...Nu inteleg biblia....Femeile considera,,ca trebuie sa fiu sclava barbatului..Pt ca asa le-au mintit preotii fara de Dumnezeu...Pt ca poruncile sunt valabile si pt barbati si pt femei. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:00 |
||
ai emotii te balbai | ||
ameno Postat pe 18 Iunie 2010 16:01 |
||
Si din moment ce un om alege sa duca o viata curata cu Dumnezeu...Dumnezeu dupa ce te curata de rele,,ca sarsaila sa nu mai aiba nici o putere asupra mintii tale...Dar asta doar daca omul vrea..Domnul nu obliga pe nimeni....De asta cand Dumnezeu incepe sa curete sufletul de murdarie,sarsaila ii face omului necazuri,,ii incurca mintea ca omul sa sufere si sa se intoarca inapoi la viata mizerabila de dinainte...Ca el sarsaila sa aiba putere asupra lui..Ca sa fiu unealta lui,,pt a trasmite rautatea si intunericul mai departe | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:04 |
||
pai si daca dumnezeu a zis "inmultiti-va si stapaniti pamantul", tu aceasta "porunca" de ce nu iei in calcul? | ||
hundchen Postat pe 18 Iunie 2010 16:07 |
||
Dar dupa ce Daumnezeu curata sufletul de murdarie..Il face unealta lui,,pt a ajuta pe alti oameni..Pt a trasmite demnitate si sinceritate mai departe...Eu stiu ca oamenii fara de Dumnezeu,incearca sa incurce mintea oamenilor care il prefera pe Dumnezeu...Ca sa creada ca smerenia inseamna,,ca sa fiu carpa de sters pe jos,,ale oamenilor fara de Dumnezeu...Ca tu sa nu il mai vrei pe Dumnezeu...Dar Dumnezeu nu doreste asta..Ca copii lui sa sufere..Pt ca poruncile sunt pt toata lumea,,nu doar pt unii..De asta ,copii lui Dumnezeu,,uneltele lui Dumnezeu pt a trasmite lumina mai departe...Trebuie sa aiba demnitate,,si sa fie sinceri...Sa nu se lasa,,,umiliti pt ca au ales pe Dumnezeu | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:09 |
||
De la: hundchen, la data 2010-06-18 16:07:23pai si daca dumnezeu a zis "inmultiti-va si stapaniti pamantul", tu aceasta "porunca" de ce nu iei in calcul?Pt ca deja suntem prea multi...Si foarte multi fara un capatai...Eu prefer sa am o viata libera pt altii...Si uite asa eu satisfactie sufleteasca ca sunt utila si pot ajuta cu un sfat..Cu sfaturi de suflet |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:11 |
||
Cu cat omul este liber..Cu atata poate fii o unealta cat mai folositoare lui Dumnezeu...Pt ca uite asa si petru a plecat si sia lasat familia..Ca sa urmeze pe Hristos.....Uite si eu vreau asa...Prefer sa fiu cat mai libera,,,ca sa il pot urma cat mai usor pe Hristos...si sa poata lucra mai bine prin mine | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:14 |
||
Pt ca Dumnezeu..Sarmanul care a sacrificat pe Hristos ca noi sa il urmam....Pt ca si Dumnezeu are nevoie de oamenii lui....Care sa ii slujeasca lui...Mie imi place sa faca asta...Asta ma face pe mine fericita...Sa pot face ceva pt Dumnezeu....Pt ca Dumnezeu,,este ca omul fara maini...Daca oamenii nu il accepta pe Dumnezeu....Asa ca Dumnezeu are nevoie de slujitorii lui fideli | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:17 |
||
Imaginati-va ce salariu primeste aceasta Joanna D'Arc (Ioana cu arcul a Romaniei) de posteaza asa de frenetic si cu atata patos!! Sa-ti trimita Garbo un cec gras, ca sigur le-ai mai adus niste rating pe plus de cand ai intrat!! Andraaaa, ai plecat si ne-ai lasat de izbelisteeee!!! Andraaaaaa |
||
Romeo_Ex Postat pe 18 Iunie 2010 16:26 |
||
Ce iubesc barbatii?! Hai sa-i dam un scurt si general preview: -un corp cu forme, sutienul sa aiba cupa C sau D,boxerii lui sa fie"neincapatori", o masina daca se poate ultimul racnet, o garderoba fancy, sa fie alintat si rasfatat, sa simta ca el e pe primul loc, fidelitatea perechii lui, berea cu baietii, fotbalul de duminica, femeia sa-si stie lungul nasului si ce e mai important sa-l si iubeasca asa cum e el.... Oricum sunt atit de multe de spus la capitolul asta ca nu ar ajunge tot Garbo-ul ca sa le insiri ! Problema mea insa e alta,sau ,ma rog ,poate ca n-ar trebui s-o vad eu ca pe o problema.Eu una chiar sper ca fie-mea sa-si gaseasca un barbat care sa fie el mai mult femeia in casa ! Am sperat ca toate bunele intentii de-a o invata asa ceva vor avea roade cindva.In zadar insa.Toate astea le face cu cearta si scandal.Pina am renuntat eu la ideea de-a fi un "diabolic" Mecena(cuvintele ei!!!).In schimb, nu trebuie sa-i cer ca sa repare in casa ce trebuie reparat.........o face pur si simplu. |
||
mala Postat pe 18 Iunie 2010 16:37 |
||
De la: mala, la data 2010-06-18 16:37:02Ce iubesc barbatii?! Hai sa-i dam un scurt si general preview:Pai da..Trebuie sa iubesti un barbat asa cum este...Pt ca nimeni nu este perfect...Dar cu bun simt si amabili pot fii daca vor....Trebuie sa fie potrivire de caracter...Spre exemplu sa nu fie 2 impulsivi...Trebuie comunicare...Si sa ofere femeii,,la fel cat ii ofera si femeia lui |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:42 |
||
ok.. ce parere ai ca-si doresc cei care nu sunt bautori de bere si telespectaori fideli de meciuri? .. ca tot vad ca faceti aici teoria chibritului din par de oaie! |
||
Romeo_Ex Postat pe 18 Iunie 2010 16:43 |
||
De la: Romeo_Ex, la data 2010-06-18 16:43:39ok.. ce parere ai ca-si doresc cei care nu sunt bautori de bere si telespectaori fideli de meciuri?Par ar trebui sa imi spui tu....Ca doar esti barbat...Eu nu beau bere si nici la meciuri nu ma uit |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:45 |
||
Romio, pleaca mama de aci'! Asta mica te turbeaza daca o lasi, zau asa! | ||
moniq_ Postat pe 18 Iunie 2010 16:47 |
||
De la: moniq_, la data 2010-06-18 16:47:59Romio, pleaca mama de aci'! Asta mica te turbeaza daca o lasi, zau asa! Si asa la fix mi se termina pauza... ii mai zic vreo doua pana ajunge sa faca exact ca un polizor si plec! |
||
Romeo_Ex Postat pe 18 Iunie 2010 16:50 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-06-18 16:45:58De la: Romeo_Ex, la data 2010-06-18 16:43:39ok.. ce parere ai ca-si doresc cei care nu sunt bautori de bere si telespectaori fideli de meciuri?Par ar trebui sa imi spui tu....Ca doar esti barbat...Eu nu beau bere si nici la meciuri nu ma uit poate esti vre-un soi de hermafrodit! Disclaimer: nu am nimic impotriva lor dar nici in comun! |
||
Romeo_Ex Postat pe 18 Iunie 2010 16:51 |
||
ladyDY Postat pe 18 Iunie 2010 16:51 |
||
De la: Romeo_Ex, la data 2010-06-18 16:50:20Ok poti sa zici...Ca eu dau televizorul pe mut...De la: moniq_, la data 2010-06-18 16:47:59Romio, pleaca mama de aci'! Asta mica te turbeaza daca o lasi, zau asa! |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 18 Iunie 2010 16:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
femeia buna la pat! | 182 | De la: pantera_neagra 18 August 2010 15:53 |
Capra e animal sau pozitie ? | 9 | De la: tugubel 11 Decembrie 2011 15:50 |
Iarasi vreau sa ma casatoresc.... | 56 | De la: sriarchanghel 25 Septembrie 2013 16:15 |
|
||
oare napoleon avea dreptate? | 50 | De la: iceboxxx 7 Februarie 2012 03:57 |
http://www.lacoquette.ro/ | 229 | De la: nazirra 17 Noiembrie 2009 17:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural