CE IUBESC BARBATII?

Normal ca mai sunt si barbati simtiti..Dar barbatii nu sunt acceptati pt ca le strica reclama la acei barbati rai...Exact ca si pe garbo,,barbatii de treaba nu sunt acceptati...pt ca sa creada femeie ca toti barbatii sunt jigodiii..Si sa accepte toate magariile barbatilor..Barbatii sunt diabolici..Nu zic ca toti,dar majoritatea
xenaprintesarazboinica
Postat pe 21 Iunie 2010 12:32
veeezi...
fleurdelis
Postat pe 21 Iunie 2010 12:36
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-06-21 12:32:06 Normal ca mai sunt si barbati simtiti..Dar barbatii nu sunt acceptati pt ca le strica reclama la acei barbati rai...Exact ca si pe garbo,,barbatii de treaba nu sunt acceptati...pt ca sa creada femeie ca toti barbatii sunt jigodiii..Si sa accepte toate magariile barbatilor..Barbatii sunt diabolici..Nu zic ca toti,dar majoritatea
Barbatii linistiti isi vad de treaba lor...Nu se baga in nici o turma...Si totusi,trebuie atentie...Fiecare are defectele lui...Spre exemplu eu nu suport barbatii dominanti..Ca sa imi conduca mie viata...Pt ca imediat scap de el,,,dar unii chair sunt dementi...Poate mai intai sunt singuri linistiti..Apoi se baga in gasti cu alti dementi,ca sa te necajeasca....Eu una nu suport barbatii care fac pe sefii si vor sa conduca vietile femeilor in favoarea lor..Sincer am alergie la asa ceva...Si nu o sa las niciodata pe nimeni sa imi conduca viata..Mai ales un barbat
xenaprintesarazboinica
Postat pe 21 Iunie 2010 12:41
De la: fleurdelis, la data 2010-06-21 12:36:51veeezi...
Barbatii linistiti isi vad de treaba lor...Nu se baga in nici o turma...Si totusi,trebuie atentie...Fiecare are defectele lui...Spre exemplu eu nu suport barbatii dominanti..Ca sa imi conduca mie viata...Pt ca imediat scap de el,,,dar unii chair sunt dementi...Poate mai intai sunt singuri linistiti..Apoi se baga in gasti cu alti dementi,ca sa te necajeasca....Eu una nu suport barbatii care fac pe sefii si vor sa conduca vietile femeilor in favoarea lor..Sincer am alergie la asa ceva...Si nu o sa las niciodata pe nimeni sa imi conduca viata..Mai ales un barbat
xenaprintesarazboinica
Postat pe 21 Iunie 2010 12:43
zambilo pe mine ma pupi? sau?
tusi_Oli
Postat pe 21 Iunie 2010 12:45
ei...ii bine k m-ai linistit!
mai sunt....
fleurdelis
Postat pe 21 Iunie 2010 12:46
Nu o sa las pe nimeni sa se foloseasca de mine...sa imi comande viata....Asta este viata mea si am dreptul sa mio traiesc asa cum vreau eu....nimeni nu are dreptul sa comande viata la altii..Mai ales un barbat,,la cati sunt de necinstiti......Numai femeile slabe au nevoie sa fie conduse de barbati..Dar cel mai bine sa te inveti sa te conduci singura,,ca daca nu te conduc altii in favoarea lor..daca nu te stii conduce singura...Barbatii romani le place sa domine sa comande,fara sa tina seama si de dorinele femeii..Poate mai sunt si de treaba,,dar foarte putini
xenaprintesarazboinica
Postat pe 21 Iunie 2010 12:47
tusico, pe irinuca o pupam, trebe sa recunosti ca-i de-li-cioa-sa!!

bine, si pe tine...
zambila
Postat pe 21 Iunie 2010 12:51
delicioasa rau ai dreptate
mersi pt
tusi_Oli
Postat pe 21 Iunie 2010 12:54
Nu o sa las pe nimeni sa se foloseasca de mine...sa imi comande viata....Asta este viata mea si am dreptul sa mio traiesc asa cum vreau eu....nimeni nu are dreptul sa comande viata la altii..Mai ales un barbat,,la cati sunt de necinstiti......Numai femeile slabe au nevoie sa fie conduse de barbati..Dar cel mai bine sa te inveti sa te conduci singura,,ca daca nu te conduc altii in favoarea lor..daca nu te stii conduce singura...Barbatii romani le place sa domine sa comande,fara sa tina seama si de dorinele femeii..Poate mai sunt si de treaba,,dar foarte putini

xenaprintesarazboinica
Postat pe 21 Iunie 2010 13:03
jeanette40
Postat pe 21 Iunie 2010 13:05
groaznic de delicioasa!
ana02
Postat pe 21 Iunie 2010 13:05
Pentru ca o femeie sa fie iubita are nevoie sa isi dozeze in comportament cateva ingrediente atractive barbatului si in egala masura sa ii obtina respectul. O femeie inteligenta care isi doreste un anumit barbat si stie sigur ca el este cel care merita sa ii ofere afectiunea ei, detine reteta acelor ingrediente. Eu cred ca cei mai multi barbati sunt atrasi de astfel de femei.
anarax
Postat pe 21 Iunie 2010 15:08

cred ca am inteles gresit .....
irina nu cauta un barbat..... toti sunt lenesi, vor sa domine, sa conduca....... etc.......
Irina! Cauti o femeie?
cricat
Postat pe 21 Iunie 2010 15:25
woauuu...ultima data o avea cusuta...poate o foarfeca ceva i-ar fi de ajutor
ameno
Postat pe 21 Iunie 2010 15:31
inseamna ca esti ingusta la minte de gandesti asa.
pacat daca toate femeile ar fi ca tine!
garbo004354
Postat pe 21 Iunie 2010 16:46
De la: cricat2002, la data 2010-06-21 15:25:03
cred ca am inteles gresit .....
irina nu cauta un barbat..... toti sunt lenesi, vor sa domine, sa conduca....... etc.......
Irina! Cauti o femeie?
Eu nu caut nimic...Imi este bine si singurica ca am liniste...Dar daca Dumnezeu o sa imi scoata in cale tot un barbat curat sufleteste,,asta este...Dar eu as fii preferat sa nasca barbatul,,,el sa stea acasa cu copiii linistita....Este mai usor sa fii barbat..Numai ca eu daca as fii un barbat,as fii un barbat harnic si responsabil...Nu as fii nici intr-un caz un barbat,mincinos si puturos
xenaprintesarazboinica
Postat pe 21 Iunie 2010 16:51
Pai, Irinuco, daca un asemenea exemplar este o raritate si tu simti "ca poti", exista variante!
moniq_
Postat pe 21 Iunie 2010 17:10
De la: garbo004354, la data 2010-06-21 16:46:48inseamna ca esti ingusta la minte de gandesti asa.
pacat daca toate femeile ar fi ca tine!
La cine anume te referi?
xenaprintesarazboinica
Postat pe 23 Iunie 2010 18:13
De la: nazirra, la data 2010-06-09 17:48:20bini bre....pui otara ca p aci ii o aroma de testosteron....ii ca la buni saraca ,avea si ea 20 de gaini si o zis ca 2 cocosi is prea multi intr o curte .....acu inteleg io di ci!!!!!!

lasa bre...sa filozofez si eu putin; ce? te oftici?
tymbark
Postat pe 25 Iunie 2010 08:50
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-06-21 13:03:50Nu o sa las pe nimeni sa se foloseasca de mine...sa imi comande viata....Asta este viata mea si am dreptul sa mio traiesc asa cum vreau eu....nimeni nu are dreptul sa comande viata la altii..Mai ales un barbat,,la cati sunt de necinstiti......Numai femeile slabe au nevoie sa fie conduse de barbati..Dar cel mai bine sa te inveti sa te conduci singura,,ca daca nu te conduc altii in favoarea lor..daca nu te stii conduce singura...Barbatii romani le place sa domine sa comande,fara sa tina seama si de dorinele femeii..Poate mai sunt si de treaba,,dar foarte putini

se pare ca esti dintro zodie care inca nu exista in horoscop, cred ca una inventata de tine, unicat! nimeni nu conduce pe nimeni ci se completeaza unul pe celalalt iar daca esti o femeie slaba, trebuie sa fi protejata, nu condusa sau manipulata
tymbark
Postat pe 25 Iunie 2010 08:55
mai cauta, mai cauta poate pana la urma il gasesti sa ne dai si noua de stire cand il gasesti

buna dimineata

o cafea?
o zi frumoasa
tusi_Oli
Postat pe 25 Iunie 2010 08:57
De la: tymbark, la data 2010-06-25 08:55:17
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-06-21 13:03:50Nu o sa las pe nimeni sa se foloseasca de mine...sa imi comande viata....Asta este viata mea si am dreptul sa mio traiesc asa cum vreau eu....nimeni nu are dreptul sa comande viata la altii..Mai ales un barbat,,la cati sunt de necinstiti......Numai femeile slabe au nevoie sa fie conduse de barbati..Dar cel mai bine sa te inveti sa te conduci singura,,ca daca nu te conduc altii in favoarea lor..daca nu te stii conduce singura...Barbatii romani le place sa domine sa comande,fara sa tina seama si de dorinele femeii..Poate mai sunt si de treaba,,dar foarte putini

se pare ca esti dintro zodie care inca nu exista in horoscop, cred ca una inventata de tine, unicat! nimeni nu conduce pe nimeni ci se completeaza unul pe celalalt iar daca esti o femeie slaba, trebuie sa fi protejata, nu condusa sau manipulata
Pai spune asta si barbatii care gandesc ca femeia este un obiect pe care ei sa il foloseasca ..Eu nu sunt barbat
xenaprintesarazboinica
Postat pe 25 Iunie 2010 16:50
De la: tusi_Oli, la data 2010-06-25 08:57:24mai cauta, mai cauta poate pana la urma il gasesti sa ne dai si noua de stire cand il gasesti

buna dimineata

o cafea?
o zi frumoasa
Eu AM LUCRURI MAI importante de facut,,decat sa ma gandesc la cautat barbatii... barbatii sunt un lucru neimportant
xenaprintesarazboinica
Postat pe 25 Iunie 2010 16:53
cred ca barbatii isi iubesc mama.........d care nu s pot dezlipii.indiferent d c le ofera o femeie........pacat ..........unii pierd muuuuuuuulte
giorgiana
Postat pe 1 Iulie 2010 14:12
muuulte... ce? femei sau pacate?! Caci mama au doar una, nu de alta.
moniq_
Postat pe 1 Iulie 2010 14:22
Sa nu uit:

I love Guinness!
anakin
Postat pe 1 Iulie 2010 15:54
Hello! My name is Guinness.
Doara
Postat pe 1 Iulie 2010 19:42
mai eu cred ca ei iubesc fotbalul totusi fotbalul, nuu??...
fleurdelis
Postat pe 1 Iulie 2010 20:22
si fotbalul..

fleur,ia o floricica mica de la me
dancris
Postat pe 1 Iulie 2010 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scapi de inhibitii? 10 De la: quasaria 3 Aprilie 2010 19:31
nu am facut sex de 3 ani 335 De la: Laleauaneagra 7 Februarie 2010 22:19
prieten drag 7 De la: bestia 23 Decembrie 2009 23:40
Question about.. 91 De la: roby_cado 30 Iunie 2010 21:07