"cireaso" oo oo oo ma facusi sa ma holbez la trimiterea ta doamne pa si fa!!! noh acu cre'ca are muuulti vizitatori si nu stie "di she" |
||
LILO Postat pe 20 Iunie 2011 15:28 |
||
---|---|---|
Tusi, oripilata sunt numai de lipsa de minte a mamicilor eroine. Ca de comentarii....din moment ce expui astfel de poze inseamna ca esti gata sa primesti orice fel de comentarii. La fel ca pe forum: cind deschizi un topic iti asumi riscul de a primii orice fel de raspunsuri. Acum citiva ani circulau pe net mesaje -alerta cu privire la site-urile de pedofili in care era o copectie bogata de astfel de poze "nevinovate" luate probabil de pe alte forumuri cu mamici si pitici. Ei nu se pot proteja de "atacurile" pedofililor, noi trebuie sa-i aparam. Asta bineteles daca nu cumva avem vreun interes sa-i expunem!!!!!!! |
||
Ciresica Postat pe 21 Iunie 2011 07:10 |
||
Copiii zilelor noastre: http://www.garbo.ro/comunitate/elenascumpica/poze/show/2/22862/cum-arat.html Citat favorit necompletat Carti favorite necompletat Filme favorite horror,thriller Trei dorinte vreau sa am o garsoniera,o masina si o familie Unde ar vrea sa locuiasca in oras la bloc nu imi place la tara Si o descriere care o reprezinta |
||
|
||
Ciresica Postat pe 28 Iunie 2011 21:24 |
||
CUSCRYYYYYYYYY, ti-am gasit un "tatic" Il cheama ZANI si are slip mic! | ||
Ciresica Postat pe 29 Iunie 2011 19:56 |
||
nuti_vio Postat pe 29 Iunie 2011 20:05 |
||
Eu nu mai vreau sa comentez la poze ca sa nu mi se spuna "circotasa" Daaaar, mai fratilor ce moda e asta la barbati cu pantaloni 3/4 cu ciucurei si cu tricouri mulate??? Adica vezi ditamai malacul cu burta pina la pamint, cu moaca de Titi Duru' si cu tricou roz mulat si pantaloni cu ciucurei. Noooo, asta nu este adevarat. |
||
Ciresica Postat pe 18 Septembrie 2011 09:04 |
||
Preci uite aici e topicul dar n-am rabdare sa caut pozele lu' Titi Duru' | ||
Ciresica Postat pe 24 Noiembrie 2011 22:13 |
||
lasa,cuscry,ca-l cautai io... mi-a ramas atat de adanc scrijelit pe retina incat si-n ceasu' mortii o sa mi-l amintesc... |
||
precizilla Postat pe 24 Noiembrie 2011 22:22 |
||
hai mai cuscry ca esti circotasa tu acum. N-ai vazut ce camase de matasuri fine are? si cum se intinde ea (camasa) intre nasturi gata sa pocneasca din cauza de musculatura impanata in slaninute? heeeeiiii ce vremuri...unde mai sunt poze de aste acum pe Garbo? |
||
Ciresica Postat pe 24 Noiembrie 2011 22:37 |
||
si ce paiete,mami... ca sa nu mai vorbim de sprancenele halea Albulesciene... sau de bretelele halea care-i tine,defapt,barbatia-n sus,ca altfel i-ar atarna erotic pana la genunchi... |
||
precizilla Postat pe 24 Noiembrie 2011 22:41 |
||
nu mai sunt poaze faine pe Garbo din pacate. Ia sa-l vizitez eu pe Robita sa-i vad nasul cit i-a mai crescut! |
||
Ciresica Postat pe 24 Noiembrie 2011 22:47 |
||
nu mai are Robita poze!!!!!!! | ||
Ciresica Postat pe 24 Noiembrie 2011 22:51 |
||
marketing bre.. | ||
roby_cado Postat pe 24 Noiembrie 2011 23:14 |
||
La multi ani inca o data dragi forumisti! Deci, tocmai mi-am "incintat" ochiul cu niste poze....de toata frumusetea. Simteam nevoia, sincer. Dar am hotarit sa nu mai fiu sarcastica anul asta asa ca n-am sa va spun ce poze m-au facut sa rid in lacrimi. Cautati-le voi si poate aveti voi mai mult tupeu decit mine si le puneti adresa! |
||
Ciresica Postat pe 8 Ianuarie 2012 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
stop TIGANIZAREA | 73 | De la: garbo120392 19 Martie 2011 01:07 |
pantera_19_69 | 5 | De la: Celleste_ 22 Aprilie 2010 13:12 |
Cum sa-l invat la olita? | 87 | De la: MIKY_16 17 Mai 2010 20:31 |
|
||
Sa ne rasfatam cu iesirea la un SPA | 12 | De la: Ciresica 18 August 2011 02:59 |
Un venit posibil | 2 | De la: eu_geminy 2 Octombrie 2010 21:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural