PERLE BANCARE Am scos toti banii de pe card (Credit Card)!!! Acum ce se �nt�mplã??? �mi mai dati altul?!? ------------------------------------------------ - Vreau sa fac si io o extractie din contu' firmei !!! -------------------------------- - Am venit (persoanã juridicã) sã-mi dati extractu' de cont !!! -------------------------------- - Am venit sã plãtesc banca !!! (o ratã la un credit) -------------------------------- - Bunã ziua !!! Am de plãtit si io niste rãti !!! (ratã - rate - rãti conjugat la persoana a 15-a plural) (Solicitare facutã de un domn elegant imbrãcat la 4 ace cu un diplomat de piele si un celular ce "rãgea" manele) -------------------------------- - Doamnã vreau sã scot si io bani de pe ãsta (Un card de salariu) - Mergeti cu cardul la ATM, �l bãgati in aparat, tastati PIN-ul si �i spuneti acolo cãt vreti sã scoateti !!! dupã cãteva minute, aceeasi persoanã �n fata ATM-ului: - Cinci milioane (�n soaptã) !!! - Cinci milioane (putin mai hotãr�t) !!! - Cinci milioane (rãspicat) !!! - Cinci milioane (c�t l-au tinut plãm�nii) !!! -------------------------------- - Doamnã i-am dat banii si factura si nu mi-a mai dat rest !!! - Cine ?!? - Automatu' de-afarã !!! dupã mici investigatii se constatã cã este necesarã echipa de interventii deoarece bunicuta respectivã a reusit sã �ndese literalmente �n fanta de card a ATM-ului banii si factura telefonicã (cu plic cu tot) !!!! -------------------------------- Doamnã, nu vã merge tonomatu' ?!? Cã vroiam sã-mi scot si io banii !!! -------------------------------- - Nu vã supãrati, c�nd alimentati bancomatul?!? - De-abia ce l-am alimentat acum un sfert de orã !!! - Pãi am vrut sã scot 500.000 si mi-a zis "Insuficienti bani in cont" !!! -------------------------------- Dacã e card international pot sã-l folosesc si in Spania !?! (ãsta cred cã era un "cãpsunarist") -------------------------------- - Nu vã supãrati am si eu o problema urgentã !!! Sunt disperat !!! Mi-am pierdut cardul si mi-e sã nu rãm�n fãrã bani. - Stati linistit pentru cã cel care-l gãseste nu-l poate folosi at�ta timp c�t nu stie PIN-ul !!! - Pãi aici e buba!!! Mi-am notat PIN-ul pe el. |
bucatareasa Postat pe 1 Iulie 2008 11:52 |
---|
pinkymel Postat pe 10 August 2008 02:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Echipa Garbo iti ureaza La Multi Ani! | 23 | De la: iulia_dibu 5 Ianuarie 2017 20:50 |
am o rugaminte la voi | 5 | De la: teodor_el 19 Iulie 2010 19:44 |
CONCURS | 1 | De la: avocat_carmen 23 Octombrie 2008 20:23 |
|
||
Dorinta de moment | 30 | De la: garbo107589 23 Februarie 2011 01:39 |
ajutor | 4 | De la: diavolul_roz 2 August 2009 14:38 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice