suc natural bun

Ma poate ajuta cineva cu un suc bun natural? vreau o reteta. sunt atatea fructe si parca au alt gust dc le pregatesc
bucatareasa
Postat pe 2 Iulie 2008 15:09
cel mai bun suc natural este cel facut dintr-un amestec de 1 kg morcov, 4-5 mere, 1 sfecla rosie,1 telina .Toate acestea se trec printr-un storcator de fructe.La acestea se adauga zeama stoarsa de la o lamiie.Este f bun pt cei care au probleme cu ficatul.
garbo031743
Postat pe 23 Iulie 2008 19:36
toate sucurile oxideaza f repede si de aceea trebuie adaugata zeama de lamaie cu toate ca creste aciditatea
KOstelth
Postat pe 28 Iulie 2008 08:11
toate sucuriel naturale dc nu le bei in 4-5ore oxideaza incearca sa faci suc de mere si sa vezi k in 10 minute si-a schimbat culoarea sucul natural se bea pe loc
BiGDaddy
Postat pe 21 Septembrie 2008 03:37
se poate adauga o aspirina pisata
galaxyxy
Postat pe 28 Noiembrie 2008 12:24
ar fi si mai bun daca le pasezi printr-un BLENDER si adaugi apa plata. e pacat sa pierzi toate fibrele . eu fac un nectar din 2 mere, 1 morcov, 1 sfecla , suc de la 1 lamaie si apa plata. incercati si veti vedea ce bun e . e gata in mai putin de 5 min si nu se pierde nimic, mentionez ca doar sfecla o curat de coaja, morcovul si merele le spal doar f bine, fara sa le decojesc.
mkiss26
Postat pe 30 Noiembrie 2008 11:21
Reteta pe care o pregatesc vara este foarte usoara si prepar nectar din fructe pentu iarna.Fructele,caise sau piersici le pun intr_o oala mare le acopar cat sa le cuprinda cu apa rece si le pun pe foc.Cand apa este fierbinte si fructele sau muiat le las sa se raceasca ,le dau prin sita cu tot cu apa, pun zahar dupa gust.Fierb sucul si il scad cat doresc de gros sau subtire.Pun in sticle fierbinte si le fierb la bain mare.La fel procedez cu mere,pere,prune sau cu visine.
karlla57
Postat pe 26 Ianuarie 2009 23:06
SUC NATURAL!PUTETI DA FRUCTELE FIE PRIN MASINA DE TOCAT,FIE PRIN BLENDER,CA SA TINA M-AI MULT CHIAR SI IARNA PUNETI-L IN BORCANE DE STICLA CARE AU CAPACE BUNE,SI FIERBETILE IN BAIN MARIN O ORA CA PE COMPOT,ADAUGATI 2 LINGURI DE ZAHAR LA UN BORCAN DE 800 GR,FARA CONSERVANTI SI FARA ASPIRINA,SECRETUL E SA FIE INCHIS BINE SA NU RASUFLE BORCANUL,SE PASTREAZA SI PANA IARNA,CHIAR SI 2 ANI,DAR DACA RASUFLA NU TINE!(DE UNDE STIM DACA RASUFLA?DUPE O SAPTAMANA,CELE CARE RASUFLA AU DESUPRA O FLOARE ALBA IAR CELE BUNE NU)(VA AVEA CONSISTENTA NECTARULI,DAR E FFF BUN!)
floryyyy_delly
Postat pe 28 Ianuarie 2009 09:12
Dragele mele , daca prelucrati termic fructele S-A TERMINAT !!! La peste 40 gr se distrug mare parte din principiile active . Daca mai adaugati si zahar, nu numai ca nu va folosesc, dar chiar devin daunatoare ... FRUCTELE REPREZINTA HRANA VIE DOAR IN STARE CRUDA !
mkiss26
Postat pe 28 Ianuarie 2009 09:20
AI MARE DREPTATE.VARA MANCAM FRUCTE CAT CUPRINDE CA ASA A LASAT DUMNEZEU.DAR PENTRU PERIADA DE IARNE SI PRIMAVARA PREGATIM COMPOTURI ,NECTAR SI ALTE CONSERVE.IN PRIMUL RAND NU TOATA LUMEA ISI PERMITE FINANCIAR SA MANANCE IARNA ,ZILNIC FRUCTE.SI MAI ESTE CEVA,SE SPUNE CA DE FOLOS NE SUNT PLANTELE SI FRUCTELE CARE CRESC IN ZONA UNDE TRAIM
karlla57
Postat pe 28 Ianuarie 2009 18:03
iarna, eu fac in felul urmator: fac un suc cu care imi tratez toata familia macar de doua ori pe luna- chiar daca ala micu` face ca toti dracii pana il bea .
pentru patru persoane pun 4 catei de usturoi, 8 morcovi, 4 mere, 4 portocale, doua banane, un grepfruit (parca asa se scrie), doua pere, o telina, o jumatate de ceapa, un fir de praz, daca mai am- ceva citrice, musai patru lamai, un patrunjel cu tot cu frunze si pentru aroma- 4 buc kiwi. nu strica un ananas, dar daca nu aveti proaspat, merge si din conserva. asta are rolul de a ,,omora" aromele de la ceapa, usturoi si praz, dar se poate si fara. toate se apala bine cu peria, in afara cepei, kiwi si a usturoiului normal, dupa care se dau prin storcatorul de fructe. atentie la cum pui fructele. citricele se pun ultimele. portocalele si doua lamai decojite, se bea imediat fiindca oxideaza. este f gustos- pentru unii care nu fac nazuri- si foarte sanatos. eu il consider un vaccin antiraceala si il folosim cam la doau saptamani. ala mic face scandal fiindca se simte putin ceapa si usturoiul- zice el. este fraier, de fapt se simte gustul de praz - zic eu.
spor la treaba si incercati, este super. iese cam doi litri de vaccin antiraceala si koktail de vitamine.

Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:42
Buna ziua tuturor..... Prietenul meu, are o infectie foarte puternica, la amigdalida stinga, medicii i-au spus, ca are un flemon, si la taiat acolo in gura, se simte foarte rau... groaznic...Este in spital, la reanimare de o saptamina... cu perfuzii...
Daca stie cineva un tratament, ca sa faca, sa-i treaca mai repede....
Eu nu stiu nimic, pe internet, nu gasesc nimic.... si cum nu am trecut niciodata prin asa ceva, nu stiu ce sa fac... Daca stie cineva, sa-mi scrie .. pe adresa : [email protected]
va multumesc din suflet..

Sau sa-mi scrie chiar aici.....
Poate m apoate cineva informa, de o dieta, sau retete, pentru asa ceva.. caiuri, sunt dispusa, sa-i prepar orice, numai sa-i traca mai repede... sufera enorm...

micha_micha
Postat pe 13 Martie 2009 15:43
GARGARA CU TINCTURA DE PROPOLIS.LA O 100 ML APA 15 PICATURI DE TINCTURA DE PROPOLIS.ESTE BUN IN ORICE INFECTIE A GATULUI ,AMIGDALE,FARINGITA ,LARINGITA,ROSU IN GAT. AJUTA LA CICATRIZARE SI ESTE ANTISEPTIC.SE FACE GARGARA DIN ORA IN ORA. Sanatate.
karlla57
Postat pe 14 Martie 2009 15:54
Super ... nu am incercat pana acum sa dau merele la blender, a iesit un suc super, merci mult

Postat pe 8 Mai 2009 13:27
Lamaia nu mareste aciditatea. Lamaia este bazica in stomac.
medyghisoiu
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:06
CE E ALA TATA KOCTEIL MOLOTOV MA MIR DE NU I'A ALA MIC O MITRALIERA SI NU VA IMPUSCA.!
tamango_007
Postat pe 22 Octombrie 2009 16:33
cel mai bun suc natural este cel facut acasa poate fi facut din toate fructele si se poate face tot timpul proaspat va pup dulce

Postat pe 22 Februarie 2010 13:08
sucul isi schimba gustul daca nul bei imediat nul lasa mai mult de 1 minut
elviracostantea
Postat pe 10 Martie 2010 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
White Russian 11 De la: zambil 28 Iulie 2010 08:23
caipirinha 9 De la: tech20 27 Iulie 2010 22:03
Bautura usoara, de vara, dulce si aromata 11 De la: alfheim 19 Iulie 2015 12:54
Strawberry Delight(una din cocktalurile mele preferate) 2 De la: 4 August 2009 13:03
Cafea cu ginseng 1 De la: Fata_Morgana 27 Iulie 2011 23:34
Setari Cookie-uri