pizza excelenta

Ce sa zic, am fost in Constanta, La Scoica si am mancat o pizza putin spus excelenta. Si preturile sunt ok. Oricum dc ajungeti la mare nu ezitati sa treceti pe la acest restaurant, nu veti regreta! si nu e reclama ci chiar e buna acolo pizza

Postat pe 24 Iulie 2008 13:14
Am fost si eu la Scoica si toata mancarea e excelenta...mergeti si nu veti regreta!!

Claudia

Postat pe 14 August 2008 15:56
in primul rand este un local foarte ieftin apoi chear este buna bucataria lor eu sant bucatar de meserie si pot spune ca am ramas placut surprins,nu mi-a placut cea cu fructe de mare dar ma rog mai este vorba si de gustul omului
gigibrbr
Postat pe 3 Decembrie 2008 19:18
EU FAC PITZA IN CASA,E SI GUSTOASA SI IEFTINA!
floryyyy_delly
Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:36
eu am facut destula pizza pe litoral si acasa fac mereu dar niciodata nu este mai placut , decat atunci cand stai si esti servit
gigibrbr
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:07
da asa este,cum sa nu fie bine cand esti servit,asa da as vrea si eu!
floryyyy_delly
Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:06
credeam ca postezi o reteta de pizza, asa, e usor sa colinzi restaurantele, dar e.....costisitor
maria_lazar1
Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:43
poate ne dai si noua o reteta buna.pupici
maria_lazar1
Postat pe 29 Ianuarie 2009 11:44
uite, eu fac un aluat din faina, drojdie, apa, o lingura smantana, o lingura ulei un galbenus de ou. las sa dospeasca putin, dupa care, intind bine de tot, ung cu ulei si impaturesc de cate ori merge. fac asta de doua ori. intind un blat de marimea tavii, si acopar tava unsa. bag la cuptor pentru 15 minute. intre timp, prajesc 3 cepe cu slanina taiata cubuletze, o cutie de ciuperci, musai unul sau doi ardei draesi taiati cat mai fin, adaug doua linguri pasta rosii, maghiran frunze, condimente si las sa scada potrivit.amestecul semirece, il pun peste aluatul pe care il scot din cuptor. pun peste sos- tot ce gasesc prin frigider si insemna mezel, daca nu, cumpar din fiecare cate putin. daca am, mai pun porumb din conserva sau congelator, rad cascaval sau branza de burduf, si, la cuptor repede pana se coace. intre timp, pregatesc un sos din smantana, un castravete acru dat pe razatoare si cativa catei de usturoi. daca ai, pui castravete proaspat sau il eminini de tot. cine vrea, serveste cu sos de rosii, ketchup sau fara. atentie la aluat, sa fie subtire fiindca altfel, creste prea tare si obtineti paine cu sos. nu ca nu ar fi buna, dar noi facem pizza aici. :)
pofta buna si sa-mi spui cum ti-a iesit.

Postat pe 1 Februarie 2009 14:02
desi nu am fost un sustinator al metodei folosesc bere trezita in aluat ( pana la jumatate de pahar ) apoi crestez aluatul gata intins in tava (astfel nu va avea tendinta de a creste excesiv in cuptor ///////// o alta alternativa la blatul de pizza este cartoful pai prajit putin cat sa se inmoaie deci nu sa se rumeneasca apoi cel mai important aspect la o pizza este cascavalul daca acesta este facut din lapte de oaie prea mult trebuie sa nu fie ,,intepator " la gust sau la miros cand pizza este proaspat scoasa din cuptor deci folositi un cascaval dulce !!!!!! daca intelegeti ce va spun eu
gigibrbr
Postat pe 2 Februarie 2009 02:30
Tot pe litoral va recomand pub'ul Cristopher's din Mangalia,nu numai pizza e foarte buna dar toate preparatele in general,preturile sunt rezonabile si serviciile bune,atmosfera foarte placuta si curatenie la toaleta.
Grazzia
Postat pe 3 Aprilie 2009 11:52
prin ani 80-90 era un inspector de la sanepid care controla doar toaleta daca era curat acolo restaurantul primea autorizatia de functionare
gigibrbr
Postat pe 3 Aprilie 2009 19:37
De la: gigi_braicovici, la data 2009-04-03 19:37:29 prin ani 80-90 era un inspector de la sanepid care controla doar toaleta daca era curat acolo restaurantul primea autorizatia de functionare


Si ce lagatura are comentariul tau cu "Pizza excelenta"? Mai ales ca operatiunea se desfasura prin "ani" 80-90!
delly000311
Postat pe 12 Mai 2009 12:14
De la: delly000311, la data 2009-05-12 12:14:26
De la: gigi_braicovici, la data 2009-04-03 19:37:29 prin ani 80-90 era un inspector de la sanepid care controla doar toaleta daca era curat acolo restaurantul primea autorizatia de functionare


Si ce lagatura are comentariul tau cu "Pizza excelenta"? Mai ales ca operatiunea se desfasura prin "ani" 80-90!
acesta era un raspuns la un comentariu anterior dar sigur ca are cel putin dupa parerea mea deoarece cam TOTI STIU SA FACA PIZZA ACUM SI DE MULTE ORI APELEAZA LA LOCATII INSALUBRE DOAR DOAR CA STIU EI SA FACA O PIZZA iata de ce zic eu ca este bine sa vizitezi intai toaleta sa eviti alte surprize!!!!! PS nu intodeauna se aplica regula !!!
gigibrbr
Postat pe 12 Mai 2009 18:40
De la: maria_lazar1, la data 2009-01-29 11:44:47poate ne dai si noua o reteta buna.pupici
delly000118
Postat pe 13 Mai 2009 02:22
Sunt de acord cu Gigi igiena este foarte importanta,cred ca in alimentatie,parafrazand un vechi cantec de dragoste,"daca igiena nu e nimic nu e",pentru mine curatenia la toaleta este un criteriu important.
Grazzia
Postat pe 14 Mai 2009 15:16
De la: Vali_P, la data 2009-02-01 14:02:21uite, eu fac un aluat din faina, drojdie, apa, o lingura smantana, o lingura ulei un galbenus de ou. las sa dospeasca putin, dupa care, intind bine de tot, ung cu ulei si impaturesc de cate ori merge. fac asta de doua ori. intind un blat de marimea tavii, si acopar tava unsa. bag la cuptor pentru 15 minute. intre timp, prajesc 3 cepe cu slanina taiata cubuletze, o cutie de ciuperci, musai unul sau doi ardei draesi taiati cat mai fin, adaug doua linguri pasta rosii, maghiran frunze, condimente si las sa scada potrivit.amestecul semirece, il pun peste aluatul pe care il scot din cuptor. pun peste sos- tot ce gasesc prin frigider si insemna mezel, daca nu, cumpar din fiecare cate putin. daca am, mai pun porumb din conserva sau congelator, rad cascaval sau branza de burduf, si, la cuptor repede pana se coace. intre timp, pregatesc un sos din smantana, un castravete acru dat pe razatoare si cativa catei de usturoi. daca ai, pui castravete proaspat sau il eminini de tot. cine vrea, serveste cu sos de rosii, ketchup sau fara. atentie la aluat, sa fie subtire fiindca altfel, creste prea tare si obtineti paine cu sos. nu ca nu ar fi buna, dar noi facem pizza aici. :)
pofta buna si sa-mi spui cum ti-a iesit.


Reteta este interesanta si mi se pare foarte gustoasa, o voi incerca si eu. Nu am insa rabdare sa fac singur aluatul, il cumpar de la Supermarket.
delly000311
Postat pe 1 Iunie 2009 20:36
multumesc, cred ca am sa o fac!
maria_lazar1
Postat pe 1 Iulie 2009 13:56
acum la c-ta de fapt la iesirea din mamaia catre navodari e scoica land care e mult mai fain ca la scoica din constanta ptr ca e mult mai aerisit restaurantul, iar terasele sunt superbe, merita sa va duceti.
abgavrila
Postat pe 2 Iulie 2009 22:21
poti sa dai si o reteta buna de pizza?
anca_ciurtin
Postat pe 5 Iulie 2009 11:24
cei de la the left hand, fac o pizza foarte buna si au extins si aria de livrari, iar sambata o livreaza in tot orasul. incercati-o nu o sa va para rau!
veleacatalin
Postat pe 9 Iulie 2009 08:03

Mi-am ingrasat amilia mancand pizze! Faceam acasa la 2 zile si mai mergeam si pe la "After Dark" de 2 ori pe luna. Acum mancam muuuult iaurt.
dr2000
Postat pe 12 Iulie 2009 13:29
o reteta de pizza pe care o folosesc eu:
pt.aluat:
faina 1 kg.(nu se toarna toata odata;cel mult 3/4);o canita de ulei ,drojdie -un cubulet (daca vrem sa nu fie prea pufos aluatul putem reduce cantitatea de drojdie pana la 1/2 de cubulet);drojdia se faramiteaza in faina cu putin zahar;sare dupa gust, apa calda pentru framantato cana de ceai.din aceste ingrediente se face un aluat.restul de faina se adauga putin cate putin pana cand aluatul se desprinde de pe maini,de pe peretii vasului in care am framantat:nu se adauga oua deoarece intaresc aluatul;nu se pune lapte la framantat;
acest aluat se lasa putin la dospit(de regula eu fac prima data aluatul apoi cat tai eu ingredientele el creste);aluatul se intinde dupa cum ne place sa fie:gros sau subtire ,se pune in tava de pizza apoi se unge cu ketchup iar peste se aseaza ingredientele care ne plac:sunca,salam ,ciupercute,masline etc.(ce vrem noi) apoi se da la cuptor ;se coace la foc potrivit aprox.15 min.(cand e gata aluatul se desprinde de tava usor;am uitat sa zic ca tava se unge cu ulei inainte de a aseza aluatul);caScavalul ras se adauga cand pizza e aproape gata si se mai lasa 2-3 min.pana se topeste cascavalul sau mozzarela depinde ce folosim;
morarramona
Postat pe 19 August 2009 09:13
De la: dr2000, la data 2009-07-12 13:29:16
Mi-am ingrasat amilia mancand pizze! Faceam acasa la 2 zile si mai mergeam si pe la "After Dark" de 2 ori pe luna. Acum mancam muuuult iaurt.
offf si eu vroiam sa imi laud orasul si sa le dau forumistilor un loc bun de a servi o pizza in orasul nostru MAI FRATILOR LA BRAILA INTREBATI DE AFTER DARK ; sigur veti fii multumiti si sa stiti ca pizza este sanatoasa oriunde o mancati dar faceti si sport ........mancati si lactate---- macar asa poate ies si eu din criza
gigibrbr
Postat pe 19 August 2009 16:51
va pup pe toti imi place subiectul,dar mai scrieti si cate o reteta de aluat pufos de pizza pa
arad_delly
Postat pe 19 August 2009 21:53
pai faza este ca pizza nu trebuie sa aiba blatul pufos dac tot vrei sa fie pufos nu il mai cresta dar lasal la dospit apoi bagal in frigider gata intins desigur sau incerca sa faci blatul de consistenta aluatului de cheg
gigibrbr
Postat pe 20 August 2009 16:46
Aluatul de pizza
Ingrediente :
� 250 g de f�in�
� 10 g de drojdie proasp�t� de brut�rie
� 4 linguri de ulei de m�sline
� 200 ml de ap�
� Sare

Mod de preparare :
� Dizolva�i drojdia �n pu�in� ap� �i l�sa�i s� se odihneasc� 10 minute .
� Pune�i �ntr-un vas f�ina �i un v�rf de cu�it de sare .
� Face�i un cuib �n mijlocul f�inii �i ad�uga�i drojdia .
� Amesteca�i ad�ug�nd pu�in c�te pu�in uleiul de m�sline.
� O dat� preparatul suplu , pres�ra�i-l cu f�in� �i face�i din el o bil� .
� Pune�i aceast� bil� �ntr-o salatier� , pres�ra�i-o cu f�in� , acoperi�i totul cu un �ervet �i l�sa�i s� se odihneasc� 2 la 3 ore.
O dat� crescut� coca ( �i dubleaz� volumul ! ) trece�i la f�cutul blatului de pizza .
� �ntinde�i aluatul pe placa de lucru pe care a�i pres�rat �n prealabil f�in�.
� Presa�i pentru a scoate bulele de aer .
� �ntinde�i aluatul cu m�na �i apoi cu un sucitor d�ndu-i o form� circular� .
� Depinde de dvs. s� da�i grosimea blatului, dup� gust �i poft�.
maxim62ro
Postat pe 21 August 2009 19:06
pizza cu cat e mai simpla cu atat e mai buna!!!!!!
mmana31
Postat pe 23 August 2009 08:24
De la: mmana31, la data 2009-08-23 08:24:58pizza cu cat e mai simpla cu atat e mai buna!!!!!!
depinde ce inseamna la tine simplu pentru mine ar fi ceva de genul max 1cm blatul sos de pizza din belsug si sunca , kaiser ,salam cat mai bine condimentat ceapa multa , ciuperci , rosii rondele , branza dulce , ardei gras , cascaval dulce (cu putin lapte de oi) , piure de cartof (da piure ) si porumb fiert adaugat peste ea .SE NUMESTE A FII TARANEASCA
gigibrbr
Postat pe 23 August 2009 16:17
De la: floryyyy, la data 2009-01-25 17:36:51EU FAC PITZA IN CASA,E SI GUSTOASA SI IEFTINA!


Te rog da-ne si noua o reteta DETALIATA de pizza gustoasa si ieftina facuta in casa...
umblataprinlume
Postat pe 23 Noiembrie 2009 03:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
saluit 1 De la: Fornea_viktorea 26 August 2009 11:45
Bucataria Italiana si specialitatile ei . 2 De la: anna_pit 17 Noiembrie 2008 05:01
preparate de sarbatoare 3 De la: marinela_diana 28 Aprilie 2016 19:32
Cea mai buna cafea din lume 7 De la: Carmen_09 8 Decembrie 2014 12:19
pizza excelenta 38 De la: delycia 8 Februarie 2010 10:00
Setari Cookie-uri