pizza excelenta

E foarte buna reteta de aluat a lui maxim de mai sus..eu nu am lasat sa stea decat 40 de minute dar credca trebuia mai mult..in plus e bine sa stea la caldura ca sa dospeasca frumos.
Ce pune fiecare pe pizza e in functie de gustul de moment.^^
Grazzia
Postat pe 23 Noiembrie 2009 21:13
Eu fac o pizza rapida in casa.


Fac un blat de tort fara sare: din 5 oua, faina putina sa iasa ca la chec ( bat albusurile separat spuma adaug sare si galbenusurile amestecate cu o lingura de ulei).
Tapetez tigaia cu putina faina, torn compozitia de mai sus, peste care adaug salam taiat cubulete, cateva feliute de ceapa, rosii, rad cascaval sau ceva branzeturi ce am prin casa, torn suc de rosii sau bulion desfacut cu putina apa in care adaug sare, piper..si apoi dau la cuptor la temperatura scazuta.
Atentie ca blatul se poate arde usor.
Se poate introduce in cuptor intai blatul 10 minute si apoi adaugate ingredientele.
Pizza se poate imbunatati dupa gustul fiecaruia..
Pofta buna !

Postat pe 23 Noiembrie 2009 22:04
fara sare sau fara zahar? oricum asta nu e pizza, e o alta placinta.

Postat pe 24 Noiembrie 2009 08:31
fara zahar...ai dreptate.

Postat pe 25 Noiembrie 2009 21:54
Fac un blat de tort fara zahar: din 5 oua, faina putina sa iasa ca la chec ( bat albusurile separat spuma adaug sare si galbenusurile amestecate cu o lingura de ulei).
Tapetez tigaia cu putina faina, torn compozitia de mai sus, peste care adaug salam taiat cubulete, cateva feliute de ceapa, rosii, rad cascaval sau ceva branzeturi ce am prin casa, torn suc de rosii sau bulion desfacut cu putina apa in care adaug sare, piper..si apoi dau la cuptor la temperatura scazuta.
Atentie ca blatul se poate arde usor.
Se poate introduce in cuptor intai blatul 10 minute si apoi adaugate ingredientele.
Pizza se poate imbunatati dupa gustul fiecaruia..
Pofta buna !

Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:14
De la: arad, la data 2009-08-19 21:53:32va pup pe toti imi place subiectul,dar mai scrieti si cate o reteta de aluat pufos de pizza pa


Fac un blat de tort fara sare: din 5 oua, faina putina sa iasa ca la chec ( bat albusurile separat spuma adaug sare si galbenusurile amestecate cu o lingura de ulei).
Tapetez tigaia cu putina faina, torn compozitia de mai sus, peste care adaug salam taiat cubulete, cateva feliute de ceapa, rosii, rad cascaval sau ceva branzeturi ce am prin casa, torn suc de rosii sau bulion desfacut cu putina apa in care adaug sare, piper..si apoi dau la cuptor la temperatura scazuta.
Atentie ca blatul se poate arde usor.
Se poate introduce in cuptor intai blatul 10 minute si apoi adaugate ingredientele.
Pizza se poate imbunatati dupa gustul fiecaruia..
Pofta buna !

Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:16
Bun Gasit
Reteta ta de PIZZA nu este prea buna pizza se face foarte simplu uite daca vrei foloseste reteta asta si-o sa iti placa.
Sper sa intelegi cum am scris
Ingredientele sint pentru 2-3 pizza mici:
ESTE FOARTE IMPORTANT SA PUI INGREDIENTELE IN ORDINA SCRISA
1 1/2 cup apa calduta
2 linguri de ulei de floarea soarelui s-au de masline
4 cups faina alba
1 1/2 tsp. sare
2 1/2 drodie uscata
sos de spaghete care se adauga usturoi pisat dupa gust( nu prea mult)
salam,ceapa, ardei Gras,masline,brinza,ham,ciuperci etc.........
PREPARAREA PIZZA
se amestaca toate ingredientele in ordinea scrisa pina se formeaza coca, se desparte in doua si se formeaza in doua parti rotunde si se pune la frigider pentru 2 ore dupa care se intinde coca nu prea grosa si nici prea subtire sa fie potrivita se da o forma rotunda se pune pe tava INTINSA S-AU ROTUNDA se roll la margini ca sa se dea forma rotunda atentie margine sa nu fie prea goasa ca nu se coace bine,
dupa aceia cu o lingura de lemn se adauga sosul de Spaghete si se intinde unioform pe foaia intinsa de pizza se adauga brinza salamul,ardeiul verde, ceapa taiata in cubulete mici nu prea groase ciupercile, etc.... atentie ingredientele nu se pun in strat gros se presara pe foaia de piza pina cind se umple deasupra si dupa aceia se baga la cuptor( cuptorul trbuie sa fie incins inainte la 350.se lasa la cuptor c-am 20-30 minute pina se rumeneste se scoate si se taie pe tava imediat si se serveste calda.
POFTA BUNA
delly000118
Postat pe 28 Noiembrie 2009 08:55
la fel si eu fac pizza acasa si e delicioasaasa ca ce pun eu in ea nu pue nici macar bucatarii de la restaurant
delycia
Postat pe 8 Februarie 2010 10:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bucataria Italiana si specialitatile ei . 2 De la: anna_pit 17 Noiembrie 2008 05:01
Scobitul in dinti la masa 26 De la: valeqwerty 20 Aprilie 2010 10:46
pizza excelenta 38 De la: delycia 8 Februarie 2010 10:00
Trufele , acum prezente si in Romania 1 De la: trufe_de_romania 16 Ianuarie 2010 21:58
Retete de Craciun 41 De la: garbo115475 18 Decembrie 2009 18:39
Setari Cookie-uri