Cum se prepara shake-ul de fructe? Mie imi place cel de capsuni. Sper c-am scris corect si sa va dati seama despre ce este vorba. | ||
deanna_delly Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:45 |
||
---|---|---|
Am trecut subiectul la cereri de retete, dar nu stiu sa-l sterg de la aceasta rubrica. N-am reusit!!! | ||
deanna_delly Postat pe 9 Decembrie 2008 18:38 |
||
Eu am facut doar de banane dupa cum am crezut eu. Am luat 2 banane,pe care le-am decojit,apoi le-am rupt in bucati mai mici pe care le-am pus in blander-ul de la robotul de bucatarie,cu putin lapte.Dau la prima viteza pana se face o pasta,opresc si mai adaug lapte pana la semnul maxim si 2 linguri de miere. Copiilor mei le place foarte mult. |
||
|
||
olgaemanuella Postat pe 14 Decembrie 2008 11:25 |
||
Multumesc, o sa incerc sa fac acelasi lucru, aceeasi reteta, insa cu capsuni sau cu zmeura (in sezon) sau congelate. Sper sa-mi iasa bine. | ||
deanna_delly Postat pe 14 Decembrie 2008 17:05 |
||
Shake din fructe rosii Zdrobeste bine fructele cu o furculita sau trece-le printr-o sita. Separat, bate cu mixerul iaurtul cu frisca. Adauga fructele zdrobite si bate bine pana obtii o spuma-crema. La final, adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. Lasa la rece cel putin 30 de minute. Inainte sa servesti skake-ul, pune in pahare si cateva cuburi de gheata. |
||
florinelciucar Postat pe 22 Aprilie 2009 20:57 |
||
de ce se lasa mesajele de acest gen pe forum? nu prea au ce cauta aici! nu am dreptate? | ||
kamellia Postat pe 20 Mai 2009 11:37 |
||
Care mesaje ca nu INTELEG ?????????????????? |
||
florinelciucar Postat pe 22 Mai 2009 20:18 |
||
De la: kamellia, la data 2009-05-20 11:37:00de ce se lasa mesajele de acest gen pe forum? nu prea au ce cauta aici! nu am dreptate? Pai nu ai dreptate daca e vorba de retetele de shake!!!!!!!!!cum adica CE CAUTA ?????????????????? |
||
florinelciucar Postat pe 22 Mai 2009 20:20 |
||
din cate imi amintesc era un mesaj din ala cu "trimite scrisori cu bani si sa vezi cati bani vin inapoi la tine!!!" ma bucur ca au disparut! doar e uyn forum pentru bucatarasi priceputi sau mai putin priceputi! | ||
kamellia Postat pe 2 Iunie 2009 10:15 |
||
garbo115475 Postat pe 1 Octombrie 2009 14:59 |
||
Americanilor le plac aceste bauturi numai cu gheata pisata! De ex. fructele: capsuni, afine, etc sunt congelate si apoi se pun in blender cu 2-3 cuburi de gheata si gata! Este o bautura f racoritoare! Sau se pun fructe proaspete cu cuburi de gheata in blender si e la fel de buna! Combinatiile de fructe sunt la alegere, dupa gustul fiecaruia! |
||
Dianana Postat pe 1 Octombrie 2009 16:57 |
||
-o cana de suc de portocale (produs in casa daca se poate) -o banana -o mina buna de fructe de padure congelate puse in blender si...pofta buna! Poti inlocui sucul de portocale cu lapte sau apa minerala. Ideea este ca iti trebuie o baza lichida pentru blender. |
||
Ciresica Postat pe 20 Ianuarie 2011 04:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
suc natural bun | 19 | De la: elviracostantea 10 Martie 2010 22:16 |
caipirinha | 9 | De la: tech20 27 Iulie 2010 22:03 |
cat de buna e cola pentru sanatate? | 47 | De la: DRAKUSOR 15 Aprilie 2010 11:32 |
|
||
mojito | 16 | De la: greta 11 Martie 2009 07:24 |
Tamarind | 3 | De la: Carena 20 Octombrie 2012 09:27 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice