A gatit cineva kebab? Cum se face? Cred c-am postat in categoria potrivita! | ||
deanna_delly Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:40 |
||
---|---|---|
habar nu am poate ne ajuta cineva | ||
NEVASTU Postat pe 25 Noiembrie 2008 11:55 |
||
Poti sa postezi la Generalitati Cereri de retete culinare. | ||
|
||
Ridhima Postat pe 25 Noiembrie 2008 12:33 |
||
Da eu am facut...Trebuie sa cumperi niste lipii (se gasesc la supermarket) pe care le vei umple cu piept de pui la gratar taiat fasii, cartofi prajiti, castraveciori murati, varza amestecata cu sos de usturoi (smantana, maioneza, usturoi) si keciup. Rulezi lipiile si le infasori pe jumatate in folie de aluminiu sa nu curga. E super bun!!! | ||
Gaby211081 Postat pe 6 Decembrie 2008 16:27 |
||
asta nu e kebab,e shaorma.kebab-ul adevarat se face din carne tocata de oaie si arata ca niste frigarui,adica se prepara pe niste bete pt frigarui... | ||
mihaela_mallorca Postat pe 7 Decembrie 2008 14:37 |
||
Shish Kebab Ingrediente : - 900 g de cuburi de carne de miel - 1/2 can� (125 ml) de o�et de vin - 1/2 can� (125 ml) ulei de salat� - 1 c��el de usturoi zdrobit - 1 linguri�� (5 g) de sare - 1/4 linguri�� (0,5 g) de piper - 1/2 linguri�� (1,5 g) de oregano uscat - 1/2 linguri�� (1,5 g) de paprica - ceap� - ciuperci Mod de preparare : - amesteca�i o�etul , uleiul, usturoiul �i asezonamentul . - v�rsa�i acest amestec peste carnea de miel �i legume (l�sa�i la macerare circa 2 ore ) - introduce�i pe frig�ruie carnea , alternativ cu ceapa �i ciupercile . - coace�i frig�ruile pe gr�tar , �ntorc�ndu-le �i stropindu-le frecvent cu amestec , timp de 15 minute . Re�et� pentru 6 persoane . |
||
maxim62ro Postat pe 6 Iulie 2009 07:48 |
||
aceea este shaorma ....cu toate ingrdientele infasurate in lipie .....nu este kebab | ||
mimizami Postat pe 18 Aprilie 2010 00:38 |
||
Maxim62ro, chiar ai facut reteta asta? Iti reuseste de fiecare data? Pentru cate portii este? |
||
deanna_delly Postat pe 18 Aprilie 2010 19:49 |
||
habar nu aveti ce inseamna kebab nu stiti ce mincati mincati precum porcu din troaca ducetiva si stati liga cei ce fac kebab intrebati unde au invatat si o sa zica ca a vazut la unu la altul maioneza nu se foloseste niciodata se face pasta de usturoi atit cartofi castraveti sau varza murata nu castraveti ca la dristor sa bei apa doua zile in bucuresti nici unul nu stie sa faca ca la carte aveti grija ca folosesc acid acetic sa fragezeze carnea adica esenta de otet | ||
garbo029991 Postat pe 17 Iulie 2011 15:35 |
||
nu am auzit pe nimeni sa faca kebab acasa...kebabul adevarat se mananca la mama lui, in partile asiatice, Turcia, etc...nici nu se compara cu cel de la noi si nici nu avem ingredientele necesare...carnea noastra nu are gustul acela specific... | ||
sora_ilsi Postat pe 17 Iulie 2011 15:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
wowoptimus | 6 | De la: dor72_ 27 Octombrie 2011 23:31 |
Cartofi steak | 2 | De la: Aemulus 13 Martie 2010 07:08 |
Varza murata pe iarna | 22 | De la: delly001942 6 Martie 2010 03:06 |
|
||
pasta de gogosari | 1 | De la: bujjoritza 12 Noiembrie 2009 12:25 |
carioci alimentare | 5 | De la: mare_melisa 5 Mai 2010 12:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară