am citit ieri despre cola, cineva spunea ca desface suruburile ruginite,,,eu am cicit intr-o revista despre praful de copt ,ca se poate folosi la curatarea oalelor arse,,am pus pe o tigaie ,si aceasta s-a curatat,,,binenteles ca in prajituri punem putin,dar daca folosim mereu ce se intampla ma intreb eu,dv ce parere aveti,astept complectarile dv,,,ier despre amoniac,,,eu de cand tin regim ,daca mananc prajituri cu amoniac am probleme,,deci nu mananc,dar face rau si acesta,astept si pererile dv,,, | ||
floryyyy_delly Postat pe 12 Martie 2009 07:22 |
||
---|---|---|
Da ,eu am spus de coca cola ca desface suruburile ruginite si despre parful de copt sau amoniacul am aceeasi parere ca sunt OTRAVURI cu efect intarziat numai puturosii folosesc asa ceva de lene sa nu bata albusurile bine spuma.Pt. mine sunt OTRAVURI . | ||
florinelciucar Postat pe 26 Iunie 2009 20:27 |
||
De la: florinelciucar, la data 2009-06-26 20:27:38Da ,eu am spus de coca cola ca desface suruburile ruginite si despre parful de copt sau amoniacul am aceeasi parere ca sunt OTRAVURI cu efect intarziat numai puturosii folosesc asa ceva de lene sa nu bata albusurile bine spuma.Pt. mine sunt OTRAVURI . Si inca mai esti casatorit?!?!?!? |
||
|
||
danka1 Postat pe 17 August 2009 18:41 |
||
nici eu nu folosesc, nu-mi plac pt ca schimba gustul. nu stiam ca sunt si "benefice" | ||
Postat pe 24 August 2009 21:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Echipa Garbo iti ureaza Craciun Fericit! | 30 | De la: iulia_dibu 27 Decembrie 2015 20:50 |
colagenul marin,alternativa naturala a implantului cu botox | 2 | De la: jeanetta 22 Martie 2009 12:13 |
buna cassy | 20 | De la: nazirra 20 Mai 2010 21:07 |
|
||
Va ajung banii? | 2 | De la: garbo182113 10 Martie 2011 18:31 |
Concursuri pe Facebook | 2 | De la: pandora2010 1 Aprilie 2011 17:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară