salata cu peste afumat

vreau si io o reteta de salata cu peste afumat.da sa fie marfa
gabik1
Postat pe 13 Mai 2009 19:52
BUNA ZIUA!!!
O RETETA DE SALATA FOARTE BUNA DE PESTE AFUMAT PE CARE EU O FAC DE FOARTE MULTE ORI FIINDCA IMI ESTE CERUTA ESTE URMATOAREA:
-2 SAU 3 PESTI AFUMATI
-4 CARTOFI FIERTI
-1 MAR
-2 SAU 3 LINGURI DE MAIONEZA
-UN VARF DE LINGURITA DE PIPER
CURETI FOARTE BINE PESTELE DE EVENTUALELE OASE SI DE PIELE, CURETI MARUL DE COAJA, APOI DAI TOATE INGREDIENTELE PRIN MASINA DE TOCAT PESTELE, CARTOFII, MARUL. LE AMESTECI FOARTE BINE CU MAIONEZA SI CU PIPERUL SI DAI SALATA PUTIN LA RECE.
ESTE UN APERIRTIV DELICIOS TE POT ASIGURA, MERGE FOARTE BINE PE PAINE PRAJITA.
SPER SA ITI PLACA RETETA MEA!
O ZI BUNA!
roberta24
Postat pe 20 Mai 2009 10:29
scriu si eu o reteta pe care toata lumea o adora la mine in casa. Si prietenii asemenea...

Salata indiana cu peste afumat

-300 g peste afumat, hering, matuntit
-o cana de orez lung la bob, fiert dar nu foarte rau. Dupa ce se fiebe, orezul se spala (si se scurge bine de apa)imediat ca sa nu se lipeasca boabele intre ele
-maioneza facuta in casa sau cumparata
-o salata verde, taiata fideluta
-zeama de lamaie si o jumatate de lamaie se taie marunt, cu tot cu coaja

toate acestea se amesteca intr-un castron si se adauga sare, zeama de lamaie si maioneza. Gustati din ea si va veti da seama daca-i mai trebuie ceva.

E delicioasa!
Pofta buna!
mireladoncut
Postat pe 17 August 2009 06:15
mersi mult de tot.o sa le incerc pe amandoua.pupici multi
gabik1
Postat pe 17 August 2009 16:48
Am incercat si eu retetele de mai sus si sunt intradevar excelente. Am insa o intrebare si as foarte multumi pentru ajutor.
Puteti sa-mi spuneti si mie cum se face mancarea de prezi ? Am auzit ca este foarte buna, dar nu am mancat niciodata si nici nu am gasit pe cineva care sa-mi explice cum se face.
Cu multumiri anticipate !
SHIVA
Postat pe 6 Octombrie 2009 19:45
eu fac salata din peste afumat asa:
1-2 pesti afumati
3-4 cartofi fierti
5-6 castraveti acri taiati rondele
100-150 gr masline negre rondele
1 ceapa rosie taiata pestisori
maioneza + mustar
fierb cartofii in coaja si ii tai cuburi mai mari decat la salata de beouf, curat pestele de oase si piele si il desfac in fasii,adaug castravetii taiati rondele, ceapa pestisori si maslinele tot rondele(asa le cumpar) adaug maioneza si mai condimentez daca e nevoie.
o asez in platou si o ornez cu frunze patrunjel verde.
abgavrila
Postat pe 8 Octombrie 2009 10:10
buna!iti dau eu o reteta simpla cu peste afumat si foarte gustoasa.
Ai nevoie de : 1 bucata (mai mare)ori 2 (mici) peste afumat
1 ceapa (medie)
3-4 cartofi (marisori)
1/2 borcan ardei(gogosari)murati
1/2 borcan castraveti murati
cateva masline negre
maioneza
sare
piper
marar sau patrunjel uscat (dca preferi)

Cum prepari: cureti pestele (bucatele) foarte atent de oase si-l pui intr-un castron mai mare.Toci ceapa in forma de (pestisori),pe care o pui apoi in castronul cu peste.Apoi pui la fiert cartofii(de preferat cei rosii ca nu se sfarama repede),Tai si castravetii si gogosarii (in fasii sau cubulete),maslinelor le scoti samburii si le tai rondele mai groase si pui tot in castron.Adaugi sare,piper dupa gust,apoi cartofii cuburi,apoi "o ploaie" de marar ori patrunjel.Amesteci tot,dupa care pui si maioneza si mai amesteci o data.Asta e tot!E simpla si cat de gustoasa e,o sa te convingi tu.Pofta mare!!!
n_ruxitza
Postat pe 8 Octombrie 2009 10:22
MERSI MULT DE TOT.AM FACUT-O SI E BELEA.PUPICI MULTI.
gabik1
Postat pe 19 Octombrie 2009 17:26
doi pesti afumati,dezosati,taiati cuburi ca la salata geouf,4 cartofi mari fierti,tot tocati,3-4 catei de usturoi pisati si 5 linguru de maioneza acrisoara!
cat
Postat pe 21 Octombrie 2009 01:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Limba cu masline 8 De la: sonias0nia 9 Ianuarie 2010 12:27
MUCENICI MOLDOVENESTI (de post!) 8 De la: Aemulus 10 Martie 2010 04:02
SUPA CREMA DE LEGUME 9 De la: Grazzia 22 Septembrie 2009 10:15
musaca!!! 16 De la: anna_pit 19 Aprilie 2010 02:56
placinta dobrogeana 1 De la: garbo020869 26 Octombrie 2009 04:47
Setari Cookie-uri