Cartofi steak

Stie cineva cum se fac concret?:) Am mancat la restaurantul Saint George (unguresc) din zona Lipscani.
Cert e ca sunt cartofi noi, taiati in 4. Mi-au spus ca sunt intai fierti si apoi prajiti. Aveau coaja- care prajita era usor crocanta...iar cartoful era dulce dulce.
Probabil sunt simplu de facut...dar nu as incerca sa-i fac "de capul meu"....So...astept sfaturi?:)
Multumesc
dyana88ro
Postat pe 17 August 2009 16:55
Eu nu fierb cartofii inainte. ii tai in 4 (in coaja fiind ) si-i prajesc in ceaunul cu mult ulei.Ies crocanti la suprafata si moi in interior...un deliciu.
Aemulus
Postat pe 13 Martie 2010 07:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RETETE DE LA VOI 7 De la: http___retete_de_mancaruri_blogspot_com_ 30 Septembrie 2012 19:01
sufleu de dovlecei 5 De la: EVYSMID 4 Ianuarie 2010 20:41
supa de praz 7 De la: delly000311 26 Februarie 2010 01:27
reteta de dulceata. 8 De la: garbo115475 31 Ianuarie 2010 19:36
E vremea capsunilor! 1 De la: kamellia 20 Mai 2009 10:47
Setari Cookie-uri