Cartofi steak

Stie cineva cum se fac concret?:) Am mancat la restaurantul Saint George (unguresc) din zona Lipscani.
Cert e ca sunt cartofi noi, taiati in 4. Mi-au spus ca sunt intai fierti si apoi prajiti. Aveau coaja- care prajita era usor crocanta...iar cartoful era dulce dulce.
Probabil sunt simplu de facut...dar nu as incerca sa-i fac "de capul meu"....So...astept sfaturi?:)
Multumesc
dyana88ro
Postat pe 17 August 2009 16:55
Eu nu fierb cartofii inainte. ii tai in 4 (in coaja fiind ) si-i prajesc in ceaunul cu mult ulei.Ies crocanti la suprafata si moi in interior...un deliciu.
Aemulus
Postat pe 13 Martie 2010 07:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PERE COAPTE CU CREMA DE CIOCOLATA. 2 De la: gargarela 1 August 2009 16:14
Tocăniță de vițel 11 De la: Home_Garden_Champioana 13 Septembrie 2017 10:06
Sos de usturoi cu rosii coapte 9 De la: arad 14 Martie 2010 19:50
supa de praz 7 De la: delly000311 26 Februarie 2010 01:27
Buna,ce ziceti de o prajitura cu mere? 30 De la: monikaslz 19 Februarie 2010 13:40
Setari Cookie-uri