am o problema,ajutati-ma fetita mea nu vrea sa manance deloc mancarica, doar san si e destul de maricica,are 1 anisor si 2 luni cum sa o pacalesc? |
||
Postat pe 26 August 2009 09:47 |
||
---|---|---|
eu am doi baieti ce acum sunt mari, dar am avut aceeasi problema cu cel mic. l-am pacalit cu alimente facute piure si diluate cu lapte. pe parcurs, am tot scos laptele din compozitie treptat si am ingrosat mancarea. vreau sa iti spun ca in primele saptamani am pus miere mai in tot ce i-am dat, chiar si in supa si piurelul de cartorfi. apoi, tot asa treptat, am scos mierea si am ajuns la o alimentatie normala. suna cam aiurea, dar trebuie incercat tot ce-i place piciului fiindca de, el e seful la varsta aia. bafta si tina-ma la curent |
||
Postat pe 26 August 2009 09:53 |
||
Asta e o provocare pentru orice parinte. Eu cu fetita mea nu am reusit inca. http://www.all-auto.ro |
||
|
||
masini Postat pe 20 Decembrie 2009 08:44 |
||
si eu am aceiasi problema cu fatita mea am fost la pedriatru si mia spus sa-i dau mancare cu siringa si a functionat . incearca supica pasata mai subtire ca sa intre in siringa. la noi a mers. succes | ||
tinatina Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:47 |
||
si eu am o fetita de un an care papa san dar cand vrea ea mai papa si iaurt si ciorba si cam atat.nu vrea fructe sub nici o forma.va multumim anticipat pt sfaturi. | ||
irina__delly Postat pe 12 Ianuarie 2010 18:59 |
||
eu cred ca ar trebui sa incepeti a manca toata familia la masa impreuna cu ea nu fortati copilul inducetii ideia ca ce mancati voi este foarte bun ......deci bunica bunic catel purcel tatic mamica fratiori si alte neamuri potftiti la masa si mancati ce poate nu va place zic si eu pofta mare | ||
gigibrbr Postat pe 3 Februarie 2010 02:32 |
||
si eu am avut problema asta cu fetita mea de 1 si 2 luni si am fost la doctor cu ea si mi a spus sa scot laptele din alimentatieziua si sai dau numai noaptea si asa fac si functioneaza maninca destul de bine acum mincare consistenta sint multumita incercati si voi | ||
delycia Postat pe 8 Februarie 2010 10:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
probleme la cuptorul cu microunde | 24 | De la: eu_geminy 18 Octombrie 2011 23:38 |
banc de vineri | 1 | De la: bucatareasa 1 Iulie 2008 11:50 |
de ce oamenii batrani ii judeca pe tineri ca fac lucruri rele dar si ei tot la fel fac.Barbatii batrani sunt la fel de usuratici ca si tinerii.Daca stai de vorba cu ei,cu barbatii cu par alb iti fac avansuri chiar daca esti o fata tanara | 16 | De la: ingerasulluptator 27 Iulie 2013 23:35 |
|
||
unde gasesc arici la vanzare?! | 19 | De la: dana2011 1 Martie 2014 21:18 |
hai sa ne jucam fazan | 142 | De la: tutankhamon 15 Iulie 2009 02:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice