Placinta cu branza de vaci si afine. Marime text: A A | Trimite unui prieten Trimite unui prieten | Printeaza reteta Print Trimisa de dicarmencitta1957 | vizite839 Vizite | Scor: 5 Fotografia precedenta 1 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 2 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 3 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 4 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 5 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 6 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 7 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 8 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 9 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 10 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 11 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 12 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 13 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 14 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 15 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 16 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 17 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 18 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 19 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Fotografia precedenta 20 din 20 fotografii Fotografia urmatoare Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1 pachet de foi de placinta(2 foi la pachet). 1 kg branza de vaci. 300 gr smantana foarte groasa. 5 linguri de gris. 3 oua. 10 linguri de zahar pentru compozitia de branza de vaci. 100 gr zahar pudra. esenta de lamaie si de rom dupa preferinte. Mod de preparare: Desfacem aluatul si punem in tava prima foaie.Separat pregatim,compozitia din branza de vaci,smantana,2 oua,5 linguri de gris,10 linguri de zahar,esenta de lamaie si de rom,amestecam bine cu mixerul si apoi punem afinele si mixam bine pana se incorporeaza.Cu aceasta compozitie venim peste foaia de placinta,o intindem bine,mai adaugam cateva fructe de afine nemixate si acoperim cu a doua foaie de placinta.Intepam din loc in loc,foaia si o dam la cuptor sa se coaca cel putin 120 de minute deoarece este un pic mai lichida de la fructe.Verificam placinta dupa cel putin 40 de minute si intoarcem tava.Mentionez ca eu las focul la cuptor la foc domol,mai bine o tin mai mult decat sa dam focul tare si sa nu se coaca bine la mijloc.Dupa cele 120 de minute, scoatem placinta si o ungem cu celalalt ou pe deasupra si o lasam in cuptor sa se raceasca.Cand consideram ca s-a racit o taiem, o asezam pe un platou si o pudram cu zahar pudra.Bucatile mari pe un platou,iar colturile pe o farfurioara mica.Pofta buna !!! |
garbo020869 Postat pe 26 Octombrie 2009 04:47 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
MUCENICI MOLDOVENESTI (de post!) | 8 | De la: Aemulus 10 Martie 2010 04:02 |
Meniu pentru zilele de Post | 29 | De la: Ciresica 27 Noiembrie 2011 07:03 |
Friptură de pui la cuptor | 21 | De la: Home_Garden_Champioana 19 Iulie 2014 16:29 |
|
||
Stie cineva o reteta de prajitura cu rubarba (revent) ? | 15 | De la: agemanar 3 Februarie 2010 13:32 |
PORUMB PENTRU FIERT CONSERVAT | 1 | De la: delly002133 17 Octombrie 2009 16:42 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice