Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
VARZA MURAT PREA SARATA !..PLS HELP !....-HELP !..AJUTOOR ! 2 De la: Grazzia 26 Ianuarie 2010 15:56
pepene special pentru dulceata 2 De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:34
Prajitura mea cu mere 6 De la: garbo_387894 4 Noiembrie 2013 09:40
Mancaruri cu vinete 14 De la: DRAKUSOR 12 Noiembrie 2009 13:46
reteta de dulceata. 8 De la: garbo115475 31 Ianuarie 2010 19:36
Setari Cookie-uri