Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Retete pentru Brocoli 38 De la: creataamalia 26 Martie 2010 11:41
reteta pt focaccia 11 De la: narcysa 9 Decembrie 2010 04:41
supa de praz 7 De la: delly000311 26 Februarie 2010 01:27
Rosii coapte 3 De la: Fata_Morgana 29 Iulie 2011 17:05
PERE COAPTE CU CREMA DE CIOCOLATA. 2 De la: gargarela 1 August 2009 16:14
Setari Cookie-uri