pasta de gogosari

si eu fac aceasata pasta prima varianta doar ca coc gogosari in cuptor ,se mai poate pune si usturoi cui ii place 5 capatini curatat si tocat .Se poate servi ca baza la mincare ii da un gust extraordinar ,ca sos linga friptura ,sau la diferite preparate .trebuie sa va marturisesc ca eu pun o bucatica de hrean in locul aspirinei.
Sper ca v-am fost de ajutor ,va pup si va doresc o zi minunata
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DULCIURI SI DESERTURI DIN BUCATARIA SPANIOLA 7 De la: delly003293 1 Mai 2010 23:21
dulceata de nuci verzi. 3 De la: Ridhima 5 Iunie 2009 00:03
Orez prajit 13 De la: gelu_mihai21 8 Septembrie 2009 08:38
placinta dobrogeana 1 De la: garbo020869 26 Octombrie 2009 04:47
carioci alimentare 5 De la: mare_melisa 5 Mai 2010 12:50
Setari Cookie-uri