fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tortilla?? 36 De la: Sandra_delly 28 Aprilie 2016 20:06
Stie cineva o reteta de prajitura cu rubarba (revent) ? 15 De la: agemanar 3 Februarie 2010 13:32
SARAMURA ESTE BUNA, DAR CA CEA DE CRAP DE DUNARE, RODELE DE PE ZONA DE MIJLOC, NIMIC NU E 0 De la: 26 Noiembrie 2009 13:55
PORUMB PENTRU FIERT CONSERVAT 1 De la: delly002133 17 Octombrie 2009 16:42
prajitura cu bezea 0 De la: 18 Februarie 2010 15:17
Setari Cookie-uri