fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E vremea capsunilor! 1 De la: kamellia 20 Mai 2009 10:47
sos de usturoi 1 De la: delly002039 14 Februarie 2010 15:35
Torturi delicioase 1 De la: moruzov_raluca 16 Februarie 2009 19:58
ciorba de burta 20 De la: cheef_tony 25 Martie 2010 13:56
PRAJITURA ZIUA SI NOAPTEA,, 1 De la: floryyyy 14 Aprilie 2009 21:34
Setari Cookie-uri