fasole verde la borcan

se alege fasolea proaspata se curata se rupe in bucati ,se pune la fiert cu sare si o crenguta de cimbru ,se fierbe pe trisferturi ,apoi se strecoara se aseaza in borcane ,se pune apa curata la fiert cu putina sare cind clocoteste se , toarna peste fasolea din borcane ,in fiecare borcan fiecare borcan se pune o rondea de hrean de un 2cm grosime ,se inchid bine borcanele se intorc in capa si se tin 5 min ,apoi se intorc se lasa in paturi la racit ,dupa care se aseaza la locul lor .
Desi am vazut tirziu cerera totusi am postat reteta
O ZI BUNA TUTUROR
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MUCENICI MOLDOVENESTI (de post!) 8 De la: Aemulus 10 Martie 2010 04:02
Prajitura cu nuca si rahat 2 De la: delly003293 16 Mai 2010 23:35
O felie de tort? 23 De la: garbo115475 22 Noiembrie 2009 11:56
wowoptimus 6 De la: dor72_ 27 Octombrie 2011 23:31
E vremea capsunilor! 1 De la: kamellia 20 Mai 2009 10:47
Setari Cookie-uri