Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
GOGOSARI IN OTET SAU PASTA DE GOGOSARI 3 De la: delly001772 6 Septembrie 2009 17:57
Yami,yami!!!!Sunt o ..pofticioasa de paste!!! 2 De la: kamellia 11 Noiembrie 2008 13:51
sportul este cel mai bun 1 De la: Lucabuluca 19 Decembrie 2009 14:42
dieta cu fructe 11 De la: thasha 19 Februarie 2010 07:56
Recomandari pentru viata lunga 4 De la: delly001526 1 Aprilie 2010 11:09
Setari Cookie-uri