Ceafa de porc cu sos de cascaval

4 bucati ceafa de porc ,250 ml de smintina,150 gr cascaval,sare ,piper ,ulei si o legatura de patrunjel.
Se spala carnea ,se sareaza ,se pipereaza se lasa in repaus 15 min,apoi se prajeste in ulei incins.Cind este gata se pune intr-un vas de iena sa se pastreze calda .Se da cascavalul pe razatoare cu gauri mici ,se amesteca cu smintina ,se potriveste de sare si piper ,se toarna intr-o tigaie cu putin ulei caldut ,se amesteca.
Cind s-a omogenizat ,se toarna peste ceafa ,se aduce la masa presarata cu patrunjel taiat fin.
Azi am facut aceasta reteta este foarte gustoasa si nu rapeste mult timp. Se poate face si garnitura daca doriti.
bujjoritza
Postat pe 12 Noiembrie 2009 18:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ardei iuti bulgaresti in otet 1 De la: bujjoritza 13 Noiembrie 2009 20:23
Gogosari in sos 18 De la: cathy_d21 21 Aprilie 2010 16:50
Mancare pentru bebelusi pana intr-un an 18 De la: Grazzia 26 Aprilie 2010 12:09
Hoodia Gordonii 1000 mg 1 De la: garbo078042 3 Decembrie 2009 10:35
Buna ziua tuturor 2 De la: 15 Noiembrie 2009 15:42
Setari Cookie-uri