rulouri din piept de pui


da,interesante retetele!cred ca aici cu putina imaginatie fiecare poate creea propria reteta!mie imi place f mult "ruladuta "aceea de pui,care practic ar fi un soi de "cordon bleu"...,de ce cordon bleu ...n-am inteles niciodata...dar nu conteaza!reteta mea ar fi urmatoarea,asta in cazul in care cineva ar putea fi interesat...!sa incepem..cu pieptul de pui care se pregateste ca pentru snitele,adica se feliaza pieptul,se bate un pic,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.pe langa pietul de pui,avem nevoie de casacaval,carnaciori f subtiri,la fel,dupa preferinte ,2-3 castraveciori murati,cateva felii de gogosari la otet.castraveciorii si gogosarii se taie in feliute f subtiri,pe lungime,iar carnaciorii,in functie de grosime se taie in doua ,tot pe lungime,iar daca sunt f subtiri se pot lasa asa.peste bucatica de piept pregatita ca pt snitel si condimentata,se aseaza o feliuta subtire de cascaval,cam cat marimea feliei de carne,iar la mijloc se pune carnaciorul,1-2 feliute de castravecior,1-2 feliute de gogosar,toate acestea variinde in functie de marimea bucatilor de carne.se ruleaza cu grija ,se prind cu scobitori,se dau prin aluat ca pt snitele(acela facut din oua,apa,un pic de faina si condimente dupa gust)si se prajesc in ulei bine incins.se poat manca ca atare,dar se si pot taia felii si aranja pe un platou...veti vedea cat de frumos vor arata ,mai ales pe masa de sarbatori!pofta buna,si sarbatori fericite tuturor!
simona_for_you_2006
Postat pe 12 Decembrie 2009 18:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
putina imaginatie 2 De la: umblataprinlume 31 Mai 2009 02:21
uleiul de masline,un adevarat medicament in alimentatie!!! 7 De la: liliana05 6 Octombrie 2009 00:10
Bunul simt , Romania , alcool , lipsa de preocupare 25 De la: garbo115475 19 Februarie 2010 16:12
Tzatziki ca la mama lui... 13 De la: gilbertosgilbert 11 Martie 2010 23:13
tot pentru clatite 12 De la: dorina27 26 Noiembrie 2009 08:43
Setari Cookie-uri