rulouri din piept de pui


da,interesante retetele!cred ca aici cu putina imaginatie fiecare poate creea propria reteta!mie imi place f mult "ruladuta "aceea de pui,care practic ar fi un soi de "cordon bleu"...,de ce cordon bleu ...n-am inteles niciodata...dar nu conteaza!reteta mea ar fi urmatoarea,asta in cazul in care cineva ar putea fi interesat...!sa incepem..cu pieptul de pui care se pregateste ca pentru snitele,adica se feliaza pieptul,se bate un pic,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.pe langa pietul de pui,avem nevoie de casacaval,carnaciori f subtiri,la fel,dupa preferinte ,2-3 castraveciori murati,cateva felii de gogosari la otet.castraveciorii si gogosarii se taie in feliute f subtiri,pe lungime,iar carnaciorii,in functie de grosime se taie in doua ,tot pe lungime,iar daca sunt f subtiri se pot lasa asa.peste bucatica de piept pregatita ca pt snitel si condimentata,se aseaza o feliuta subtire de cascaval,cam cat marimea feliei de carne,iar la mijloc se pune carnaciorul,1-2 feliute de castravecior,1-2 feliute de gogosar,toate acestea variinde in functie de marimea bucatilor de carne.se ruleaza cu grija ,se prind cu scobitori,se dau prin aluat ca pt snitele(acela facut din oua,apa,un pic de faina si condimente dupa gust)si se prajesc in ulei bine incins.se poat manca ca atare,dar se si pot taia felii si aranja pe un platou...veti vedea cat de frumos vor arata ,mai ales pe masa de sarbatori!pofta buna,si sarbatori fericite tuturor!
simona_for_you_2006
Postat pe 12 Decembrie 2009 18:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MAIONEZA DE USTUROI CU LAPTE-Alioli con leche- 1 De la: liliana05 29 Septembrie 2009 22:53
masaj anticelulitic 1 De la: mogaldetz 22 Aprilie 2009 11:15
temperatura si timp 1 De la: adrivladulescu 8 Decembrie 2009 23:08
dieta cu fructe 11 De la: thasha 19 Februarie 2010 07:56
SALUTARE 21 De la: vvnegulescu 2 Aprilie 2009 16:02
Setari Cookie-uri