Cica piloti au uitat microfonul de comunicati catre pasageri deschis -Zice unul :Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mincam. Celalat raspunde -Mincam mai intii Stewardesa ii aude si se grabeste spre cabina sa-i avertizeze ca au lasat intercomunicatia deschisa,dar se impiedica si cade. La care o batrinica zice: -Nu te grabi maica,nu-ai auzit ? Mai intii vor sa manince. Noaptea inainte de examen ,in apartamentului profesorului suna telefonul la ora 3 fix. Cu voce iritata acesta raspunde -Alo, da Dormi ? Bineinteles ca dorm -Noi invatam, 'tu-ti mortii ma-tii!! La un bal , se duce unul la o tipa -Papusa dansezi? DA, SIGUR' -Pai atunci lasa-ma pe mine sa satau pe scaun. Un tip intra intr-un magazin : -As dori si eu un gulas -Vinzatorul :Sinteti ungur? Tipul se enerveaza Si daca as fi cerut strudel ,ma intreba-i daca sint neamt daca cere-am pui seshuan ma intreba-i daca-s chinez sau daca as fi cerut o pizza trebuia sa fiu italian Aaaaaa Nuuuu ! -Si atunci ,de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat un gulas Pentru ca aici este un magazin de electronice. Sotia este plecata in interes de serviciu Sotul trezeste copilul de dimineata ,ii face masa de dimineata ,il ia de mina sa-l duca la gradinita Educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut ,asa merg la inca doua gradinite acelas raspuns "necunoscut" Cind ies de la a patra gradinita, copilul spune: -Taticule inca o gradinita si eu astazi o sa intirzi la scoala. |
bujjoritza Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:13 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fara politie veterinara in Romania? | 0 | De la: 5 Martie 2010 16:34 |
Echipa Garbo va ureaza PASTE FERICIT! | 76 | De la: iulia_dibu 21 Mai 2013 01:53 |
ciudatenii | 1 | De la: cornelia_leia 26 Octombrie 2009 12:42 |
|
||
MA IA CAPU' | 102 | De la: reyya 16 Februarie 2010 22:11 |
Black Friday | 11 | De la: Aries27 20 Noiembrie 2012 17:22 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice