Cica piloti au uitat microfonul de comunicati catre pasageri deschis -Zice unul :Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mincam. Celalat raspunde -Mincam mai intii Stewardesa ii aude si se grabeste spre cabina sa-i avertizeze ca au lasat intercomunicatia deschisa,dar se impiedica si cade. La care o batrinica zice: -Nu te grabi maica,nu-ai auzit ? Mai intii vor sa manince. Noaptea inainte de examen ,in apartamentului profesorului suna telefonul la ora 3 fix. Cu voce iritata acesta raspunde -Alo, da Dormi ? Bineinteles ca dorm -Noi invatam, 'tu-ti mortii ma-tii!! La un bal , se duce unul la o tipa -Papusa dansezi? DA, SIGUR' -Pai atunci lasa-ma pe mine sa satau pe scaun. Un tip intra intr-un magazin : -As dori si eu un gulas -Vinzatorul :Sinteti ungur? Tipul se enerveaza Si daca as fi cerut strudel ,ma intreba-i daca sint neamt daca cere-am pui seshuan ma intreba-i daca-s chinez sau daca as fi cerut o pizza trebuia sa fiu italian Aaaaaa Nuuuu ! -Si atunci ,de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat un gulas Pentru ca aici este un magazin de electronice. Sotia este plecata in interes de serviciu Sotul trezeste copilul de dimineata ,ii face masa de dimineata ,il ia de mina sa-l duca la gradinita Educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut ,asa merg la inca doua gradinite acelas raspuns "necunoscut" Cind ies de la a patra gradinita, copilul spune: -Taticule inca o gradinita si eu astazi o sa intirzi la scoala. |
bujjoritza Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:13 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna cassy | 20 | De la: nazirra 20 Mai 2010 21:07 |
animatoare | 1 | De la: nevermind85 17 Martie 2010 22:21 |
"IN PUII MEI" | 10 | De la: laura33c 24 Noiembrie 2011 16:01 |
|
||
farmece??? | 6 | De la: SAL 9 Ianuarie 2012 16:02 |
Sarbatori luminate! | 158 | De la: anisoaraf 7 Aprilie 2010 11:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară