Cica piloti au uitat microfonul de comunicati catre pasageri deschis -Zice unul :Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mincam. Celalat raspunde -Mincam mai intii Stewardesa ii aude si se grabeste spre cabina sa-i avertizeze ca au lasat intercomunicatia deschisa,dar se impiedica si cade. La care o batrinica zice: -Nu te grabi maica,nu-ai auzit ? Mai intii vor sa manince. Noaptea inainte de examen ,in apartamentului profesorului suna telefonul la ora 3 fix. Cu voce iritata acesta raspunde -Alo, da Dormi ? Bineinteles ca dorm -Noi invatam, 'tu-ti mortii ma-tii!! La un bal , se duce unul la o tipa -Papusa dansezi? DA, SIGUR' -Pai atunci lasa-ma pe mine sa satau pe scaun. Un tip intra intr-un magazin : -As dori si eu un gulas -Vinzatorul :Sinteti ungur? Tipul se enerveaza Si daca as fi cerut strudel ,ma intreba-i daca sint neamt daca cere-am pui seshuan ma intreba-i daca-s chinez sau daca as fi cerut o pizza trebuia sa fiu italian Aaaaaa Nuuuu ! -Si atunci ,de ce ma intrebi daca-s ungur pentru ca am comandat un gulas Pentru ca aici este un magazin de electronice. Sotia este plecata in interes de serviciu Sotul trezeste copilul de dimineata ,ii face masa de dimineata ,il ia de mina sa-l duca la gradinita Educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut ,asa merg la inca doua gradinite acelas raspuns "necunoscut" Cind ies de la a patra gradinita, copilul spune: -Taticule inca o gradinita si eu astazi o sa intirzi la scoala. |
bujjoritza Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:13 |
---|
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna din nou | 2 | De la: maxim62ro 18 Noiembrie 2009 17:23 |
cum ma dezabonez de pe garbo ?? | 3 | De la: eu_geminy 28 Ianuarie 2012 01:39 |
Voteaza online proiectul DEDICAT VARSTNICILOR | 1 | De la: Cristina_Maria_Bostan_1 25 August 2015 14:39 |
|
||
mancare expirata | 36 | De la: ema83ro 15 Martie 2010 23:52 |
dragobete | 1 | De la: Alexxandra 11 Februarie 2010 06:09 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri