�Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!� �An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele.� �Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel� sa radieze ca un soare� sa ofere caldura si iubire.. si nu in ultimul rand sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!� .��iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou� respira adanc� E PRIMAVARA!!!!!� �Firul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna. � .�Odata cu apropierea Martisorului, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.� .�Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.� .�A sosit primavara, si o data cu ea soseste si viata, care a stat ascunsa pe timpul acestei ierni grele. Iti doresc sa fii plina de viata asa cum este mediul inconjurator. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubesti cu adevarat!� .�1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Iti doresc o primavara fericita, razele caldute ale soarelui sa te mangaie cu fericire si iubire� 1.�O data cu venirea zilei de 1 Martie si a primaverii iti doresc ca in fiecare zi sa infloreasca o floare in viata ta. Sa ai o primavara minunata din toate punctele de vedere. � PACE SUFLETEASCA CREDINTA NADEJDE DRAGOSTE SI MULTA FERICIRE CU STIMA "SICILIANCA" 2010 |
sicilia Postat pe 28 Februarie 2010 16:49 |
---|
DE 1 MARTIE , UREZ SI EU TUTUROR FEMEILOR, GANDURI BUNE , SANATATE SI O PRIMAVARA FRUMOASA , PLINA DE IUBIRE , BUCURII SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE . |
garbo115475 Postat pe 28 Februarie 2010 23:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
concurs Sandra | 1 | De la: 21 Octombrie 2009 09:21 |
Ma intreb daca stie ca inca imi lipseste? | 23 | De la: garbo072285 13 Septembrie 2015 01:58 |
sfat_cuptor cu microunde! | 73 | De la: anaandreea 24 Aprilie 2009 10:45 |
|
||
cine merge mai des spre TULCEA si inapoi ! | 2 | De la: garbo189676 11 Mai 2011 13:15 |
CONCURS | 1 | De la: avocat_carmen 23 Octombrie 2008 20:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară