Targ Culinar ECO

�ntre 15 �i 18 aprilie, bucure�tenii sunt invita�i la prima edi�ie a T�rgului �M�nc�m rom�ne�te, tr�im s�n�tos�. Evenimentul se va desf�ura la Gr�dina OAR (l�ng� Libr�ria C�rture�ti, bvd Magheru)

Magiunul, sucurile naturale, produse din carne tradi�ionale din zona Bra�ovului �i Sibiului, p�inea de cas�, turta dulce, dulciuri specific ungure�ti �i 100% f�cute �n cas� vor fi vedetele primei edi�ii a T�rgului de la Gr�dina OAR. Maestra de ceremonii este actri�a Nuami Dinescu, care poart� imaginea evenimentului.

Bucure�tenii sunt a�tepta�i �n perioada 15-17 aprilie de la ora 9.00 p�n� la orele 19.00 iar pe 18 aprilie de la ora 9.00 la orele 17.00.

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Rom�nia Actualit��i, Calendarevenimente.ro, Mayra, Culinar.ro �i Teo�s Kitchen.

alexandra_expobucuresti
Postat pe 10 Aprilie 2010 03:46
Am devenit vegetariana, din cauza saraciei, muncesc de dimineata pana seara, traim de pe-o zi pe alta. Ce-mi pasa mie de targuri culinare, unde se vand produse la superpreturi???Bio?? Si ce-i cu asta? Cati romani ajung sa cumpere produse bio si cat de "sanatos" se traieste in Rromania??Am fost expropriati de statul roman si nu am primit, in 20 de ani despagubirile. Ne-au adus la sapa de lemn, famililie de intelectuali, cu mastere si doctorate.Tatal meu, medic, a murit in mizerie, iar sora mea sufera de o boala incurabila. Ce-mi pasa mie de produsele romanesti, bio sau nu, si de Rromania? Plec sa lucrez la straini, in Occident. Mai rau decat aici nu exista. ViatA NOASTRA E UN INFERN DE UMILINTE SI DEMNITATEA NOASTRA A FOST DISTRUSA DEFINITIV IN RROMANIA. STATUL ROMAN VA RASPUNDE IN FATA CURTII DE LA STRASBOURG PENTRU DISTRUGEREA FAMILIEI MELE.

Postat pe 7 Mai 2010 00:33
imi pare f. rau pt. durerea ta.
ma indoiesc ca statul roman va raspunde vreodata pt. ceva.
vezi toate procesele de la CEDO pirdute de stat. cine plateste daunele ? NOI.
iti doresc tot binele din lume.
8188
Postat pe 7 Mai 2010 14:32
stimata doamna,va rog ajutor,am o situatie asemanatoare,dar a.n.r.p.nejustificat nu imi termina dosarul.Va rog indicati-mi ce ar trebui sa fac. sunt pensionar cu putere mica de [email protected]
delly003619
Postat pe 10 Mai 2010 19:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Traditii de Craciun 1 De la: mailullamultiani 19 Decembrie 2008 15:28
Propolis cu aloe vera 1 De la: bujjoritza 30 Ianuarie 2010 10:26
Retete rapide... pentru musafirii neasteptati... eu incep cu clatitele 5 De la: scorte 4 Februarie 2010 20:09
temperatura si timp 1 De la: adrivladulescu 8 Decembrie 2009 23:08
uleiul de masline,un adevarat medicament in alimentatie!!! 7 De la: liliana05 6 Octombrie 2009 00:10
Setari Cookie-uri