Eu stiu ca cei care au credinta si nadajduiesc in Dumnezeu...Vor trece usor prin greutati..Pt ca ei sunt harnici si nu fug de munca... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Iunie 2010 23:26 |
||
---|---|---|
Cine nu iubeste pe aproapele..Acel om nu poate avea pace in suflet..Dar tot rugandu-te pt altii Dumnezeu iti va da putere cu timpul sa ii iubesti pe oameni,pe brajmasii tai..Pt ca vei intelege ca sunt oameni care sunt chinuiti sufleteste,,cu patimi si vai de ei | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Iunie 2010 23:31 |
||
Nu inseamna nici pe departe ca ai sa treci usor prin greutati daca esti credincios, dar vei privi cu alti ochi situatia grea prin care treci, esti constient ca aceasta are un scop, chiar daca nu intelegi care este, de moment. Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele nostru. De exemplu nu poti intelege prin ce trece un bolnav de diabet daca tu nu suferi de aceeasi boala. Si multe altele. | ||
|
||
angel_forever Postat pe 22 Iulie 2010 22:37 |
||
Nu ai putere sa te rogi pentru vrajmasi daca intai nu-i iubesti. | ||
angel_forever Postat pe 22 Iulie 2010 22:38 |
||
angel_forever, Eu as vrea sa am puterea sa ma rog doar pentru vrajmase... Se poate? Bineinteles, mai intai de toate, sa le iubesc. Pe toate! |
||
victor68 Postat pe 22 Iulie 2010 22:41 |
||
nuti_vio Postat pe 22 Iulie 2010 22:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum le place barbatilor sa fie dominati? | 132 | De la: Ciresica 12 Octombrie 2009 06:25 |
Barbatii din Romania... | 41 | De la: sora_ilsi 30 Decembrie 2009 18:37 |
CONCURS CASIGA O PERECHE DE PAPUCEI | 1 | De la: GALAVANUTZA 9 Februarie 2009 19:09 |
|
||
STUDII ONLINE???? | 2 | De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08 |
vreau si eu o parere pls | 4 | De la: carmenn 7 Iunie 2009 15:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară