De la: delia_diana, la data 2010-06-08 03:18:35Am trecut prin viata simtind fiecare secunda, cu bune si cu rele. Am fost fericita, am si suferit ca oricare dintre noi...dar am trait asta e important. Cand credeam ca e momentul sa ma linistesc si sa ma fac "femeie de casa" a aparut el. Ne-am cunoscut la o expozitie de mobila el isi prezenta produsele si eu si prietena mea "stateam de ploaie"... a intrat in vorba cu noi si din secunda 2 parca s-a intamplat ceva nu stiu ce am vorbit nu mai tin minte dar m-am trezit cu cartea lui de vizita in mana... a trecut ceva vreme pana m-a sunat. e un arab stabilit in Bali... o gramada de diferente intre noi si totusi ne asemanam in multe privinte... tu fiind nevasta cu nr 5 sau ccum??? ai citit cate ceva despre religia musulmana, cunosti mentalitatea astora cu privire la femeie?? mai documenteaza-te si dupa aia fugi , dar fugi ca si cand ai participa la proba de viteza , succes! |
reyya Postat pe 1 Iulie 2010 17:58 |
---|
departe de mine gandul casatoriei...vroiam sa stiu si eu ce parere au alti oameni despre o astfel de relatie... atata tot... nu ma fac eu nevasta numarl 5... Multumesc pentru pareri. |
delia_diana Postat pe 5 Iulie 2010 15:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
manipulare sentimentala? | 10 | De la: Filipa 17 Iulie 2009 10:52 |
Cum sa imi dau seama... | 5 | De la: thrillia 19 Decembrie 2010 21:43 |
Despre "femeile-fantana" | 58 | De la: ely_a 6 August 2015 16:11 |
|
||
minciuni,infidelitate | 107 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:37 |
''TE IUBESC,NU TE CUNOSC DAR MI-AS DORI''! | 110 | De la: printesa_miha 17 Februarie 2020 23:25 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice