deci...au fetele astea noi o logica de ma doare neuronul...fetelooor...fiti mai subtile....ma doare neuronul...sunt blondaaaa si am numai unul si tin la el... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2010 22:10 |
||
---|---|---|
Tuty, tu la cine faci referire? Nu la mine si cuscra mea, nu-i asa? |
||
Ciresica Postat pe 16 Iunie 2010 22:17 |
||
Deci? De ce cauta? Cauta? Gasesc??? Buna seara fetele! | ||
|
||
silfida Postat pe 16 Iunie 2010 22:20 |
||
cire.....esti noua?.... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Iunie 2010 22:29 |
||
buna asta,tuty! |
||
preci Postat pe 16 Iunie 2010 22:31 |
||
rideti de o femeie batrina? las' ca va arat eu voua |
||
Ciresica Postat pe 16 Iunie 2010 22:32 |
||
batrana pe dreaq! la dooshcinci de anisori abia impliniti... te alinti,bre... |
||
preci Postat pe 16 Iunie 2010 22:35 |
||
Aha, stai ca in curin mai fac un 25 si atunci sa vezi echilibru: Un tort in fiecare mina |
||
Ciresica Postat pe 16 Iunie 2010 22:37 |
||
silfi... alea e existentiale? |
||
preci Postat pe 16 Iunie 2010 22:38 |
||
nope....e ghidul pentru a descoperi relatiile extraconjugale.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2010 00:01 |
||
De la: silfida, la data 2010-06-16 22:20:37Deci? De ce cauta? Cauta? Gasesc??? Buna seara fetele! sa ma bag si eu ca musca in lapte ? barbatii nu cauta au in gene acest lucru ...fructul oprit e cel mai interesant ...in 90% din cazuri nu gasesc ..depinde cum inscriu |
||
cavalerulnegru Postat pe 17 Iunie 2010 00:04 |
||
n-apai tu cauta in continuare fructul ala ...daca ai in gene...poate nimeresti fructul oprit.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2010 00:07 |
||
Fructul cu viermi, | ||
scrichy Postat pe 17 Iunie 2010 00:10 |
||
eu l-am gasit tuty | ||
cavalerulnegru Postat pe 17 Iunie 2010 00:10 |
||
maaai...soro...mai suntem in post? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2010 00:11 |
||
In post???asa zic barbatii cand nu au succes | ||
scrichy Postat pe 17 Iunie 2010 00:16 |
||
ce ai gasit cavalere? fructul cu viermi sau doar viermisorul? | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2010 00:21 |
||
am gasit niste mere parguite | ||
cavalerulnegru Postat pe 17 Iunie 2010 00:26 |
||
ai grija ca pot fi padurete.... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2010 00:33 |
||
"Buba" secolului astuia ? Defel ! De cind e pamintul asta facut, barbatul(masculul) cu ajutorul testosteronului a avut instinct de "vinator".E instinctul de procreere.Femeia....? Hai sa ne uitam putin la secolele din urma si atunci putem multumi cerului ca ne-am nascut intr-un secol "bubos".Restul tine de abilitatile fiecaruia,de cultura lui si de adaptarea la vremurile pe care le parcurge. Iar in ceea ce priveste relatiile extraconjugale....doar cei casatoriti pot sa le aiba !Nimic mai simplu. |
||
mala Postat pe 17 Iunie 2010 00:46 |
||
mala...gresesti...femeia e cu instictul de procreere....masculul e cu cel de stapanire a tribului de femei....daca ma intelegi ce vreau sa zic... | ||
tutankhamon Postat pe 17 Iunie 2010 00:53 |
||
De la: crys210285, la data 2010-06-13 13:50:00sincer,, eu cred ca uni sau saturat de viata pe care o duc acasa si vor ceva nou, dar uneori pica in capcana si ajung sa se indragosteasca ,eu bam patit asta pe propria mea piele, la inceput am fost prieteni, al ingelegeam mereu si ai eram aproape atunci cand se putea,, si pana la urma am ajuns sa tinem fff mult unul la celalant, desi au trecut 2 ani de atunci eu am vrut sa o terminam si sa asi vada de sotia lui.dar el nu vrea , iam spus sa se hotarasca ce vrea sa faca,,,,,ori cu mine ori cu ea?iar el zice sa luam treburile cu cap? oare de ce? Nu te uita in urma ,pana la urma se sfarsi rau,mai bine suferi acum si inima iti va fi vindecata de o alta iubire pe care nici n-o visezi acum! |
||
maya28 Postat pe 17 Iunie 2010 08:03 |
||
Se poate sa mai si gresesc,nu zic ba ! La urma urmei ce suntem noi saracutele daca nu niste unelte bune de munca si parti activ-procreative in tribul diriguit magistral de catre EL ??? |
||
mala Postat pe 18 Iunie 2010 01:20 |
||
Lucruri de genul asta se intampla tot timpul! Probabil este ceva legat de conditia umana...Mancarea din farfuria altuia/alteia pare sa fie mai gustoasa sau mai buna decat cea din propria-ti farfurie. |
||
sophia1971 Postat pe 18 Iunie 2010 11:01 |
||
De la: calla, la data 2010-06-13 15:52:21Sa revenim la subiectul nostru... credeti ca doar cei casatoriti insala? toti, in felul lor o fac...ce mai conteaza de ce o fac, pana la urma? Ideea este cat de sus iti este tie standardul ca femeie, cat vrei sa te milogesti la un barbat, cate compromisuri vrei sa faci, cat vrei sa iti risipesti viata, cati ani mai ai nevoie sa intelegi ca mai intai tu esti cea mai importanta, tu contezi si apoi celalalt! Si abia atunci putem vorbi de demnitate, de respect, de iubire! Nicio iubire nu e ca cealalta, dar nu se termina viata cu cea prezenta! Fugi, traieste viata cu cine te iubeste si care nu e nevoit sa te imparta cu altii, cu altele, cu copii, cu parinti, cu amante, cu sotii, cu catei, purcei si ce-or mai fi! Buna tuturor, Cu parere de rau si mii de scuze- sunt barbat, trebuie sa va spun cat de mult egoism denota calla...daca accepti un barbat insurat sau cu copil..esti sigura ca din cauza lui s-a despartit ramanand un copilla mijloc? cine iti da dreptul sa pui verdict daca nu stii ce a fost de fapt intre ei?Stiti cum sunt unele?daca are o vrsta el si nu are copil, iubita, etc..e ciudat, e anormal..daca omul a avut o familie si a facut si un copil dupa cativa ani, firesc, iarasi nu e bine..dar voi, ce ati facut de n-ati facut pana acum asta?intrebati-va ce e cu voi..sunteti perfecte?o analiza sincera a constiintei ar fi binevenita..observati fiecare fraza, cum numai despre avantajele ei vorbeste..intr-o relatie, apoi, pretinde ca sa fie respectata si iubita..sunt balanta si sunt intr-o relatie pe cale de destramare dupa 4 ani, de ce?ptr lipsa de respect, ptr ca din partea ei, nu mai vine nici un fel de atentie, anul trecut de sarbatori, mi-am luat singur after shave..de ex.Nu ca m-ar fi deranjat, dar asa cum eu sunt atent si intru sa cumpar sandale de ex ptr ea, asa mi se pare firesc intr-un cuplu normal sa faca si ea..e adevarat.Cand intr-un 'cuplu' iubirea vine doar dintr-o parte, acela nu mai e cuplu..e pur si simplu compromis..iar unii din cei insurati, da, ptr a nu suferi copilul continua de forma sa formeze o familie..dar de fapt sufletul lor vrea altceva..calla, se mai intreaba de ce nu-si gaseste un barbat- e adevarat, multi dintre noi din pacate, sunt mitocani, prost crescuti ba chiar violenti..aceia nu sunt barbati si fac de rusine genul..din cauza acelora, care ii enumera si ea, betivi,egoisti,vulgari..daca cel cu care esti calla e divortat si cu copil,gandeste-te ca acel om are si el sentimente fata de copilul lui,nu e numai o masina de facut bani si un munte de otel care n-are problemele lui,frustrarile lui..fiecare om, este mai mult sau mai putin sensibil, indiferent ca e barbat.. iar daca intr-adevar ai tine la el, -asta insa, inseamna ca iubirea reala daruieste fara sa fie calculata,-ai gasi un modus vivendi , o cale de a crea armonie..sunt atatea feluri..iubirea, nu vine la comanda,gata, acum vreau iubire,in primul rand ca -am mai spus-o- din pacate, ptr multi azi "iubirea' se rezuma la situatia celuilalt, cate de bogat, e liber, are casa mare, ce job are?asta nu e iubire, e crunta stare deplorabila de egoism accentuat pe care a creat-o societatea..tot astfel pot sa spun eu, ca dupa 4 ani, cu fosta, plecata de 9 ani in state fara voia mea, si dupa 2 ani de week -end-uri naveta Bucuresti Brasov,eram sigur ca nimeni nu ne va desparti, material , nevand cu ce sa contribuie, deci nu am cautat materialul la cineva care vindea ziare in chiosc....- o mama pensionara despartita de tatal ei,si cu un frate betiv- si iata, am adus-o in casa, am facut eforturi,mi-am luat 2 job-uri, iar atunci cand s-a vazut in 'alta lume" cu mai multi bani, n-a contat ca eu am ramas in spital in Romania..din cauza ei..da, deprimarea poate crea probleme la ficat si plamani..n-am stiut pana atunci..nu mai absolutizati, unele dintre voi, analizati va rog..multumesc ptr atentie, Robert |
||
rebelfire Postat pe 18 Iunie 2010 11:32 |
||
robert, eu cred ca tu te-ai grabit sa judeci prea repede! calla are povestea ei pe care tu nu o cunosti, ca sa poti sa-ti dai cu parerea! nu consider ca a zis absolut nimic rau, sau ca ar fi egoista! daca sa-ti pese de tine e egoism, atunci da! am devenit egoista...stiu eu de ce... |
||
zambila Postat pe 18 Iunie 2010 11:44 |
||
Zambiluto are si el povestea si suferinta lui... atatea frustrari! de ce nu s-o putea sa fie pur si simplu mai bine, mai mult? Poate ca daca ar fi, noi nu am sti sa spunem cat de mult?! Oricum, astazi sunt oficial TRISTA! |
||
moniq_ Postat pe 18 Iunie 2010 11:50 |
||
azi ma declar oficial EGOISTA!!! si stai sa scot la lumina alt topic, unde calla zice f bine ce zice, desi...multi nu pricep absolut nimic! |
||
zambila Postat pe 18 Iunie 2010 11:56 |
||
ladyDY Postat pe 18 Iunie 2010 13:11 |
||
Da, Lady... "naspa" ! Da' lasa ca vine pomicultoru' de mai sus si ne spune cum e cu fructul... si ne trece! |
||
moniq_ Postat pe 18 Iunie 2010 13:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
voi ce credeti..? | 25 | De la: garbo111638 9 Aprilie 2010 12:36 |
Buna | 17 | De la: dor72 10 Aprilie 2011 21:00 |
INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE IN TERAPIA DE CUPLU SI FAMILIE: 22-23 OCT. 2010 | 2 | De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 05:20 |
|
||
Iubitul meu..fostul iubit a viitoarei mele cumnate!!!! | 12 | De la: garbo190789 28 Aprilie 2012 15:36 |
credeam c� fac bine. dar mi-am f�cut r�u mie | 102 | De la: garbo001386 10 August 2011 10:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară