De ce barbatii casatoriti cauta relatii extraconjugale?

tare asta bv moniq
mioara_80
Postat pe 2 Iulie 2010 15:47
De la: moniq_, la data 2010-07-02 15:41:23mai, te contrazic: are mare importanta; daca isi inseala "pestele"??

pestele? adica.....carasu?
tymbark
Postat pe 2 Iulie 2010 16:07
adica proxenetu'!
moniq_
Postat pe 2 Iulie 2010 16:08
Nu stiu ce sa zic,eu am fost inselata,am divortat si mi-am vazut de viata.Fostul si-a gasit pe cineva dupa 15 ani de casnicie.Trebuie sa recunosc ca intervenise monotonia,rutina,eu tot incercam sa fac ceva ca sa iesim din asta dar ma zbateam numai eu,el deloc.Daca nu stii sa faci ceva sa inlaturi rutina intr-o relatie,inevitabil acest lucru se va repeta si nu o vei putea lua de la capat la nesfarsit.De fapt,constat ca se poarta masca de fericire in multe cupluri,tot mai multe,si ei se inseala fiecare pe unde pot.Exista femei care accepta,femei care se fac ,ca nu vad ca sa le fie bine din alte puncte de vedere.Putine persoane au curajul s-o rupa cand ceva nu mai merge intr-o relatie,sau nu se mai regasesc in acea relatie,de cele mai multe ori cand o fac au" spatele acoperi"t,adica,au deja pe cineva.Urmatoarea,daca nu are experienta,va face aceeasi greseala,rutina isi va spune cuvantul,intervin copii,timpul alocat vietii de cuplu e tot mai putin.La mine,amanta s-a intamplat sa fie doar un foc de paie,nu sant impreuna,ceea ce demonstreaza ca nu a fost decat atractie sexuala si atat.De multe ori se intampla asa,nu stim sa deosebim atractia sexuala de dragoste.Barbatii cauta relatii extraconjugale fiindca ei sant mai sensibili cu eul lor,vor sa fie tot timpul niste cuceritori,si sa nu uitam de criza barbatului de 40 de ani,cam atunci ii apuca pe toti pandaliile.
dragu_ta74
Postat pe 3 Iulie 2010 12:22
De la: tymbark, la data 2010-07-02 15:30:09
De la: giul1a, la data 2010-07-02 12:25:29daca ziceti voi,dar totusi o femeie care e cu toti... cred ca nici ea nu stie pe cine mai inseala si cum

de parca ar mai avea importanta fara numar ( n.n. manele)

hau pe unde merg tot de manele dau
giul1a
Postat pe 3 Iulie 2010 12:59
Olanda este in finala,,,,,,,,,,,, mdea ,tare topic !mi-au placut contrele
madi_m
Postat pe 7 Iulie 2010 00:57
mesaj pentru broken heart:
si de ce esti tu atat de sigura ca te iubeste? Cum iti demonstreaza? Dormind noaptea cu sotia in pat? Chiar crezi ca langa sotie se gandeste cumva la tine? Daca te iubeste, asa cum crezi tu, de ce nu divorteaza? ce il tine? vreun copil sau faptul ca o iubeste pe nevasta-sa? Daca intr-adevar te-ar iubi, asa cum te minte iar tu nu vezi, ar divorta si ar fi cu tine... Din pacate pentru tine, daca nu te trezesti.... sincer imi pare rau pentru tine... Barbatii care au amante sunt cei mai mincinosi Iar amantele care se cred mai iubite decat nevestele sunt cele mai fraiere... Cand o sa te trezesti... o sa imi dai dreptate. Il iubesti.... te minti pe tine... inca nu ai intalnit omul care sa te iubeasca cu adevarat... sa intelegi ce inseamna iubirea si cat ai trait in minciuna.... Doar cand vei gasi un barbat care sa te iubeasca cu adevarat, abia atunci vei intelege ca te minti singura si ca de fapt lui ii este comod cu tine , inca ceva in plus pe langa noptile petrecute cu sotia.... Pacat ca pierzi atat de mult timp din viata ta cu el si in timpul asta nu vezi alt barbat care te-ar putea iubi cu adevarat
zuzulika
Postat pe 7 Iulie 2010 18:01
fleurdelis
Postat pe 7 Iulie 2010 23:05
jenyS
Postat pe 10 Iulie 2010 19:28
De la: dragu_ta74, la data 2010-07-03 12:22:46Nu stiu ce sa zic,eu am fost inselata,am divortat si mi-am vazut de viata.Fostul si-a gasit pe cineva dupa 15 ani de casnicie.Trebuie sa recunosc ca intervenise monotonia,rutina,eu tot incercam sa fac ceva ca sa iesim din asta dar ma zbateam numai eu,el deloc.Daca nu stii sa faci ceva sa inlaturi rutina intr-o relatie,inevitabil acest lucru se va repeta si nu o vei putea lua de la capat la nesfarsit.De fapt,constat ca se poarta masca de fericire in multe cupluri,tot mai multe,si ei se inseala fiecare pe unde pot.Exista femei care accepta,femei care se fac ,ca nu vad ca sa le fie bine din alte puncte de vedere.Putine persoane au curajul s-o rupa cand ceva nu mai merge intr-o relatie,sau nu se mai regasesc in acea relatie,de cele mai multe ori cand o fac au" spatele acoperi"t,adica,au deja pe cineva.Urmatoarea,daca nu are experienta,va face aceeasi greseala,rutina isi va spune cuvantul,intervin copii,timpul alocat vietii de cuplu e tot mai putin.La mine,amanta s-a intamplat sa fie doar un foc de paie,nu sant impreuna,ceea ce demonstreaza ca nu a fost decat atractie sexuala si atat.De multe ori se intampla asa,nu stim sa deosebim atractia sexuala de dragoste.Barbatii cauta relatii extraconjugale fiindca ei sant mai sensibili cu eul lor,vor sa fie tot timpul niste cuceritori,si sa nu uitam de criza barbatului de 40 de ani,cam atunci ii apuca pe toti pandaliile.

cam asa se intampla.
cricat
Postat pe 11 Iulie 2010 10:25
scuze,abia acum am citit ce ai scris,eu am fost in concediu,si n-am mai deschis demult,mes-ul,vreau sa spun ,FELICITARI! ptr modul cum gandesti,sant in aceeasi situatie,si vreau sa ma montez ,sa iau exemole buna de la alte femei ,curajoase , ca tine
astept sa mai vorbim
cu drag [email protected]
garbo092981
Postat pe 11 August 2010 10:35
frumos spus BRAVO
garbo092981
Postat pe 11 August 2010 10:37
De la: dragu_ta74, la data 2010-07-03 12:22:46Nu stiu ce sa zic,eu am fost inselata,am divortat si mi-am vazut de viata.Fostul si-a gasit pe cineva dupa 15 ani de casnicie.Trebuie sa recunosc ca intervenise monotonia,rutina,eu tot incercam sa fac ceva ca sa iesim din asta dar ma zbateam numai eu,el deloc.Daca nu stii sa faci ceva sa inlaturi rutina intr-o relatie,inevitabil acest lucru se va repeta si nu o vei putea lua de la capat la nesfarsit.De fapt,constat ca se poarta masca de fericire in multe cupluri,tot mai multe,si ei se inseala fiecare pe unde pot.Exista femei care accepta,femei care se fac ,ca nu vad ca sa le fie bine din alte puncte de vedere.Putine persoane au curajul s-o rupa cand ceva nu mai merge intr-o relatie,sau nu se mai regasesc in acea relatie,de cele mai multe ori cand o fac au" spatele acoperi"t,adica,au deja pe cineva.Urmatoarea,daca nu are experienta,va face aceeasi greseala,rutina isi va spune cuvantul,intervin copii,timpul alocat vietii de cuplu e tot mai putin.La mine,amanta s-a intamplat sa fie doar un foc de paie,nu sant impreuna,ceea ce demonstreaza ca nu a fost decat atractie sexuala si atat.De multe ori se intampla asa,nu stim sa deosebim atractia sexuala de dragoste.Barbatii cauta relatii extraconjugale fiindca ei sant mai sensibili cu eul lor,vor sa fie tot timpul niste cuceritori,si sa nu uitam de criza barbatului de 40 de ani,cam atunci ii apuca pe toti pandaliile.

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1845/1845126otdzpv1ngd.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 14 Septembrie 2010 01:28
imi place cum ai scris,asa vad si io lucrurile
FELICITARI!!!!
garbo092981
Postat pe 15 Septembrie 2010 11:24
BRAVO! IMI PLACE CUM AI SCRIS,FELICITARI!
garbo092981
Postat pe 15 Septembrie 2010 11:26

De ce barbatii casatoriti cauta relatii extraconjugale?........pt.k multi au nevoie de ele!

totul incece,clar,sub forma unei aventuri si tot asa se termina,dar nu putine sunt cazurile cand cei 2 in cep sa se indragosteasca,si numai vointa lui poate rupe relatia asta dintre ei doi,multi n-au aceea vointa,si chiar dk sunt femeie si n-ar trebui sa fiu de acord cu asta,pe multi chiar ii inteleg,fiecare face ceea ce crde ca-i mai bine pt ele,deaia traim sa ne cautam fericirea,iar ea poate aparea si la 60ani,dupa 40 de casnicie....totul se intamla cu un rost,si dak e sa fie,e....
garbo166924
Postat pe 15 Septembrie 2010 15:48
De la: garbo166924, la data 2010-09-15 15:48:11
De ce barbatii casatoriti cauta relatii extraconjugale?........pt.k multi au nevoie de ele!

totul incece,clar,sub forma unei aventuri si tot asa se termina,dar nu putine sunt cazurile cand cei 2 in cep sa se indragosteasca,si numai vointa lui poate rupe relatia asta dintre ei doi,multi n-au aceea vointa,si chiar dk sunt femeie si n-ar trebui sa fiu de acord cu asta,pe multi chiar ii inteleg,fiecare face ceea ce crde ca-i mai bine pt ele,deaia traim sa ne cautam fericirea,iar ea poate aparea si la 60ani,dupa 40 de casnicie....totul se intamla cu un rost,si dak e sa fie,e....

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/2127/2127302krv8zkd6nc.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 15 Septembrie 2010 23:48
Robert, deschide ochii, sunt atatea lucruri frumoase in jur. Lasa "gunoiul" in urma si fa-o dintr-o data, ca si cum te-ai lasa de fumat. Nu merge cu "ma las treptat" . Taie raul de la radacina. Sterge-o din mintea si sufletul tau si mergi mai departe! Poti.
scorina70
Postat pe 17 Septembrie 2010 08:35
Atat barbatii cat si femeile inseala,insa persoanele care inseala au motive unele serioase altele mai putin pt a recurge la acest lucru.In momentul in care te combini ca fata,femeie cu un barbat casatorit si vice versa stii de la bun inceput in ce te bagi asa ca tb sa fi f naiv si sa crezi ca acea persoana v-a renunta la familia sa pt a ramane alaturi de tine,sau in cel mai fericit caz cei 2 se indragostesc asa de mult unul de celalat incat pot renunta la tot ce au pt a ramane impreuna.Trebuie insa sa intelegem ca in momentul cd intre 2 soti intervine rutina,monotonia si nimik numai functioneaza ca inainte pur si simplu mai bine se pune capat relatiei decat sa ajungi sa alergi in bratele altei persoane.Aceasta este parerea mea,fiecare om este liber sa-si cladeasca viata dupa anumite principii fara sa fie obligat sa renunte la fericirea lui doar de dragul de a ramane alaturi de o persoana nepotrivita.
Yellowrose
Postat pe 17 Septembrie 2010 12:51
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/2789/2789968x2phq2ec4o.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 9 Decembrie 2010 21:58
probabil cauta ceea ce nu gasesc acasa!
cory_emy
Postat pe 10 Decembrie 2010 01:07
De la: cory_emy, la data 2010-12-10 01:07:42probabil cauta ceea ce nu gasesc acasa!

NORMAL PT CA ALTFEL NU AR CAUTA
KNIGHT_31
Postat pe 10 Decembrie 2010 02:43
De ce au barbatii relatii extraconjugale?
Dar femeile de ce au relatii extraconjugale?
(UNII/UNELE)
Nu-i o regula asta.alfel nu s-ar mai casatorii lumea.
Depinde,unii au infidelitatea in sange,acu` depinde de tine:ii accepti sa nu!
Unii simt nevoia unei aventuri din diverse motive,plecate bineinteles din cuplu.Sunt cazuri in care aventura se poate transfoarma in marea dragoste,si atunci ei raman impeuna.Daca noua sotie stie sa-l tina acasa,acolo ramane,daca e la fel ca fosta o sa scrie pe garbo:''de ce au barbatii relatii extraconjugale?''si tot asa....

La wc-u de ce mergem???Asa e si cu intrebarea asta...doar ca a doua are rezolvare.
Stiti vb aia:''omul in general se naste sa fie poligam(valabil la ambele sexe)depinde de partener sa devenim monogam.
garbo178035
Postat pe 10 Decembrie 2010 22:30
De la: garbo178035, la data 2010-12-10 22:30:33De ce au barbatii relatii extraconjugale?
Dar femeile de ce au relatii extraconjugale?
(UNII/UNELE)
Nu-i o regula asta.alfel nu s-ar mai casatorii lumea.
Depinde,unii au infidelitatea in sange,acu` depinde de tine:ii accepti sa nu!
Unii simt nevoia unei aventuri din diverse motive,plecate bineinteles din cuplu.Sunt cazuri in care aventura se poate transfoarma in marea dragoste,si atunci ei raman impeuna.Daca noua sotie stie sa-l tina acasa,acolo ramane,daca e la fel ca fosta o sa scrie pe garbo:''de ce au barbatii relatii extraconjugale?''si tot asa....

La wc-u de ce mergem???Asa e si cu intrebarea asta...doar ca a doua are rezolvare.
Stiti vb aia:''omul in general se naste sa fie poligam(valabil la ambele sexe)depinde de partener sa devenim monogam.

garbo179112
Postat pe 10 Decembrie 2010 23:34
cauta relatii extraconjugale pentru ca, atunci cind au ales, au ales PROST.
Alternativa, atunci cind nu sint multumiti de ce au linga ei, ar fi sa se desparta.

Deci de ce cauta relatii extraconjugale? Din lasitate...
quasaria
Postat pe 11 Decembrie 2010 15:32
... din lasitate, din curiozitate, din plictiseala, amuzament... din multe alte cauze sau poate din toate cate putin.
m_ada
Postat pe 11 Decembrie 2010 15:41
De la: m_ada, la data 2010-12-11 15:41:16... din lasitate, din curiozitate, din plictiseala, amuzament... din multe alte cauze sau poate din toate cate putin.

SAU POATE DIN PLACEREA DE A IUBII SI A FI IUBITI FARA A SUPORTA CRIZELE UNEI FEMEI, ......
KNIGHT_31
Postat pe 11 Decembrie 2010 23:27
De la: garbo166924, la data 2010-09-15 15:48:11

la tine nu prea e!
zambila
Postat pe 11 Decembrie 2010 23:30
se spune ca, in general, cei care nu sunt in stare de o femeie isi cauta alta, ca sa-si dovedeasca lor insisi ca nu sunt impotenti si sa le creasca actiunile(in mintea lor!)
sora_ilsi
Postat pe 11 Decembrie 2010 23:49
De la: quasaria, la data 2010-12-11 15:32:03cauta relatii extraconjugale pentru ca, atunci cind au ales, au ales PROST.
Alternativa, atunci cind nu sint multumiti de ce au linga ei, ar fi sa se desparta.

Deci de ce cauta relatii extraconjugale? Din lasitate...
un barbat adevarat macar incearca sa rezolve problemele de comunicare care apar si nu alearga ca un las la alta.daca totusi se intampla ,adevarul doare mai putin.
thrillia
Postat pe 20 Decembrie 2010 04:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragoste sau nebunie ?? 170 De la: clauudia 1 Mai 2011 21:36
sa iubesti ca o oarba iar intro zi se spulbera totul 103 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:39
neveste mincinoase 170 De la: Filipa 17 Iulie 2009 12:25
buna ziua 2 De la: anaROBERT 20 Septembrie 2010 16:09
Ce mai vrea de la mine? 11 De la: Gumiho 15 Ianuarie 2017 21:40
Setari Cookie-uri