De ce barbatii casatoriti cauta relatii extraconjugale?

de ce spui ca nu stim sai tinem linga noi .cred ca de cele mai multe ori curiozitatea ne impinge si pe noi si pe ei...................sa nu fim circotase ca daca ne inseala ...........o fac tot cu o femeie deci nu sintem cu mult mai bune
garbo181472
Postat pe 9 Ianuarie 2011 12:30
De la: scorina70, la data 2010-06-24 19:04:19Barbatii nu cauta, in majoritatea cazurilor, relatii extraconjugale. Ei, pur si simplu,nu refuza ceea ce li se ofera. In plus, teama de refuz ii paralizeaza.Cu siguranta gena infidelitatii o detin cu totii, dar fara stimuli externi ramane in stare latenta. Credeti-ma , am facut studii de piata.
Daca ii intrebi pe ei, motivele sunt:sex insuficient, sex nesatisfacator, indemnul prietenilor, neglijarea de catre consoarta ( imi calca, spala,gateste, creste copilul,face sex,se ocupa de concedii,de banca, de plata utilitatilor. Insuficient la valoarea mea), incompatibilitati fizice, psihice, morale, sexuale descoperite cu preponderenta dupa 6-10 ani de casnicie
Motive reale- frustrari de genul : nevasta castiga mai mult,arata tot mai bine (sigur mi-o va trage pe la spate cu unul de 1.84 si 60 circumferinta bratelor), nevasta rezolva tot fara sa-i ceara sfatul (ajutor n-am timp sa-i dau, dar un sfat oricand),(vrea sa fie barbat in casa? ii arat eu), probleme de potenta fizica (descopera oricum ca nici cu cealalta nu functioneaza aparatul), am de toate si ma plictisesc, daca tot nu sunt intrebat de unde vin la 2 noaptea -de ce nu?, etc

Lady_Di
Postat pe 10 Ianuarie 2011 10:37

Citesc acest thread si nu pot sa inteleg cum traiesc unii oamenii in ignoranta totala si egoism.
Chiar nimeni nu poate sa-si puna intrebarea corecta inainte sa caute vina si pricina?

Eu sunt un barbat ce se gandeste la o relatie extraconjugala.
Am 33 de ani sunt casatorit de 5 ani. Avem un copil minunat pe care il iubim nespus. Imi iubesc sotia dar....
De cand a inceput criza ea nu mai are de lucru, motiv ptr care eu sunt sigura sursa de bani. Cateodata am impresia ca sunt un card care de cate ori intra in casa trebuie sa mai livreze o suma de bani iar sotia imi pare uneori un inghititori de bani ( nu pe bijuterii sau alte chestii efemere ci pe viata de zi cu zi... are o tona de doctori ce trebuie vizitati, o groaza de analize ce trebuie facute, dinti ce trebuie mereu reparati)
Chiar de curand am intrebat-o daca nu ar fi mai bine sa-si scoata dintii si sa-si puna o proteza... ca oricum tot la asta se ajunge si am economisii ceva bani.
deci din punct de vedere financiar , cand sunt nervos si cu bani putini , imi pare o povara (chiar daca la rece imi dau seama ca nu poate fi altfel/ desi poate s-ar putea)
Orice ajutor ii cer in ceea ce fac(avem amandoi aceasi profesie) trece intai printr-o discutie crizata(sunt obosita, cine sta cu copilu, am si alte treburi) iar dupa ce ma reped mai tare isi da seama ca exista timp si ca se poate. Deci nici aici nu e chiar de mare ajutor ptr ca consuma nervi.
In casa care nu e foarte mare (120mp) e mereu balamuc, iar cand vin acasa inevitabil mananc friptura de pui sau porc. Desigur daca cer si altceva , o mancare gatita, primesc insa nu stie sa faca decat in oala mare asa ca tot aia mananc o saptamana.
Copilul insa este impecabil, are grija de el superb, si cred ca asta ii ocupa tot timpul.
Si apoi mai e problema sexului evident... care e din 2 in 3 luni, ba ca o doare capul, ba ca e la ciclu, ba ca e obosita. Ei bine daca restul sunt doar probleme pe care timpul le va rezolva cumva, petru mine asta cu sexul ma termina.
Barbatii au o vorba : f.ti nu f.ti vremea pu|ii trece. (imi cer scuze dar asta e vorba)
Am 33 de ani si imi place sa fac sex ce naiba sa fac?! Am mai discutat cu ea si totul e ok 2 saptamani pentru ca apoi sa revenim la rutina. Iar e obosita, iar... iar....
INteleg ca e obosita dar nu-mi pot oprii libidoul, cum naiba sa nu vreau sa gasesc o solutie la problema mea? Cand ii cer sa vorbim despre asta incepe sa planga si inteleg ca are si ea o tona de nemultumiri venite din lipsa de bani proprii (nu-i place sa-mi ceara) ca ar vrea sa fie mai cocheta si sa nu stea mereu in casa cu copilu, dar cata vremea problemele astea se rezolva cu timp, problema mea se agraveaza .
Si de asta cauta barbatii relatii extraconjugale.
garbo_10378
Postat pe 1 Ianuarie 2013 09:44
78, nu suntem ''setate'' la fel. Doar curiozitate feminin�, dac� totul ar fi ok �n pat te-ar mai deranja friptura sau "balamucul'' din cas�?
Axl_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 10:21
De la: garbo_10378, la data 2013-01-01 09:44:04
Citesc acest thread si nu pot sa inteleg cum traiesc unii oamenii in ignoranta totala si egoism.
Chiar nimeni nu poate sa-si puna intrebarea corecta inainte sa caute vina si pricina?

Am 33 de ani sunt casatorit de 5 ani. Avem un copil minunat pe care il iubim nespus. Imi iubesc sotia dar....
De cand a inceput criza ea nu mai are de lucru, motiv ptr care eu sunt sigura sursa de bani. Cateodata am impresia ca sunt un card care de cate ori intra in casa trebuie sa mai livreze o suma de bani iar sotia imi pare uneori un inghititori de bani ( nu pe bijuterii sau alte chestii efemere ci pe viata de zi cu zi... are o tona de doctori ce trebuie vizitati, o groaza de analize ce trebuie facute, dinti ce trebuie mereu reparati)....................................

esti un mincinos jalnic si josnic!
ai ajuns sa te minti si pe tine, iti minti sotia si acum incerci sa minti si aici, inceacrand sa aduci justificari si filozofand penibil!
cel putin e bine ca recunosti ca vrei o relatie extraconjugala, si probabil de aia ai postat, ca poate iti apare vreun iepuras, acum la inceput de an!

spui ca-ti iubesti sotia? hai nu ma innebuni? si ea stie? daca ai iubi-o nu ti-ai dori o relatie extraconjugala! asta demonstreaza ca nu esti in stare de ea si ca nu ai incredere in tine!
spui ca doar tu aduci bani in casa? nesimtitu-le, te-ai gandit vreodata cand ai dus lingura la gura sau cand ai imbracat o camasa sau un tricou curat si spalat, cine ti le-a pregatit? munca aia pe care ea o face acasa, cat timp tu te transformi in "card", ca sa vii acasa sa mai "livrezi" o suma, ai facut vreodata vreun calcul sa vezi cam cat costa?
prapaditule, tu nu ai nevoie de-o SOTIE, ai nevoie de-o menajera!
faptul ca cheltuie banii pe viata de zi cu zi, il invoci tu aici ca fiind ... livrarea de bani? ESTI ABJECT!!! tu unde mananci, unde dormi, unde iti speli hainele, unde te uiti la televizor? ...
ai auzit vreodata de sintagma - cheltuielile casei? chiar daca ai auzit-o, sunt convins ca nu ai inteles nimic din ea!
nu meriti sa ai o sotie! si de fapt nu merita sa atingi vreo femeie! esti o persoana de cea mai joasa speta... indiferent cati bani esti tu in stare sa faci!
heartbit
Postat pe 1 Ianuarie 2013 11:29
378-ule,ale naibii ganduri ai la inceput de an... A zis bine Bitul ce a zis. Magarovschi ce esti
Rotty
Postat pe 1 Ianuarie 2013 11:42
heartbit ...LA MULTI ANI !!!
ladyDY
Postat pe 1 Ianuarie 2013 11:43
Mai...ca tot mai rau ma enervez....Bovinule ce esti,cand te-ai insurat nu ai luat in calcul ca o sa vina si vremuri mai grele pe care in mod normal trebuie sa la depasiti impreuna ? Boli,medici....De ce naiba nu ti-ai luat o papusa gomflabila ,ca aia nu tre sa mearga la dentist ...
Rotty
Postat pe 1 Ianuarie 2013 11:52
De la: heartbit, la data 2013-01-01 11:29:19
De la: garbo_10378, la data 2013-01-01 09:44:04

De cand a inceput criza ea nu mai are de lucru, motiv ptr care eu sunt sigura sursa de bani. Cateodata am impresia ca sunt un card care de cate ori intra in casa trebuie sa mai livreze o suma de bani iar sotia imi pare uneori un inghititori de bani ( nu pe bijuterii sau alte chestii efemere ci pe viata de zi cu zi... are o tona de doctori ce trebuie vizitati, o groaza de analize ce trebuie facute, dinti ce trebuie mereu reparati)....................................

esti un mincinos jalnic si josnic!
ai ajuns sa te minti si pe tine, iti minti sotia si acum incerci sa minti si aici, inceacrand sa aduci justificari si filozofand penibil!
cel putin e bine ca recunosti ca vrei o relatie extraconjugala, si probabil de aia ai postat, ca poate iti apare vreun iepuras, acum la inceput de an!

spui ca-ti iubesti sotia? hai nu ma innebuni? si ea stie? daca ai iubi-o nu ti-ai dori o relatie extraconjugala! asta demonstreaza ca nu esti in stare de ea si ca nu ai incredere in tine!
spui ca doar tu aduci bani in casa? nesimtitu-le, te-ai gandit vreodata cand ai dus lingura la gura sau cand ai imbracat o camasa sau un tricou curat si spalat, cine ti le-a pregatit? munca aia pe care ea o face acasa, cat timp tu te transformi in "card", ca sa vii acasa sa mai "livrezi" o suma, ai facut vreodata vreun calcul sa vezi cam cat costa?
prapaditule, tu nu ai nevoie de-o SOTIE, ai nevoie de-o menajera!
faptul ca cheltuie banii pe viata de zi cu zi, il invoci tu aici ca fiind ... livrarea de bani? ESTI ABJECT!!! tu unde mananci, unde dormi, unde iti speli hainele, unde te uiti la televizor? ...
ai auzit vreodata de sintagma - cheltuielile casei? chiar daca ai auzit-o, sunt convins ca nu ai inteles nimic din ea!
nu meriti sa ai o sotie! si de fapt nu merita sa atingi vreo femeie! esti o persoana de cea mai joasa speta... indiferent cati bani esti tu in stare sa faci!

atat!!! felicitari Heartbit....
Iryna_Iry
Postat pe 1 Ianuarie 2013 12:00
rotty, si daca stomatologul are si el o fantezie cu o gonflabila? de ce sa fie egoist? sa i-o imprumute, poate mai face ceva bani asa, ca sa aibe pentru alte "livrari"!!!

0378, pentru nou an ce-ti doresti tu tie (adica o relatie extraconjugala), ii doresc eu sotiei tale; deci sa aiba cat mai multe relatii extraconjugale... chiar de-ar fi sa le faca pe toate cu tonele alea de doctori... dar sper sa aiba parte de mult mai multe si tu sa stii de ele si sa nu poti face nimic! iar tu sa nu ai parte decat de dorinta de relatii extraconjugale!
doar asta meriti!
heartbit
Postat pe 1 Ianuarie 2013 12:07
Bit, meri�i
Axl_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 12:38
merci AXL!

eu ca eu merit...
dar ce merita 0378?
heartbit
Postat pe 1 Ianuarie 2013 12:48
Corect, Bit Domnul nu a luat in calcul ca acele relatii extraconjugale sunt generatoare de cheltuieli, ca doar si amanta vrea pantofi, rochita, restaurant, vrea la dentist ca sa aiba un zambet stralucitor pentru el....doar pt.el

GHEISA_
Postat pe 1 Ianuarie 2013 12:49
Geisha_

pentru ellllllllllll, doar pentru ellllllllllllllllllll...
si pentru ceilalti... cand el nu e pe aproape si ea se simte singura, dezolata si parasita, stiindu-l in bratele sotiei... sotie care miroase a varza calita si a ceapa .... ca doar a venit din bucatarie sa-l intampine pe mojic, la usa, cu un zambet sincer si cu multa compasiune si comprehensibilitate!
heartbit
Postat pe 1 Ianuarie 2013 12:56
C�t mai multe rela�ii s� aib� 0 pe card.
Axl_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 13:00
Cu asemenea urari,s-o ascuns omul direct sub sortul nevestii...
Rotty
Postat pe 1 Ianuarie 2013 13:05
10378, ti-am citit tot mesajul - lung - si, recunosc, cu diverse variatiuni cam de asta se pling si amici de-ai mei: nu ca ar recunoaste deschis ca s-ar duce... stim, oricum, toti, ca s-ar duce.
Iar problema, dupa parerea mea, e la ea.
S-ar putea sa fiu subiectiva - dar POTI sa cresti un copil si sa ai si serviciu in acelasi timp, fara probleme. Si atunci iti satisfaci nevoia de a fi cocheta (care da, exista si da, impacteaza sexul, sau placerea unei femei de a face sex) si satisfaci si nevoia de socializare. Un copil nu trebuie sa fie o entitate care iti limiteaza viata, ci care ti-o imbogateste. Iar copilul, la rindul lui, are nevoie sa cunoasca si alte persoane, sa stea intre copii de virsta lui, sa patreaca timp departe de fusta mamicii. Fiind obsedata de copil si petrecind 100% din timp "avind grija de copil" (?! adica?) le face un rau tuturor celor din jur, inclusiv copilului, inclusiv ei insasi.
Sigur, exista varianta in care NU VREA sa munceasca - din comoditate. Dar si asta e tot vina ei...

Nu discut de lipsa ta de empatie care transpare din mesaj - sint convinsa ca foarte multi, in momentele proaste, tot asa gindesc (chiar daca nu spun). Cel putin, ai fost sincer, mai putin la partea cu iubitul. N-o iubesti. Doar te-ai obisnuit sa ai "o solutie" la indemina.
quasaria
Postat pe 1 Ianuarie 2013 14:37
mda, am ajuns sa am alergie la anumite implicatii pe care, se pare, le baga tot mai mult la inaintare statutul de `casatorit`- insurat, maritata. oricum, tre` sa fie clar ca statul de nevasta, sot, nu are nimic de-a face cu ideea de iubita, iubit ...`inima inimii mele`.
in acelasi timp, un barbat care se ascunde poltron sub pretextul `vai, nu stiu ce sa mai fac, asta imi ramane singura solutie, sa-mi caut o papusica, care sa faca mumos, cum vreau io`, e nu doar penibil, dar un act de de rasul curcilor. dar du-te, dreak, si spanzura-te, daca nu mai suporti asemenea supliciu.
pai, 10378, eu credeam ca atunci cand ai o problema, te duci, mama ma-sii, la sursa, la cauza s-o `dovedesti`, vorb-aia, s-o lamuresti si s-o elimini cumva, daca face buba.
io stau si ma intreb cum pnm nu te duci sa o intrebi pe nevasta ce are de gand sa faca cu slujba, cu relatia, cu viata ei si a voastra. bre, nene, ai o problema, o confrunti, daca te apasa, dar nu te ascunzi dupa deget si roluri fake de drama queen in travesti. ce dreak va furati caciula singuri? Q zice bine, n-o iubesti. dac-o iubeai, altfel puneai problema.
cat despre nevasta, deja sunt satula de dudui care asimileaza casatoria cu asigurarea unui venit lunar. las` ca exista un fraier. noroc ca-i al meu...
bre, lume, cum pnm mai suportati atata ipocrizie?
esme
Postat pe 1 Ianuarie 2013 15:32
Nu o suportam....o criticam,dar se pare ca tot degeaba.... Face parte din natura unora...
Rotty
Postat pe 1 Ianuarie 2013 15:47
nu, esme... "a iubi" se reduce la obisnuinta - e acolo, in pat, in fiecare seara - sau la a se codi sa se desparta pt ca ar presupune un efort de vointa si, in plus, strica si "imaginea idilica" fata de neamuri si prieteni. Cam asta e marea iubire.

In rest, partea cu analizele imi aminteste de bancul ala cu mosul si tipa de 20 de ani: ete nah... acu'... daca moare, moare!
quasaria
Postat pe 1 Ianuarie 2013 15:53
Ha!! Am dat de acest topic..interesant...
Dar de varianta unor barbati cum ca..navasta lui ..posteste..si cand e post ...nici sex nu e??!!
Dar de varianta unor..sotii...sau nu discutam despre relatiile extraconjugale ale sotiilor?
elisabeta_boia
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:16
Haidi bre, c-o trecut postul! Iar la mine litera f e sub t...mai buton�m gre�it.

�i discut�m, normal, c�nd ie�im de la biseric�.
Axl_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:35
De la: elisabeta_boia, la data 2013-01-01 18:16:14Ha!! Am dat de acest topic..interesant...
Dar de varianta unor barbati cum ca..navasta lui ..posteste..si cand e post ...nici sex nu e??!!
Dar de varianta unor..sotii...sau nu discutam despre relatiile extraconjugale ale sotiilor?

...Hmmmm....
Rotty
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:40
Hmmm, de la pe�te vreun os?

Gata, tac.

Ch�mmmm, de la la mine.
Axl_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:44
Mi-a stat in...gat ?
Rotty
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:45
La mine fumu'.

Bine c� nu-i praf �i io am ochelari.
Axl_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:47
...drot?
Rotty
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:48
Axl_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:49
probabil k le sucesc mintile femeile usoare
garbo_9962
Postat pe 6 Ianuarie 2013 23:42
sunt o mama a doi copii sunt casatorita de 13 ani cu acelas barbat si pana in urma cu o luna sa zicem k totul a fost bine si frumos dar ak a parut prima iubire iar eu nu mai insemn mare lucru pt el ce sa fac nu stiu ce ?
garbo_9962
Postat pe 7 Ianuarie 2013 00:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cosmetice de lux 6 De la: garbo036965 12 Decembrie 2009 22:20
ajutor 9 De la: mikishor92 31 Ianuarie 2017 07:22
cum sa al las pe amantul meu 29 De la: garbo177935 8 Ianuarie 2011 17:47
Sotul berbec...barbat de casa sau Cassanova sub acoperire? 5 De la: meme 19 Iunie 2009 20:01
vreau sa inteleg 31 De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 12:23
Setari Cookie-uri