Cred ca ar trebui sa explici mai detaliat , nu imi pot imagina un tata cu copii sa planga dupa 13 ani din cauza unei foste iubiri .Cum ai ajuns la concluzia ca nu insemni nimik pentru el? | ||
marinela_223 Postat pe 7 Ianuarie 2013 00:22 |
||
---|---|---|
ce pot sa explic este faptul k eu am incercat intodeauna sa fiu o sotie cat mai buna sa nu ies din cuvantul lui nici eu nu mi pot explica prea multe nu stiu de ce el a ajuns in stadiul sa venereze pot spune o fosta iubire o sa ma intrebati cum pot sa spun asa ceva pai din moment ce ii ia apararea in timp ce eu incerc sa dezbat subiectul odata ce ii rosteste chiar si numele in vis eu ce asi mai putea crede zice ti voi poate eu gresesc | ||
garbo_9962 Postat pe 7 Ianuarie 2013 00:41 |
||
Foarte ciudat poate ca nu a uitat o | ||
|
||
marinela_223 Postat pe 7 Ianuarie 2013 00:44 |
||
si a inceput... sa o "revenereze" brusc acum, sau...? Probabil s-au reintilnit. |
||
quasaria Postat pe 7 Ianuarie 2013 01:00 |
||
http://personalitatea.com/gelozia-monstrul-din-relatie | ||
Alexandra_David_1 Postat pe 6 Februarie 2013 09:52 |
||
De la: eemy, la data 2010-06-08 08:09:02De ce barbatii casatoriti cauta relatii extraconjugale iar tinerele fete ii cred indragostiti de ele? In realitate ei nu vor sa-si paraseasca familia, in schimb sotiei nu i se acorda timpul si placerea de a o delecta. Pentru ea exista numai indatoriri. Oare sa fie buba secolului in care traim? Oare societatea nu ofera si valori morale? As vrea sa aflu parerea barbatilor, in special..... Dar de ce nu se pune problema altfel? Femeia nu-i acorda barbatului timpul si placerea de care are nevoie? Cate situatii nu sunt ca dupa casatorie si mai ales dupa nasterea unui copil, barbatu sa o alerge prin casa si ea sa gaseasca fel de fel de pretexte ca sa nu ajunga in pat cu el si ii da cand vrea ea o data pe luna? Asta nu ar fi un motiv intemeiat pt a gasi placerea fizica in alta parte? Pana la urma are o nevasta, nu mai este burlac si se duce la baie sa ... (puna faianta) ca nu are alta solutie. |
||
Dony_Grig_1 Postat pe 9 Septembrie 2013 03:13 |
||
este cel mai "utilizat" motiv invocat de barbati..."el vrea si ea nu-i mai da".... Si atunci de ce se plang femeile inselate?Dar daca ea ii da, dar nu la nivel de "fantezie barbateasca"???atunci el iar are un motiv sa caute in alta parte.... Si daca ea ii da cand vrea,cat vrea si cum vrea??? In cazul asta....de ce mai vrea si din alta parte??? SIMPLU!!!! Pentru ca e altceva....Pentru ca oricat de mult ti-ar placea "friptura pe gratar cu garnitura si salatzica" mai vrei cate-odata si o simpla "ciorba de fasole"....te cam saturi de acelasi fel "mancat zilnic"....asta e in firea omului...Iar dupa o rutina de cativa ani in casnicie, parca-ti este dor sa mai simti niste "fluturi care-ti zboara prin stomac" la atingerea unei maini straine, sau la dulceata unor buze fragede. Asa ca, oricat ati incerca dragele mele, sa fiti amabile, dragute, pisicoase, sa-i satisfaceti toate fanteziile si sa veniti si cu altele noi pentru ai putea mentine interesul "acasa"....daca ispita ii taie calea si-i face ochi dulci, el cu greu ii va rezista. |
||
Naomy_Naomya_1 Postat pe 6 Octombrie 2013 10:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sa divortez | 66 | De la: garbo211107 27 August 2012 17:29 |
Relatie suspecta | 4 | De la: garbo_407215 8 Decembrie 2014 12:24 |
puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat???va rog! | 6 | De la: me_reloaded 5 Octombrie 2010 11:39 |
|
||
Regulile de stat sunt facute in defavoarea femeii,normal regulile sunt facute tot de barbati | 11 | De la: dor72 25 Iunie 2011 23:20 |
b | 8 | De la: loredanalore 20 Aprilie 2012 18:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice