Make-up artist profesionist, realizez toate tipurile de machiaj: machiaj de mireasa/nunta, machiaj de seara/ocazie, de zi/corector, machiaj pentru sedinte foto & fashion, pentru book (portofoliu) - la domiciliul clientei (pe raza Bucuresti).. Sedinta de machiaj include stilizare/remodelare a sprancenelor. Machiajul se realizeaza folosind produse profesionale de make-up, de maxima rezistenta si cea mai buna calitate (Make-Up Atelier Paris, Makeupforever, Kryolan, s.a). Pentru numar mai mare de cliente (in Bucuresti) se acorda reduceri. Pentru mai multe exemple de lucrari si alte detalii, vizitati http://makeupnatalia.blogspot.com http://machiaj-profesional-promakeup.blogspot.com/ tel: 0753273200 ; 0724683353 , email: [email protected] |
||
TheMakeupArtist Postat pe 9 Iunie 2010 18:08 |
||
---|---|---|
de soacre n ai??????? e rezistenta zic io..... | ||
nazirra Postat pe 9 Iunie 2010 19:04 |
||
Si eu am fost la Katy la machiaj , pentru nunta prietenei mele.I-am aratat cateva poze cu machiaje care mi-au placut si asta a fost tot.M-a machiat in aproximativ o ora si a iesit exact cum am vrut, mai discret,dar in acelasi timp spectaculos .Am vazut ca a folosit numai produse profesionale si la final mi-a aplicat un fixator de machiaj.Chiar o recomand | ||
|
||
garbo_404810 Postat pe 6 Aprilie 2016 15:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tenul si ridurile | 3 | De la: dianavandici 1 Aprilie 2011 15:38 |
De ce nu pot intra ? | 7 | De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 21:51 |
emi Make-up | 1 | De la: garbo_8161 3 Octombrie 2012 21:04 |
|
||
Adeziv duo pentru gene false | 1 | De la: Rotty 28 August 2012 14:39 |
cand poti ramane gravida? | 19 | De la: Margareta_Aurelia 29 Ianuarie 2010 10:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară