Dor, lasa mama ca-ntorc eu acasa, intr-o zi cu soare si atunci te invit la masa de cate ori ai tu chef! ![]() Cred ca m-am tampit cu varza : nu am mancat toata viata varza cat am mancat in vara asta... ![]() |
||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 10:03 |
||
---|---|---|
Eu abia astept sa te intorci acasa. ![]() ![]() ![]() |
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 10:05 |
||
offfff! da' las ca o veni ea si ziua aia! Sa te tii, nenica!![]() |
||
|
||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 10:12 |
||
ce beti cafelee?? ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 10:14 |
||
Buna dimineata! Miroase a mancare! ![]() |
||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 11:08 |
||
a flori miroase. ![]() ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 19 Iunie 2010 11:14 |
||
las' ca-mi fac singura cafeaua ![]() |
||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 11:16 |
||
Buna dimi Silfida...nici eu nu am baut cafeaua asa ca vin si eu pe terasa sa iti tin companie. ![]() |
||
garbo065737 Postat pe 19 Iunie 2010 11:21 |
||
nu mai plange, ca vin si eu........... ![]() ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 19 Iunie 2010 11:23 |
||
prea tarziu, prea tarziu! m-am servit singura... ma duc sa strang ca acu' vine sefa si gaseste cestile nespalate. cine le-a lasat asa?!! :sml-mad0 http://www.garbo.ro/comunitate/silfida/poze/show/1/18796/poze-silfida.html225: |
||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 11:44 |
||
![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 11:45 |
||
6! vine sefa! ![]() dezmatzatelor,care-a lasat clentii sa plece fara sa plateasca,ai?! iote bre...meniul zilei... da' ce polivalenta esti,moniqo.. triplez salaru' la fata! ![]() fetili.. ![]() sa ciocnim pentru un we frumos! pe slagarul Garbo al verii.. http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI&feature=channel |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 14:07 |
||
Parca i l-ai mai triplat odata. Acum e de 6 ori mai mare. Ce rapid se fac cresterile de salariu aci! N-ai un loc liber si pentru mine? Sa manance si gura mea ceva. ![]() |
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 14:39 |
||
Doaro... de-o directoreasa am nevoie urgenta... ca sexy-fete de servici am doo,pe silfi si pe moniq.. ![]() |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 14:49 |
||
![]() ![]() |
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 14:54 |
||
io pot sa fiu....la decoratrice?? ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 14:58 |
||
poti,fleur... doara e directoreasa la bucatarie,ca si asa-i pofticioasa... ![]() |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:06 |
||
![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 15:06 |
||
![]() ![]() ![]() veve zic si eu : daca toti e angajati la tine , cine mai e client?? ![]() |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:08 |
||
La bucatarie. Oricum nu lasam sa plece bucatele negustate. ![]() |
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:10 |
||
Mai, azi am luat cafea de aia cu Brazilia si Guatemala. ![]() |
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:10 |
||
angajatii,albastrico... toti! ![]() doar e democratie,ce pana mea?! ![]() pa tine,daca vrei,te fac hostess d'aia...ca ai oki albastrii,numa buni de hipnotizat clentii.. ![]() ![]() ![]() dooooaaammmneee,ce vremi.. |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:11 |
||
Pai da mai, cand iesim din tura suntem clienti si la ce preturi piperate sunt la terasa e si normal sa avem salarii mari. V-ati prins? ![]() |
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:12 |
||
pacat ca n-am probleme cu sssssinusssurile . dar pot sa pretind. ![]() vreau deci ![]() |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:13 |
||
ia priviti ce-am gasit : 10 motive pt care fiecare zodie paraseste Berbec - Plecarile in weekend planificate. Lor le plac surprizele si locurile necunoscute. - Lucrai peste program? Aveai un job care presupunea sa lucrezi pana tarziu? - Picioare urat mirositoare. Mai e nevoie sa spunem ceva? - Lenjeria intima murdara - Parfum ieftin - Cadouri pe care ei ti le-au indicat. Le place sa ii surprinzi! - Forai atunci cand razi? - Persoanele care nu isi tin promisiunile. - Discutiile lungi despre relatia voastra - Fumatorii. Nu conteaza daca ei fumeaza, tu nu poti! Taur - Respiratie urat mirositoare - Persoanele care mint - Persoanele care nu isi pun amprenta personala asupra casei - Nu obisnuiesti sa spui "Te iubesc?" - Bucatarii incepatori - Portiile mici de mancare si serviciul lent la restaurant - Lucrezi in tura de noapte? - Cei care vorbesc prea mult - Oamenii care beau prea mult alcool - Persoanele care vorbesc mai tare decat ei |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:17 |
||
hahahahaha... ![]() ![]() crazy esti,bre! Doaro.. lasa,mami...promit ca nu mai pun piper pe preturi... decat sare...e bine asa? ![]() |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:17 |
||
Gemeni - Gelozia - Criticile constante - Persoanele care nu se ingrijesc - Persoanele care strang tot felul de nimicuri - Oamenii carora le place sa bea - Rautatea gratuita - Cei care nu stiu sa danseze dar o fac, cu toate astea - Insistai sa va asortati imbracamintea? - Discutiile despre "relatie". - Planurile prea multe, pentru ca ei sunt spontani. Rac - Mincinosii - Indolenta - Ai burtica? - Persoanele care vorbesc urat - Persoanele care vorbesc despre ele tot timpul - Hainele vulgare, lipsa de stil - Sforaitul -chiar daca si ei sforaie- - Partenerii care nu discuta despre problemele relatiei - Daca te pui inaintea lor, ai pierdut! - Intarzierile de orice fel |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:17 |
||
va distreaza ?? altfel n-are rost sa copiez. Leu - Daca nu stii sa te imbraci cu stil, nu ai ce cauta alaturi de ei - Parul din nas - Ragaitul - Persoanele carora le place sa ii controleze pe ceilalti - Fumatul - Oamenii lenesi - Laudarosii - Cei care cheltuiesc mai mult decat ii tine punga - Ai incercat sa imprumuti bani de la ei? Ai grija, pentru ca nu le place - Gentile sau hainele cu logo, dar false Fecioara - Persoanele care cred ca stiu totul - Cei care fac baloane de guma - Persoanele care miros a transpiratie - Nu stii sa gatesti? Abtine-te in prezenta lor! - Parul de pe fata. A ta, nu a lor. - Nu esti punctual? Incearca sa te schimbi daca nu vrei sa ii pierzi! - Cheltuitorii - Oamenii dezordonati - Cei care cred ca pot sa ii conduca! - Ragaitul imediat dupa masa |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:18 |
||
Lasa Preci ca e de unde. Zau asa. | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:19 |
||
Da-i inainte Blu. | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: naomi 7 Aprilie 2010 12:19 |
e posibil sa ai o relatie pe net? | 263 | De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59 |
reprezentanti Avon | 1 | De la: cris_roxa85 5 Mai 2009 15:08 |
|
||
Regretele voastre((: | 204 | De la: zambila 10 Noiembrie 2009 12:41 |
cazare delta dunarii Sulina | 13 | De la: iasomia 14 Octombrie 2010 17:18 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9