Balanta - Persoanele care poarta pica nu le plac deloc, pentru ca ei uita orice suparare - Unghiile murdare - Cei care isi tarsaie picioarele - Flirtezi mereu? Gresit, numai ei pot sa o faca! - Pantalonii de trening in public - Glumele fara perdea sau nesarate - Unghiile false - Pijamaua purtata in miezul zilei - Cei care nu rezista la bautura - Mincinosii Scorpion - Respiratia urat mirositoare - Lipsa de ambitie - Minciunile -numai ei au voie sa le spuna- - Infidelitatea - Relatiile apropiate cu unul dintre fostii tai - Cei care isi rup pielitele - Lipsa banilor - Oamenii fara niciun pic de mister - Nu ai niciodata orgasm? Acesta poate fi un motiv de despartire! - Pantofii urati |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:22 |
||
---|---|---|
Sagetator - Dulcegariile duse la extrem - Persoanele care isi cer scuze tot timpul - Invidia - Cei care le cer sa fie punctuali - Cei care nu isi asuma riscuri - Oamenii zgarciti si care le cer sa fie mai putin cheltuitori - Persoanele care le rapesc independenta - Rasul urat sau prea zgomotos - Cei carora le ia ore intregi sa se pregateasca pentru a iesi - Oamenii care nu iubesc animalele Capricorn - Prea mult machiaj - Persoanele care le cer baniimprumut - Persoanele care nu au grija de banii lor - Cei care nu isi tin promisiunile - Hainele prea stramte - Persoanele fara vointa - Cei carora le place sa se dea mari - Persoanele care vorbesc si nu au nimic de spus - Povestile lacrimogene si persoanele care isi plang de mila - Cei care nu stiu sa bea |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:22 |
||
io asteptam sa-mi zica mie... bre...e paranormal acilea... ca io tocmai ce scrisei la "pitici.." aia cu paru' pe fatza... si de punctualitate am scis mai demult,tot acolo... |
||
|
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:23 |
||
Varsator - Cei care nu stiu sa se distreze - Persoanele fara coloana vertebrala - Cei care le spun "pisi" sau "iepurasule" - Laudarosii - Cei care isi rod unghiile - Persoanele care cred ca ei le stiu pe toate - Cei care se isi aranjeaza intr-una coafura sau freza (acest obicei e rezervat Varsatorilor) - Persoanele plicticoase sau prea putin interesante - Lipsa de loialitate - Discutiile interminabile despre trecut Pesti - Cei care nu se imbraca cu stil si nu isi pun corpul in evidenta - Persoanele care injura - Persoanele care evita certurile - Discutiile despre sex in public (nu ii deranjeaza intotdeauna) - Persoanele care nu beau niciodata alcool - Inhibitia in pat - Persoanele care ii plictisesc - Oamenii care ii critica prea mult - Persoanele care vor sa fie numai ele in centrul atentiei - Cei care ii acuza de infidelitate (indiferent daca este cazul sau nu ) |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:23 |
||
si la mine se cam "pupa" ceva, ceva stiu ai de scriu toate astea |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:25 |
||
Esti varsator Blu? | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:26 |
||
yeap. ca si tine. | ||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:27 |
||
mai am mai gasit si "sexul si aventurile la serviciu in functie de zodie" . subiect numa' bun de Garbo. |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:29 |
||
Pai si cum ne putem intalni atunci ca ne aranjam amandoua parul si ne enervam una pe alta. | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:29 |
||
asta la mine nu se pune. poti sa ti-l aranjezi cat doresti. da' sa nu cumva sa-ti stea mai bine! . |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:30 |
||
blu.. poi baga,mami,acilea... sa nu zice lumea ca nu culturalizam masele pe terasa.. |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:31 |
||
vine imediat. am ceva pe foc. | ||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:33 |
||
Blu, daca o sa stea mai bine ce sa fac acum? Trebuie sa traiesc zi de zi cu faptul ca-s frumoasa. |
||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 15:33 |
||
si eu.. nu stiam de ce uneori ma inervez pe mine... cica nu-mi plac aia carora le ia mult sa iasa din casa | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 15:33 |
||
aproape ca pare o corvoada lasa, o sa supravietuiesc ( eu sau tu.. ) |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 15:34 |
||
fetili... ma-nvart si p'acilea,mai bag un oki... silfi...poi pa poantele alea vrei sa iesi repede din casa,bre? |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:36 |
||
unde e dom'le Moniq? ca de azi dimineatza imi miroase varza aia cu afumatura. sefa, am si masa asigurata? ca altfel ma bag doar ca musafira. |
||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 15:37 |
||
masa,casa,beutura si pat cu cipandeu inclus... | ||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:44 |
||
Aci se tripleaza salariile de la o zi la alta??? Bre, da voi n-auzirati ca-i criza? Stimata veve, vreau si io un job in respectabila dumneavoastra institutie! Pot sa dansez la bara pe terasa! |
||
Tylly Postat pe 19 Iunie 2010 15:46 |
||
Shefix! Mare noroc am in viatza! Sa-ti dea D-zeu sanatate, sa traiesti 1000 de ani! Timbildinguri, treninguri, se face? |
||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 15:49 |
||
a zis cineva cimpandeli? gagici,fiti miloase,sunt singura acasa |
||
elodia Postat pe 19 Iunie 2010 15:51 |
||
Cell, bara e libera ca io vreau doar pe boxe! | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 15:51 |
||
celestico... bara iti apartine... salaru' 'mneavoastra e liber ales,functie de cati clienti puteti satisface... silfi.. sa nu vii cu propuneri la sefu',ca te pune sa le rezolvi! asa ca pune matale d'un training d'ala si d'un bodybuilding d'alalant,ca io-s de acord! |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 15:53 |
||
Am citit si eu la balanta, si la leu, si la fecioara,si la scorpion... si mi se potrivesc toate. M-am oprit aici inainte sa ajung la concluzia da d'aia sunt eu singura, ca nu-mi place nimeni. |
||
Tylly Postat pe 19 Iunie 2010 15:53 |
||
cate bucati sa fie elodio? sa scapi de singuratate ca stim ca e apasatoare | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 15:54 |
||
eu zic sa fie doi,cu trei nu stiu cum e | ||
elodia Postat pe 19 Iunie 2010 15:55 |
||
Sefa, tre' sa stabilim din ce dictionar ati luat "a satisface" ala, ca mie imi suna peiorativ asa... Silfi, haide bre!!! Tu pe boxe??? Mamaaaa, asta spectacol!!! |
||
Tylly Postat pe 19 Iunie 2010 15:57 |
||
shefix.. ma ocup de training doar la sectiunea "Limbaju' trupului" , daca nu se supara Cell ca-i iau din paine. Da.. io cu teoria, ea cu practica. Merge? | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 15:58 |
||
eu prestez la domiciliu | ||
elodia Postat pe 19 Iunie 2010 15:59 |
||
elodio, deci singuratatea n-a fost asa disperanta. | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 16:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Iadul e aici... ! | 19 | De la: barboneli 2 Februarie 2014 20:45 |
Hai la ciorba de potroace! | 1058 | De la: elodia 16 Mai 2012 17:37 |
Restaurant & Lounge din CENTRUL ISTORIC-BUCURESTI | 21 | De la: Axl_22 25 Ianuarie 2012 18:26 |
|
||
'Super party Club "Sub Scena" - in incinta Cafe-Teatrului Godot ' | 1 | De la: Ioanaaaaaaaa 15 Martie 2011 00:33 |
Snack Bar cu program: LA TREI TzATzE NATAFLETzE! | 74 | De la: clippy 23 Decembrie 2009 19:49 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural