Ha? Da' pe mine nu ma-ntrebi??? Nu merge!!! |
||
Tylly Postat pe 19 Iunie 2010 16:00 |
||
---|---|---|
silfi,a fost,da' nu mai este ! | ||
elodia Postat pe 19 Iunie 2010 16:04 |
||
De la: elodia, la data 2010-06-19 16:04:20silfi,a fost,da' nu mai este ! sa-mi spui si mie in private ce reteta ai urmat |
||
|
||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 16:06 |
||
celleste,ce nu merge? fara bara? | ||
elodia Postat pe 19 Iunie 2010 16:06 |
||
celestico... in dictionaru' meu,"a satisface" e sinonim cu "a-i face sa le curga balele".. decat atat! |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 16:08 |
||
cell, pai lucram in echipa, c'asa se face. eu cu vorba, tu cu fapta... sa ne facem targhetu'. poate ne include sefa in pachetul salarial si vacanta ca nu vezi ca nu zice nimica.. si stii ca nu-i place sa-i forteze cineva mana... | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 16:09 |
||
deci, sexul si aventurile la serviciu: Berbec Acest semn ar putea fi atras chiar de persoana despre care afirma ca nu o sufera la serviciu! Iar cel mai bun fel in care cei doi se pot apropia este o petrecere la locul de munca, prilej pentru nativii din Berbec de a-si scoate la iveala latura competitiva! Astrologii spun ca Berbecii sunt genul de persoane care spun toate secretele de la munca, odata cuceriti. E bine sa retii, daca te indragostesti de un Berbec la munca, ca nu isi va mai da interesul sa te cucereasca dupa ce e convins de sentimentele tale. Asa ca, daca iti doresti o relatie de lunga durata, nu uita sa ii trimiti mereu provocari! Taur Sunt, de cele mai multe ori, printre cei care "aduc" bani in firma si se spune ca poti observa usor barbatii eleganti din aceasta zodie. Si femeile acestei zodii sunt extrem de cochete si prefera sa poarte lenjerie intima asortata si provocatoare! Sunt genul de persoane versatile, de tipul "doamna/domn in societate si amant/a in dormitor". Nativilor din aceasta zodie le place sa lucreze alaturi de partenerii lor! Gemeni Sunt persoane jucause si carora le place sa se simta bine la munca! Le place foarte mult sa calatoreasca si exista tentatia ca ei sa calce stramb atunci cand se afla departe, in calatorii de afaceri, pentru ca reactioneaza foarte rapid la stimuli si pentru ca tot ce e nou li se pare cu atat mai atragator! Ce ar trebui sa faci pentru a-l tine aproape? Nu neaparat sa-l controlezi -e si greu de facut asta cu un Geaman- ci sa ii mentii interesul, chiar si la distanta! |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 16:18 |
||
Rac Pentru nativii din acest semn joaca un rol foarte important imaginatia si s-ar putea lasa destul de usor sedusi de o conversatie inteligenta la un pranz de afaceri, mai ales daca au consumat si alcool. Daca ai fost vrajit de un nativ al acestei zodii trebuie sa stii ca asteapta de la tine sa te gadili ego-ul si ca au nevoie de multa afectiune si de noi si noi dovezi de dragoste. Leu Semnul celor nascuti pentru a conduce, Leul isi doreste sa domine in toate ipostazele: in pat, la birou sau in oricare alt loc. E bine sa retii, daca te intereseaza o aventura cu un coleg de serviciu din aceasta zodie, ca nu o vei putea lasa la simplul stadiu de aventura si sa te astepti sa redeveniti simpli colegi, pentru ca nativii din Lei nu gestioneaza in acest fel astfel de situatii. In plus, sexul ar putea reprezenta un simplu act pentru ei, mai ales daca nu sunt atrasi din toate punctele de vedere, ci doar fizic. Fecioara Atrasi intotdeauna de invingatori, acestui semn ii repugna oamenii lipsiti de vointa si pe cei care ii fac sa isi piarda timpul. Sunt persoane foarte practice si iti vor parea foarte devotati muncii lor, cel putin pana in momentul in care va veni vorba despre sex, moment in care vei descoperi ca pun cel putin la fel de multa pasiune si in ceea ce priveste acest domeniu! |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 16:19 |
||
Balanta Acestui semn ii place sa flirteze si, pentru ca isi doreste foarte mult sa fie placut/a, va face acest lucru cu mai toata lumea. Daca ai pus ochii pe o astfel de persoana la locul tau de munca exista toate sansele ca si cei/cele din jurul sa creada ca sunt persoanele speciale de pe lista lunga a flirturilor nativului din Balanta, asa ca nu vei fi deconspirat/a. Inca un pont: nativii din Balanta apreciaza discretia! Scorpion E dificil sa iti dai seama care sunt cu adevarat lucrurile pe care o persoana din aceasta zodie le apreciaza la un eventual partener. Misteriosi si destul de tacuti in legatura cu viata lor personala, aceasta zodie e incantata sa aiba o relatie secreta. Iar in cazul in care te gandesti daca sa faci publica aceasta relatie ar trebui sa stii ca nu se vor bucura! Sagetator Nativii acestui semn sunt extrem de loiali dar "gusta" si flirtul cu alte persoane, pe care nu se decid �de cele mai multe ori- sa il continue. Se concentreaza mai mult asupra muncii decat asupra unei posibile relatiiamoroase la birou. Sunt atrasi, de cele mai multe ori, intelectual de alte persoane la locul de munca, asa ca nu te preocupa de colega tanara si fasneata, ci mai mult de una dintre egalele lui care il intrece in pricepere la ceea ce face! |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 16:19 |
||
Capricorn Sunt atrasi de oamenii care le ofera ocazia de a le fi mentori si, in general, de persoanele noi din colectiv, pe care isi doresc sa le invete si, in acelasi timp, sa le demonstreze cat sunt ei de extraordinari! Aceasta zodie e dispusa sa aiba aventuri la locul de munca indiferent daca persoana aleasa este un subaltern sau un superior. Varsator Acestor nativi le plac oamenii pe care ii pot admira si care se fac remarcati in ochii lor. Va trece o perioada buna de timp inainte sa te convingi de afectiunea lor, pentru ca apreciaza independenta! Un mic pont: acesti nativi nu reactioneaza bine la critica! Pesti Nativii Pesti sunt atrasi de oamenii cu care se afla in competitie directa, asa ca nimic nu le va parea mai firesc decat o relatie cu o persoana alaturi de care lucreaza! Ii poti cuceri usor facand planuri marete pentru un viitor comun, dar e bine sa stii ca se indragostesc destul de greu. |
||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 16:20 |
||
blu.. si aici m-au nimerit. mi's sagetatoare | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 16:30 |
||
si io las dreaq munca,program,treaba,tot-tot cand e voarba de secs... | ||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 16:54 |
||
chiar ma intrebam unde ai disparut | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 16:59 |
||
silfi... la dreaq,ca am treaba prin casa.. |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 17:02 |
||
silfi | ||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 17:06 |
||
bre... va concediez! faceti sindicat acilea?! |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 17:07 |
||
care sindicat sefa?... decat conversatie | ||
bluelight Postat pe 19 Iunie 2010 17:11 |
||
nu ai tu sufletul asta. si apoi, esti dependenta de noi. | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 17:12 |
||
noi punem la cale strategii de atragere a clientilor, nu e bine?? | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 17:13 |
||
drept,drept... ce m-as face fara voi? s-ar duce dreaq toata afacerea,n-as mai avea de clocit banii de la saltea... dau o bere din partea casei... va pun la panou' cu "angajatu' lunii",ce dreaq! |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 17:17 |
||
Alo, sefa! esti fecioara bre?! N-as fi crezut... Da' in ordinea de zi, io mi-am incheita tura cu brio, bre! Vazusi la ce ora deschisei?! Asigurai serviciu "complet": entartainment, consiliere pshihologica si strict in cadru organizat, orice a vrut sufletu' clientilor! Si ma rog fusei sa-mi iau copchilu' ca o mama de naturata ce ma aflu! Sa stea si el pe langa mese sa se joace nitel! |
||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 17:24 |
||
Blu' sterge-o mama pe aia cu gemenii de colo 'sa ca nu da bine la CV! Nu mai pup io delegatie da la sefa... |
||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 17:24 |
||
Cum suna? Preci e fecioara. | ||
Doara Postat pe 19 Iunie 2010 17:34 |
||
moniq.. tata ziulica te-am asteptat. ce se aude cu mancarile alea? mai e? | ||
silfida Postat pe 19 Iunie 2010 17:39 |
||
Da' cum nu, pupa-te-as?! io ce-am pazit p-aci dis de dimineata?! Poftiti, va rog! |
||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 17:40 |
||
Dadui in damblageala! Nu mai stiu a scri'... | ||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 17:43 |
||
moniq... cre' ca te manca pielea de-o penalizare,bre! barfesti pe sefa in timpu' serviciului? pac - 10% din prima de craciun! Doaro...si tu ce te razi acolo,ai? n-arat io a fecioara?!? alllooooo.. unde-i varza aia,bre? |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 17:45 |
||
vineeeee, sefa! da' cu respect, nu mai e tura mea! |
||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 17:45 |
||
Arati bre, sefa! Cum nu?! Asa bine arati.... | ||
moniq_ Postat pe 19 Iunie 2010 17:47 |
||
gata,bre,ca-mi luasi scamele de pe rever si pe anu' viitor... vedeti cotoroantelor? asea se poarta angajatu' ideal! |
||
preci Postat pe 19 Iunie 2010 17:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: Valerium 10 Mai 2010 14:34 |
sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
salut prietenilor de pe acest site | 6 | De la: zambil 10 Iulie 2009 18:55 |
|
||
LA MUSTARIE COPIII!!!!!! | 164 | De la: pik_nik 20 Octombrie 2009 06:53 |
Cafenea de primavara | 13637 | De la: ovidiu42 27 Februarie 2015 20:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural